Mluvící hlavy
Gastro konzultanti z legendárních brněnských barů se dělí o své know-how.
4 epizod
0 odběratelů

Intergalaktické Rádio
Komedie z jiného světa. Intergalaktické Rádio je satiricko-komediální projekt založený na konceptu paralelních vesmírů, kterých může existovat nekonečné množství a mohou se navzájem (do jakékoli míry) lišit či podobat. Hlavním představitelem pozemského vysílání je fikti…
2 epizod
0 odběratelů

Divadlo Orfeus
Echo online představení Divadla Orfeus. Literární pořady, scénické čtení - básně, próza i divadelní hry. Náš "podcast" je snahou vás alespoň trochu potěšit v dnešním nečase, ale i pozvánka do naší literární kavárny, až se doba umoudří. Rádi vás uvidíme!
1 epizoda
0 odběratelů

Vybrali jsme pro vás
Naši redaktoři pro Vás každý den chystají zajímavé reportáže, navštěvují zajímavá místa, sledují důležité kauzy a zpovídají zajímavé osobnosti. Všechny díly podcastu Vybrali jsme pro vás můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na …
165 epizod
0 odběratelů

Víno před mikrofonem
Degustace vín, povídání o tom, jak vypadá život viděný přes skleničku vína, hosté a jejich pohled na ovíněný svět. Že se na Moravě nedá vyrobit víno s velkým "V"? Podcast Zámeckého vinařství Bzenec, 7-násobného držitele titulu ŠAMPION SALONU VÍN a Vinařství Mikrosvín Mi…
4 epizod
0 odběratelů

Somatoformní poruchy
Milí spolužáci, tímto krátkým podcastem bychom vám rády ulehčily studium somatoformních poruch a umožnily vám pohodlně studovat při rozmanitých aktivitách. Pro zefektivnění učení můžete využít i poster, který se k podcastu váže a je vložený ve studijních materiálech.
1 epizoda
0 odběratelů

Mind & Brain Stories
Podcast o životě a praktických radách, jak změnit svůj mozek a vytvořit si realitu podle svých představ. Vystudovala jsem Kognitivní Neurovědy ve Švédsku, zajímám se o vědomí a překládám vědecké články do bězného jazyka. Přínáším Vám poznatky z oblasti neurověd, psychol…
3 epizod
0 odběratelů

PRO (D)UŠI.
Když se hlava zblázní... Mluvíme o tom, o čem se ve společnosti nemluví.
2 epizod
1 odběratel

Promluvme si
Internetový pořad "Promluvme si" přichází s konceptem rozhovorů, ve kterých se snaží představit osobnosti z české politické scény z osobnějšího pohledu.
1 epizoda
0 odběratelů

Přátelé filosofie : základy filosofie
Filosofie ze všech stran a pro všechny. Podpořte vznik dalších přednášek darem na účet: 2200280552 / 2010 Více na : https://www.facebook.com/Pratelefilos...
1 epizoda
1 odběratel

ArtAgent Talks
ArtAgent talks jsou rozhovory s herci nejen o filmu a jejich práci, ale také o jejich inspiracích.
1 epizoda
0 odběratelů

Judita Berková
Podcast o józe, meditaci, jógové filosofii a také o zákulisí toho, jak se připravují jógové programy, jógové pobyty nebo kolekce jógového oblečení. A také o tom, jak sleduji znamení a jak mě přivádí na neuvěřitelná místa a do situací, které mi berou dech. Jsem šťastná, …
20 epizod
1 odběratel

Severní podcast není krutý
Osobnosti severočeského kraje a jejich zkušenosti - řemesla a život, cestování v době digitální transformace, život lidí v krajině. Autor znělky: Tomáš Vychytil Logo: mapy.cz
3 epizod
0 odběratelů

Kafe s Vaškem
Rád diskutuji s živými lidmi a nerad trávím čas na sociálních sítích. Debata z očí do očí mne baví a zjistil jsem, že nejlépe si popovídám třeba u kávy. Proto Kafe s Vaškem, taková malá revolta proti neuvěřitelné smršti všeho možného a ošklivého na sociálních sítích. Ča…
1 epizoda
0 odběratelů

DVA BEZ DVOU
ČAU! VÍTÁME TĚ NA SVÉM PODCASTU DVA BE DVOU! PŘEJEME TI HEZKOU ZÁBAVU A ZAČÍNÁME!!!
2 epizod
0 odběratelů

SLOW DOWN RADIO
Jsme rádio pro ty, co chtějí víc než jen mainstream. Pro hudební nadšence, kteří žijí objevováním nových zvuků. Naše DNA je black music – od jazzu přes soul, funk, disco a hip hop. Jsme tu, abychom objevovali, ale vždy s respektem k původním kořenům. #NoMusicNoLife
123 epizod
0 odběratelů

Obrysy Českého Švýcarska
Povídání o životě a činech lidí v Českém Švýcarsku. Podcastový průvodce krajinou skal a nekonečných výhledů.
31 epizod
1 odběratel