Další 3 tipy na podcasty s vánoční tematikou

ÚvodMagazínDalší 3 tipy na podcasty s vánoční tematikou

14. 12. 2021 – Redakce

V minulém článku jsme Vám přinesli první várku vánočně laděných podcastů a dnes budeme v této vánoční atmosféře pokračovat. V redakci Youradio Talk jsme opět poslechli všechny podcasty s vánoční tématikou a dnes Vám přinášíme tipy na ty nejzajímavější.

obrázek článku

Jak vytvořit dokonalé vánoční přání, poradí podcast Small Talk

Hledáte inspiraci na elegantní vánoční dárky? Chcete vědět, jak vytvořit originální vánoční přání a proč by u dárku nemělo chybět? Na všechny tyto otázky Vám odpoví podcast Small Talk ve svých posledních dvou epizodách. Ačkoliv mají epizody krátkou stopáž (cca 3 minuty), tak přináší zajímavou vánoční inspiraci, a proto je doporučujeme i my v redakci Youradio Talk.

Encyklopedie adventu v podání podcastu Ozvěny minulosti

Chcete vědět kde vzniklo slovo advent a co všechno symbolizuje adventní čas? Co představují jednotlivé svíčky na adventním věnci a proč se peče vánočka z devíti pramenů? Tak přesně na všechny tyto otázky najdete odpověď v krátké (cca 5minutové) epizodě podcastu Ozvěny minulosti. Tvůrci sice chrlí obrovské množství epizod (podcast má každý den novou epizodu) přesto je kvalita vysoká a jednotlivé díly jsou precizně připraveny. Vánočně laděné epizody zatím najdete dvě, kromě tématu adventu i téma mikulášské tradice.

 

Máte plné zuby vánočních rad a doporučení? Pusťte si vtipné scénky podcastu Radiovarieté

Pokud se chcete vánočně nejen naladit, ale spíše vánočně pobavit, tak si dejte podcast moderátorů rádia Bonton Ivy Lecké a Vojty Eflera. Tahle dvojice Vám v poslední epizodě sehraje scénku o předvánočním shonu, jak vystřiženou z běžného života dvou přátel, kteří se náhodně potkali.