Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ruský útok na Ukrajině zabil dva lidi, Kyjev útočil na Sevastopol

1.

Ruský útok na Ukrajině zabil dva lidi, Kyjev útočil na Sevastopol

26. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Motoristé ustoupili Hradu. Proč na ministerstvo míří právě Červený a za co všechno vděčí Turkovi?

2.

Motoristé ustoupili Hradu. Proč na ministerstvo míří právě Červený a za co všechno vděčí Turkovi?

17. 2. 2026

34 min

Obrázek epizody Topmodelka Tereza Maxová v Hráčích: Bryan Adams mě přemlouval ke kandidatuře na prezidentku. A jak správně na stárnutí?

3.

Topmodelka Tereza Maxová v Hráčích: Bryan Adams mě přemlouval ke kandidatuře na prezidentku. A jak správně na stárnutí?

16. 2. 2026

1 hod 2 min

Obrázek epizody Když rozhodují vteřiny. Problémy s defibrilátory

4.

Když rozhodují vteřiny. Problémy s defibrilátory

16. 2. 2026

21 min

Obrázek epizody Epsteinův svět překonává i ty nejdivočejší konspirace. Jak si nejmocnější muži vytvořili prostor bez pravidel

5.

Epsteinův svět překonává i ty nejdivočejší konspirace. Jak si nejmocnější muži vytvořili prostor bez pravidel

11. 2. 2026

29 min

Obrázek epizody Šéf ČRo Zavoral: Stále vidím prostor pro jednání o poplatcích

6.

Šéf ČRo Zavoral: Stále vidím prostor pro jednání o poplatcích

11. 2. 2026

35 min

Obrázek epizody Co budeme poslouchat, až bude blackout? říká Stach z ČT k poplatkům

7.

Co budeme poslouchat, až bude blackout? říká Stach z ČT k poplatkům

11. 2. 2026

37 min

Obrázek epizody Pokáč: Poznávání lidí mě dřív spíš odpuzovalo, teď jsem spokojený táta. Vzkázal bych si: Nebuď srab!

8.

Pokáč: Poznávání lidí mě dřív spíš odpuzovalo, teď jsem spokojený táta. Vzkázal bych si: Nebuď srab!

10. 2. 2026

47 min

Obrázek epizody Bezhodnotová hnutí jsou dnes dominantní politickou silou. Skončí všechny tradiční strany jako ČSSD?

9.

Bezhodnotová hnutí jsou dnes dominantní politickou silou. Skončí všechny tradiční strany jako ČSSD?

10. 2. 2026

31 min

Obrázek epizody „Nedaří se vám, protože jste prokletý.“ Kartářka Kočková o podvodných ezo praktikách

10.

„Nedaří se vám, protože jste prokletý.“ Kartářka Kočková o podvodných ezo praktikách

9. 2. 2026

36 min

Obrázek epizody „Nedaří se vám, protože jste prokletý.“ Kartářka Kočková o podvodných ezo praktikách

11.

„Nedaří se vám, protože jste prokletý.“ Kartářka Kočková o podvodných ezo praktikách

9. 2. 2026

36 min

Obrázek epizody Kecy a politika 252: Voodoo ekonomika Aleny Schillerové

12.

Kecy a politika 252: Voodoo ekonomika Aleny Schillerové

10. 2. 2026

55 min

Obrázek epizody Babiš (ANO) | Nejmenování Turka ministrem, spory s Hradem, rozpočet, energetika | 7. 2. 2026

13.

Babiš (ANO) | Nejmenování Turka ministrem, spory s Hradem, rozpočet, energetika | 7. 2. 2026

7. 2. 2026

1 hod

Obrázek epizody Radovan Vávra: Vyhazovali mě, zavírali mě a pak přišla šance | Půr - Životopis 1/4

14.

Radovan Vávra: Vyhazovali mě, zavírali mě a pak přišla šance | Půr - Životopis 1/4

5. 2. 2026

16 min

Obrázek epizody Český design podceňovaný i přeceňovaný

15.

Český design podceňovaný i přeceňovaný

5. 2. 2026

54 min

Obrázek epizody Audiočlánek: Pozadí byznysu s konopím v Česku: Produkty testujeme, ale jejich složení je tajné

16.

Audiočlánek: Pozadí byznysu s konopím v Česku: Produkty testujeme, ale jejich složení je tajné

4. 2. 2026

14 min

Obrázek epizody „Svou střízlivou verzi jsem nesnášela.“ Herečka Lumíra Přichystalová otevřeně (nejen) o boji s alkoholem

17.

„Svou střízlivou verzi jsem nesnášela.“ Herečka Lumíra Přichystalová otevřeně (nejen) o boji s alkoholem

4. 2. 2026

1 hod 3 min

Obrázek epizody BONUS: Spalující rivalita a infantilní návrhy

18.

BONUS: Spalující rivalita a infantilní návrhy

6. 2. 2026

10 min

Obrázek epizody Rekordní česká prohra. Proč má stát platit 17 miliard v kauze Diag Human?

19.

Rekordní česká prohra. Proč má stát platit 17 miliard v kauze Diag Human?

3. 2. 2026

30 min

Obrázek epizody Jízdní řádky (9) → Petice, K2, reklamy, Talgo

20.

Jízdní řádky (9) → Petice, K2, reklamy, Talgo

26. 4. 2026

10 min

Obrázek epizody Interview PLUS s Kamilou Zárychtovou, 15.1.2026

21.

Interview PLUS s Kamilou Zárychtovou, 15.1.2026

2. 2. 2026

11 min

Obrázek epizody Opitý od rána do večera? Pravda o tom, jak Churchill porazil Hitlera se skleničkou v ruce

22.

Opitý od rána do večera? Pravda o tom, jak Churchill porazil Hitlera se skleničkou v ruce

24. 1. 2026

16 min

Obrázek epizody 73.díl:  Markéta Malá: Náročné časy pro veřejné rozpočty teprve přijdou

23.

73.díl: Markéta Malá: Náročné časy pro veřejné rozpočty teprve přijdou

29. 1. 2026

46 min

Obrázek epizody Černobyl očima českého fotografa: Jako by tam lidé byli jen na prázdninách

24.

Černobyl očima českého fotografa: Jako by tam lidé byli jen na prázdninách

26. 4. 2026

9 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Leona Šmelcová: „Fotbal fungoval i bez sázkovek“. Brazilský prezident volá po zákazu online sázek

25.

Názory a argumenty: Leona Šmelcová: „Fotbal fungoval i bez sázkovek“. Brazilský prezident volá po zákazu online sázek

26. 4. 2026

3 min