ds
Denní zamyšlení pro všechny, kteří jsou ochotni naslouchat. Čtení z knížky Dobrá setba. A příležitostně i dalších.
37 epizod
0 odběratelů

Dájovy povídačky
Kluk, kterého baví pohyb, výživa a další super věci... a který chce předat něco ze svého života i ostatním. 💡 Omluvný dopisy, proč jste neslyšeli poslední epizodu podcastu, můžete posílat na můj instagram: dalibor.gacho
68 epizod
0 odběratelů

CIRQUEON CIRCUS PODCAST
CIRQUEON CIRCUS PODCAST mapuje dění v novém cirkuse u nás i ve světě. Prostřednictvím rozhovorů s artisty a artistkami, choreografy i choreografkami, režiséry i režisérkami, producenty i producentkami, řediteli i ředitelkami festivalů a dalšími profesionály z tohoto obo…
64 epizod
0 odběratelů

Volné asociace
Jsem studentka psychologie a žurnalistiky, která se rozhodla natáčet podcast o různých psychologických i nepsychologických tématech. Název jsem zvolila právě kvůli tomu, že bych chtěla volně přecházet mezi různými oblastmi. Zkrátka podle toho jakým směrem se bude ubírat…
2 epizod
0 odběratelů

Perverzní kabaret
Čtveřice komiků od roku 2013 baví publikum svou neotřelou show Perverzní kabaret. Při vystoupeních toho zažili tolik, že je nejvyšší čas se o zážitky podělit v podcastu.
46 epizod
6 odběratelů

Radio Kulíšek
Sídlíme v Krkonoších, ale naši redaktoři a redaktorky natáčejí příspěvky v celém Česku. Zpovídají osobnosti české sportovní, kulturní a společenské scény, které jezdí nejen do Krkonoš, ale potkávají se s nimi i při putování po zajímavých místech v celém Česku. Pozvánky …
124 epizod
0 odběratelů

Fóndy & Raklety / Fondue & Racletty
Přinášíme vám čerstvé zprávy z horkých brambor, publicistiký podcast Fóndy & Raklety!
5 epizod
0 odběratelů

Podcast číslo 8
Question everything. Pokládáme otázky, o kterých se mlčí. Zajímá nás význam a důvod. Ptáme se proč. A jdeme hluboko.
16 epizod
0 odběratelů

Redditování
Dva staří mládenci komentují osobitým humorem dění na webovém fóru Reddit. (Zhruba) Týdenní reporty zajímavostí, bizarností a témat světového internetu. Absurdní humor, hegelistický-marxismus, hi-tech revue a černá kronika. Archiv na https://www.mixcloud.com/redditovan…
3 epizod
0 odběratelů

Qcast
Qcast je podcast z produkce vývojářské společnosti Qest. Je určený všem, které zajímají moderní trendy programování. Podcast vede Radim Štěpaník, fullstack programátor a CTO Qestu.
54 epizod
0 odběratelů

Zrzoun a drzoun
Lokální bio podkást, kde nedbalou formou týdenní návštěvy u prarodičů jeden zrzavej hipster a jeden lokální ofice sk8r boi zrekapitulují cokoli, co zrovna chtějí.
8 epizod
0 odběratelů

Krize mladého věku
Jsem taková, jaká jsem. Peněženku hledám v kabelce snad deset minut, bojím se otvírat dveře od vlaku, nevím, čím se budu jednou živit, a moje čeština pokulhává asi tak jako já, když se snažím běžet rychleji než 8 km za hodinu. Miluju sport a pečení zároveň a zapomenu va…
14 epizod
0 odběratelů

Život s egem
EGO... Chtít stále více pro sebe... Přemýšleli jste někdy nad tím, jak právě EGO ovlivňuje náš každodenní život a naši společnost? Nebo si myslíte, že se vás toto téma netýká? Ono se ale týká náš všech a často více, něž si myslíte. Vztahy, efektivita, motivace, úspěch… …
15 epizod
2 odběratelé