Vítr v gastru
Podcast o gastru, trendech a technologiích. Jura Ibl si zve hosty, kteří utvářejí svět českého jídla a pití a nebojí se o tom mluvit.
3 epizod
1 odběratel

Zlatá hodinka
Chráníme hodnotu Vašich peněz. Jsme ATT Investments — profesionálové s více než desetiletými zkušenostmi na finančně komoditních trzích. Zajišťujeme pro Vás služby, které chrání Vaše peníze před rostoucí inflací.
8 epizod
0 odběratelů

Záhodno
Svět učení a vzdělávání někdy připomíná neprostupnou džungli, v níž je těžké se zorientovat. Podcast Záhodno vám bude průvodcem touto divočinou a mostem mezi odborníky z různých oborů a běžnou praxí laiků, rodičů a všech, kteří vidí vzdělávání jako opravdovou prioritu.
31 epizod
1 odběratel

Urny
Do roku 2030 nás až na jednu výjimku každý rok čekají volby. Jak volby fungují a podle čeho se v nich rozhodovat? Může naše volba opravdu něco změnit? Na tyto a další otázky odpovídá podcastová série Urny, volební průvodce nejen pro ty, kdo jdou k volbám poprvé. Všechny…
6 epizod
0 odběratelů

Zeptej se Bohemky
Lidé z Bohemky odpovídají fanouškům na jejich dotazy. Zeptat se můžete trenéra, ředitele, sportovního ředitele a dalších lidí přímo z klubu.
10 epizod
1 odběratel

LOBBY TALKS
LOBBY TALK! Zajímá tě, jak vypadá zákulisí herního světa? Jak žijí tví oblíbenci, které sleduješ? Co dělají ve volném čase, když zrovna nejsou online? Tak se tedy pohodlně usaď a poslouchej. Gamingový vesmír je ti teď na dosah. #lobbyesport
7 epizod
0 odběratelů

Porta - Folk & Country podcast
Rozhovory s umělci nejen o Folk & Country festivalu Porta v Řevnicích.
4 epizod
0 odběratelů

Hudba podle kalendáře
Události české a světové hudební historie. Významná hudební výročí toho kterého týdne na Classic Praha vybírá, připomíná a hudbou ilustruje Martina Klausová.
234 epizod
2 odběratelé

Honzův Podcast
Já jsem Honza, můj kanál se na YouTube jmenuje HonzaTube a mám na něm něco přes 2000 odběratelů. V těchto Podcastech bych vám chtěl něco říkat o měm životě, něco vám předávat a všechno, co mě napadne.
3 epizod
0 odběratelů

Vepři
Tento podcast si neklade za cíl vyřešení složitých společenských otázek. Slouží jen jako vhled do mysli obyčejných lidí bez ohledu na faktickou přesnost, o kterou se i tak budou aktéři pokoušet. Patreon: https://www.patreon.com/vepri
144 epizod
12 odběratelů

GT Talks CZ
Nepravidelný podcast poradenské skupiny Grant Thornton věnovaný novinkám a zajímavostem v české ekonomice, financích, daních a právu.
21 epizod
0 odběratelů

Laura a Paula
Dvě nicky tlachají o věcech, které nikoho nezajímají. Podcast může mít dnes každý! Aneb když tě epidemie donutí najít si nové koníčky.
13 epizod
0 odběratelů

Dota Shrine
Diskuse o novinkách a současných tématech ze světa Doty se zajímavými hosty. Moderují Michal "Shovelmeister" Mašika a Martin Rota
4 epizod
0 odběratelů

Mateřstvím na vlně pohody
Spontánně natáčené zamyšlení nad tím, co mě učí život s děťátkem. O osobním a spirituálním rozvoji, kterým si díky roli mámy procházím. O vědomém mateřství, o souladu a o porozumění si (nejen) s malými dětmi i beze slov. Jmenuji Anna Zítko - ale klidně mi říkej Áňa - a …
32 epizod
0 odběratelů

De Facto FSV UK
Podcast Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy o skutečném světě vědců a absolventů společenskovědních oborů. Vyučující a absolventi poutavě mluví o svém každodenním životě, práci a zkušenostech. Podcastem provází bývalá děkanka FSV UK Alice Němcová Tejkalová a stude…
108 epizod
3 odběratelé

Nezařazené – Kněžská gregoriánská schola
Gregoriánský chorál a středověká polyfonie
1 epizoda
0 odběratelů

Trendy ve stavebnictví a v architektuře
Po uvedení více než čtyřiceti epizod, které byly koncipované jako moderované diskuze, dochází od května 2024 k zásadní změně formátu, provedení a obsahu. Více o architektuře, architektech a jejich projektech. Reportáže z realizovaných staveb a diskuze přímo nad projekt…
63 epizod
3 odběratelé