Každopádně (k)ladně
Každopádně (k)ladně Aneb Zámyslník Ivety Clarke. Autorské inspirativní přemýšlení nahlas o tématech, která hýbou našimi životy.
40 epizod
1 odběratel

ZÁŽITKOVÉ
Jsem youtuberka a influencerka Dommi Buchelová, která se rozhodla dělat i podcasty. Sledujte mě na instagramu @dommibuchelova i na youtube
1 epizoda
0 odběratelů

Café Nobel UJEP
Café Nobel je cyklus přátelských setkání veřejnosti s vědou. Několikrát do měsíce zveme osobnosti ze světa vědy a prostřednictvím poutavých témat představujeme je samotné i jejich práci běžným návštěvníkům. S přednáškami křižujeme Ústeckým krajem, přírodovědnými i human…
30 epizod
0 odběratelů

Čas na létání
Toto je podcast ve kterém vám já Patrik budu sdělovat novinky v letectví i třeba zajímavé historky ze světa letadel. Děkuji za podporu
2 epizod
0 odběratelů

Jednorožec mezi nosorožci
Ahoj, já jsem Leontýna. Vítám vás u podcastu „Jednorožec mezi nosorožci“. Skrze podcast bych vám ráda představila příběhy lidí a jejich profesí a životních vášní. Ráda bych jim tak dala možnost promluvit o sobě a o jejich tvorbě. Zároveň je tak trochu zviditelnit. Mně s…
86 epizod
0 odběratelů

Akademická čtvrthodinka
Podcast Akademická čtvrthodinka je podcast z půdy Akademického gymnázia Štěpánská. Do podcastu vydávaného každých 14 dní se zvou vždy 2 profesoři gymnázia a jeden student. Celou debatu vede jeden ze tří moderátorů. Podcast je součástí školního časopisu ČasÁG.
1 epizoda
0 odběratelů

Věci se dějou!
Dlouholetí kamarádi, jeden student práv, druhej student sociologie. Oběma se dějou věci. A chtějí je řešit.
2 epizod
0 odběratelů

Procházka světem klavíru
Podcast o hraní na klavír s Evou Lorenc, nadšenou klavíristkou a pedagožkou hry na klavír.
6 epizod
0 odběratelů

Život a dílo
Dva bráchové, kteří sbírají umění a příběhy ze života těch, kdo ho tvoří.
45 epizod
1 odběratel

Tahák
Tahák je podcastový průvodce studentským a absolventským životem. Od výběru oboru přes plánování měsíčního rozpočtu po tipy na efektivní učení a hledání první práce. Moderuje Tim Slavík.
58 epizod
0 odběratelů

věda bez cenzury
Jsme Jindřiška a Míša a nebojíme se říct, co si myslíme! Ať už je to o našem doktorském studiu, vědě, akademické sféře, životě nebo prostě o světě... U nás žádnou cenzuru* nenajdete.
12 epizod
0 odběratelů

A plus X
A plus X je podcast novinářky Angeliky Bazalové, dlouholeté editorky České televize a redaktorky české redakce BBC. Podcast o tom, že věci jsou někdy jiné než se zdají být. A důležitější než stádní imunita je imunita vůči stádu.
0 epizod
2 odběratelé

HOVORY O MEDICÍNĚ
Podcast společnosti SOLEN MEDICAL EDUCATION. Přednášky na aktuální témata z různých oblastí medicíny (nejen) pro zdravotníky. Chcete se dozvědět víc? Odborné články, webináře, kongresy a další zdroje medicínských informací najdete na www.solen.cz.
17 epizod
1 odběratel

Zahradní dobrodružství
Pojďme se vydat na dobrodružnou cestu naší vlastní zahradou. Na cestu, která je plná usilovné péče a občas i dřiny, ale i opravdového odpočinku a radosti. Prozkoumáme spolu všechny kouty zahrady, budeme čelit zapeklitým výzvám a odhalíme nejedno zahradní tajemství. Čeka…
42 epizod
6 odběratelů

Bezpečnostní večery
Záznamy přednášek a rozhovorů s experty na slovo vzaté, pod názvem Bezpečnostní večery, vychází v produkci Security Outlines, česko-slovenského portálu o bezpečnosti.
11 epizod
0 odběratelů

Finsider.cz
Ukázky z kanálu Finsider Podcast na platformě HeroHero a FinTalks s Michalem Šrubařem od finančního portálu Finsider.
18 epizod
0 odběratelů

MLadí a neklidní!
Podcast Mladých lidovců ve spolupráci s Nadací Hannse Seidela o neklidných tématech s mladými lidmi, kteří chtějí měnit svět k lepšímu.
5 epizod
0 odběratelů

PovíDení(k)
Jdu, povídám. Docela raw. Poznámky. Zvuky, ruchy, život kolem. Zvraty, děje, situace. Štěkot.
10 epizod
0 odběratelů

Kafe Na Cestě
Příběhy značek prezentované ústy jejich českých ambasadorů. To je "Kafe na cestě", pokec s obchodními zástupci a zkušenými cestovateli o novinkách a vychytávkách z kategorie "Travel". Podcast uvádí Petr Jirsa pro CestovatelskyObchod.cz.
10 epizod
0 odběratelů

Ester Davidová - Být sobě terapeutem
Buďte sami sobě terapeutem prostřednictvím mých příběhů, vlastních poznatků a zkušeností, které vám budu vyprávět... Ester Davidová - Regresní terapeutka a spisovatelka. www.esterdavidova.com
8 epizod
1 odběratel

Přes práh
Přenesení přes práh znamená změnu života novomanželů. S námi nahlédněte pod pokličku tématu manželství dvou žen nebo mužů, které posledních několik let hýbe českou společnosti. Poslechněte si proč gay a lesbické páry přejí mít manželství. Proč je plnohodnotné manželství…
6 epizod
1 odběratel