Živá Dharma
Překládáme a namlouváme učení buddhistických mistrů do češtiny. Naším cílem je seznámit posluchače s buddhistickou moudrostí, stylem, který odpovídá potřebám dnešní doby. Podcast je určen všem, kdo se zajímá o buddhistický pohled na život. https://www.facebook.com/ziva…
49 epizod
11 odběratelů

Dějiny kuchyně
Exkluzivně s šéfkuchařem Romanem Vaňkem a historikem Martinem Francem.
33 epizod
1 odběratel

Studio Vesmír – Svobodný vysílač CS
Projekt svobodného internetového rádia české alternativy
0 epizod
0 odběratelů

Nikola Usvaldová
Je nutné na vše ve vztazích i v životě reagovat? Pojďte se uvolnit a osvobodit ve vztazích.
7 epizod
2 odběratelé

Rozvíjíme naše děti | Little Bears
Pojďme si povídat o dětech, jejich rozvoji, výchově, vzdělávání, rodinné pohodě a trávení společného času. Jmenuji se Marie Haklová a jsem především máma dvou báječných kluků, kteří mě inspirovali k založení vlastní značky her a hraček Little Bears. Potkávám úžasné a in…
1 epizoda
0 odběratelů

pepe logic
Nové internetové povídání o IT, internetu, technologiích, knihách, matematice, fyzice a dalších geekovských tématech.
125 epizod
1 odběratel

Pohádky z cizích zemí- learn czech
This podcast brings you collected fairies from different countries read by natives!
5 epizod
0 odběratelů

Perspektivy
Podcast Perspektivy je o našich hostech. Chceme, abychom během více než dvou hodin, co nahráváme s hostem probrali témata, která jsou nám a snad i Vám nejbližší. Ze dvou hodin natáčení vybíráme ty nejlepší části, které na sebe volně navazují a vytvářejí dohromady jeden …
7 epizod
0 odběratelů

Na elektrickým křesle
Ahoj, jsu Kuba a tohle je můj podcast, ve kterým chci sdílet svůj příběh o tom, jak sem skončil na vozíku, a myšlenky, který mi pomohly to šílený období zvládnout. Tak si přisedněte a naše společná jízda může začít!
1 epizoda
0 odběratelů

Pohadky o vílach - czech fairy tales
Pohadky o vílach brings you the best czech fairytales, slowly read and easy to follow! Perfect if you want to learn czech.
5 epizod
0 odběratelů