Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Novinky v podcastech

Projděte si nejnovější podcasty

Obrázek podcastu Mluvící hlavy

Mluvící hlavy

Gastro konzultanti z legendárních brněnských barů se dělí o své know-how.

4 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Intergalaktické Rádio

Intergalaktické Rádio

Komedie z jiného světa. Intergalaktické Rádio je satiricko-komediální projekt založený na konceptu paralelních vesmírů, kterých může existovat nekonečné množství a mohou se navzájem (do jakékoli míry) lišit či podobat. Hlavním představitelem pozemského vysílání je fikti

2 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Dvĕ perspektivy

Dvĕ perspektivy

Dva kamarádi probírají všechno mezi nebem a zemi.

1 epizoda

0 odběratelů

Obrázek podcastu Divadlo Orfeus

Divadlo Orfeus

Echo online představení Divadla Orfeus. Literární pořady, scénické čtení - básně, próza i divadelní hry. Náš "podcast" je snahou vás alespoň trochu potěšit v dnešním nečase, ale i pozvánka do naší literární kavárny, až se doba umoudří. Rádi vás uvidíme!

1 epizoda

0 odběratelů

Obrázek podcastu Vybrali jsme pro vás

Vybrali jsme pro vás

Naši redaktoři pro Vás každý den chystají zajímavé reportáže, navštěvují zajímavá místa, sledují důležité kauzy a zpovídají zajímavé osobnosti. Všechny díly podcastu Vybrali jsme pro vás můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na

165 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Archiv Hokeje

Archiv Hokeje

Pořád, který se zabývá historii hokejové extraligy.

8 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Víno před mikrofonem

Víno před mikrofonem

Degustace vín, povídání o tom, jak vypadá život viděný přes skleničku vína, hosté a jejich pohled na ovíněný svět. Že se na Moravě nedá vyrobit víno s velkým "V"? Podcast Zámeckého vinařství Bzenec, 7-násobného držitele titulu ŠAMPION SALONU VÍN a Vinařství Mikrosvín Mi

4 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Somatoformní poruchy

Somatoformní poruchy

Milí spolužáci, tímto krátkým podcastem bychom vám rády ulehčily studium somatoformních poruch a umožnily vám pohodlně studovat při rozmanitých aktivitách. Pro zefektivnění učení můžete využít i poster, který se k podcastu váže a je vložený ve studijních materiálech.

1 epizoda

0 odběratelů

Obrázek podcastu Mind & Brain Stories

Mind & Brain Stories

Podcast o životě a praktických radách, jak změnit svůj mozek a vytvořit si realitu podle svých představ. Vystudovala jsem Kognitivní Neurovědy ve Švédsku, zajímám se o vědomí a překládám vědecké články do bězného jazyka. Přínáším Vám poznatky z oblasti neurověd, psychol

3 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu PRO (D)UŠI.

PRO (D)UŠI.

Když se hlava zblázní... Mluvíme o tom, o čem se ve společnosti nemluví.

2 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Promluvme si

Promluvme si

Internetový pořad "Promluvme si" přichází s konceptem rozhovorů, ve kterých se snaží představit osobnosti z české politické scény z osobnějšího pohledu.

1 epizoda

0 odběratelů

Obrázek podcastu Přátelé filosofie : základy filosofie

Přátelé filosofie : základy filosofie

Filosofie ze všech stran a pro všechny. Podpořte vznik dalších přednášek darem na účet: 2200280552 / 2010 Více na : https://www.facebook.com/Pratelefilos...​

1 epizoda

1 odběratel

Obrázek podcastu Faldynovic podcast

Faldynovic podcast

Naše rodinné povídání o knížkách.

14 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu ArtAgent Talks

ArtAgent Talks

ArtAgent talks jsou rozhovory s herci nejen o filmu a jejich práci, ale také o jejich inspiracích.

1 epizoda

0 odběratelů

Obrázek podcastu Judita Berková

Judita Berková

Podcast o józe, meditaci, jógové filosofii a také o zákulisí toho, jak se připravují jógové programy, jógové pobyty nebo kolekce jógového oblečení. A také o tom, jak sleduji znamení a jak mě přivádí na neuvěřitelná místa a do situací, které mi berou dech. Jsem šťastná,

20 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Všerůzné zvuky nezvuky

Všerůzné zvuky nezvuky

Dávám sem asi všechno co mě napadne, nevím :D

1 epizoda

0 odběratelů

Obrázek podcastu Nepanikař!

Nepanikař!

Duševní onemocnění nejsou TABU!

2 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Severní podcast není krutý

Severní podcast není krutý

Osobnosti severočeského kraje a jejich zkušenosti - řemesla a život, cestování v době digitální transformace, život lidí v krajině. Autor znělky: Tomáš Vychytil Logo: mapy.cz

3 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu SoftCraft Podcast

SoftCraft Podcast

Podcast by SoftCraft Podcast

39 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Kafe s Vaškem

Kafe s Vaškem

Rád diskutuji s živými lidmi a nerad trávím čas na sociálních sítích. Debata z očí do očí mne baví a zjistil jsem, že nejlépe si popovídám třeba u kávy. Proto Kafe s Vaškem, taková malá revolta proti neuvěřitelné smršti všeho možného a ošklivého na sociálních sítích. Ča

1 epizoda

0 odběratelů

Obrázek podcastu DVA BEZ DVOU

DVA BEZ DVOU

ČAU! VÍTÁME TĚ NA SVÉM PODCASTU DVA BE DVOU! PŘEJEME TI HEZKOU ZÁBAVU A ZAČÍNÁME!!!

2 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu SLOW DOWN RADIO

SLOW DOWN RADIO

Jsme rádio pro ty, co chtějí víc než jen mainstream. Pro hudební nadšence, kteří žijí objevováním nových zvuků. Naše DNA je black music – od jazzu přes soul, funk, disco a hip hop. Jsme tu, abychom objevovali, ale vždy s respektem k původním kořenům. #NoMusicNoLife

123 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Danny West Side's show

Danny West Side's show

20 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Obrysy Českého Švýcarska

Obrysy Českého Švýcarska

Povídání o životě a činech lidí v Českém Švýcarsku. Podcastový průvodce krajinou skal a nekonečných výhledů.

31 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Adrian Baláž's show

Adrian Baláž's show

3 epizod

0 odběratelů