Tož tak
Podcast folklorního souboru z Valašska, který se nenechal umlčet dobou covidovou. Tož tak..
10 epizod
0 odběratelů

Honzova cesta životem.
Jmenuji se Honza, a mám zbytky zraku. V tomto podcastu budu probírat spoustu různých témat. Hlavní téma je ale osvětová činnost ohledně zrakového handicapu. Máte se na co těšit.
2 epizod
0 odběratelů

Povídání z pracovny
Jmenuju se Petra a tvořím. Tvořím tašky z použitého oblečení pod značkou Byla jsem sukně. Fascinuje mě svět rukodělné výroby a obdivuju každého, kdo se rozhodne touto cestou vydat a živit. Ráda bych prostřednictvím tohoto podcastu objevovala ostatní české značky a hlavn…
17 epizod
0 odběratelů

Lectorium Rosicrucianum
Mezinárodní škola Zlatého Kříže s Růží, Lectorium Rosicrucianum je gnostická duchovní škola. Jejím cílem je uskutečnit stezku původního křesťanského zasvěcení, stezku transfigurace. Na duchovní stezce Kříže s Růží prochází kandidát mnohými dveřmi. Nad prvními je napsáno…
90 epizod
1 odběratel

Terapie (s) knížkou
Ve dvou se to vždy lépe táhne a tak i tento podcast bude ve dvou. Já Ondra (Incognito Reader) a moje kamarádka Hanka. Ptáte se proč Terapie (s) knížkou ? Kdybych šel na terapii tak rozhodně si vezmu knížku, co kdybych někde musel čekat. A někdy už jen samotné čtení je …
4 epizod
0 odběratelů

Magdalena M. Bínová, koučka a terapeutka
Jak si tvoříme realitu a proč je důležitá sebeláska? Jak to spolu vůbec souvisí? Povídání na tato témata se můžete těšit v mých podcastech :)
12 epizod
1 odběratel

Četkast Pro Business
Rozhovory s komerčními partnery služby Protext ČTK, s řediteli a manažery, pracovníky marketingových oddělení a tiskovými mluvčími. Četkast Pro Business vytvářejí novináři, kteří hledají zajímavosti v zákulisí firem a institucí a ukazují jinou tvář hlavních osobností by…
46 epizod
0 odběratelů

Vandraq Studio
Na tomhle kanalu najdes spis takovy backstage ze zivota fotografa. Dokopal me k tomu felak Vilas, takze stiznosti na nej, prosim. Pokud mas rad zivot, hudbu, fotky, fotaky a vse kolem, motorsport, dirty jobs a kamosovu segru, mozna te to zaujme😎
1 epizoda
0 odběratelů

EDUcast
Jak vybrat nejvhodnější školu pro vaše dítě? Jak je na tom český vzdělávací systém ve srovnání se zahraničím? A jsou ve školství u nás opravdu tak velké nerovnosti, jak se tvrdí? V EDUcastu s Tomáškem Matouškem rozebíráme aktuální témata, která hýbou světem vzdělávání.
57 epizod
2 odběratelé

Podcast o všem a o ničem
Jmenuji se Ellyn Maria a ráda bych s Tebou sdílela své vědomosti, historky že svého života a mnoho dalšího! Tenhle podcast je úplně o všem, ale v podstatě vlastně o ničem.
1 epizoda
0 odběratelů

Tekutá Krajina
Tekutá Krajina je podcast pro spiritualitu, objevování a inspiraci. U mikrofonu je Petr Soukup ml.
85 epizod
3 odběratelé

S Koukalkou online
Jsem Koukalka, online lektorka matematiky & mentorka pro studenty i lektory & analytička. Pomáhám studentům propočítat se k sebejistotě, lektorům rozjet úspěšný projekt a začínajícím programátorům najít svůj směr. Mám ráda matematiku, programování, malování, cestován…
22 epizod
0 odběratelů

O VŠEM & O NIČEM podcast
Lifestyle podcast, střípky z au pair života v Americe a sdílení mouder dvacetiletý holky.
10 epizod
0 odběratelů

Sedláci v éteru
Pro přiblížení reality a každodenního života sedláků veřejnosti jsme se rozhodli vytvořit podcast Sedláci v éteru. Podcast jsme založili na rozhovorech se členy ASZ ČR a odborníky v oblasti zemědělství, životního prostředí potravinářství nebo gastronomie, jelikož oni mo…
63 epizod
2 odběratelé

Za sportem s Petrem
Vitám Vás v relaci,, Za sportem s Petrem ". Tato relace bude mapovat sportovní dění z různých sportu, která nabídne souhrn nejdůležitějších sportovních události, ale i komentáře nebo rozhovory! Přeji příjemný poslech.
15 epizod
0 odběratelů

Neseriózní pořad 138
Neseriózní pořad 138 je skautský podcast pro pobavení. Taková nová One man show. Dozvíte se zde zajímavosti ze života skauta, komiksech, filmech a seriálech. Navíc i nějaké to drama z internetu vám ukážu.
11 epizod
0 odběratelů

Vadim Petrov
Vadim Petrov je hudebník, manažer, spisovatel a pedagog. Členem prezidia České manažerské asociace, prezidentem Iniciativy pro kyber bezpečnost a člen Rady pro rozhlasové a televizní vysílání. Ve svém podcastu vás seznamuje s tématy, kterým se věnuje, rozhovory se zajím…
14 epizod
0 odběratelů

Czech Space News
Zajímá vás, co se děje nejenom v českém vesmíru? Jaké mise se chystají a jak se na nich podílí čeští vědci a inženýři? Podcast Czech Space News vám přináší Czech Space Team, který tvoří Ministerstvo dopravy ČR, Agentura CzechInvest, Planetum a Akademie věd ČR. Nabídne v…
11 epizod
1 odběratel

Utrpení Ježíše Krista
Meditace z knihy Luisy Piccarrety - Hodiny utrpení našeho Pána Ježíše Krista vydané Maticí cyrilometodějskou v Olomouci v roce 2011. Děkuji za laskavé dovolení vydavateli i překladateli, uveřejnit tento podcast. Knihu si můžete také stále u vydavatele zakoupit v tištėné…
39 epizod
0 odběratelů

Pohádky a rozprávky ZONA Detí
Zona D je podcast určený všem milovníkům pohádek a příběhů, nejen od českých a slovenských autorů. Namluvené Slovensky i Česky, klasické i současné. Pohádky jsou namluvené rodiči, pro radost a s radostí, ale i profesionálními herci či přímo rozhlasové hry. Věříme, že po…
186 epizod
8 odběratelů