Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na Pamíru jsem viděl fatu morgánu, ke psaní mě dokopal Arnošt Lustig, říká hematolog Kozák

1.

(NE)BLÁZNI

Na Pamíru jsem viděl fatu morgánu, ke psaní mě dokopal Arnošt Lustig, říká hematolog Kozák

7. 9. 2022

49 min

Obrázek epizody V noci se mi občas zdá, že dodnes hraju za Dortmund, říká Jan Koller v (NE)BLÁZNI)

2.

(NE)BLÁZNI

V noci se mi občas zdá, že dodnes hraju za Dortmund, říká Jan Koller v (NE)BLÁZNI)

17. 8. 2022

32 min

Obrázek epizody 4 - A leggazdagabbak elkezdtek luxusbunkereket vásárolni

3.

Balázsék

4 - A leggazdagabbak elkezdtek luxusbunkereket vásárolni

11. 1. 2024

27 min

Obrázek epizody Fajn Ráno čeká Vánoce. A rozdává dárky samozřejmě :)

4.

FAJN PODCASTY

Fajn Ráno čeká Vánoce. A rozdává dárky samozřejmě :)

19. 12. 2023

33 min

Obrázek epizody Michael Kocáb: Děti dnes ví o událostech 17.listopadu 1989 málo

5.

Press klub

Michael Kocáb: Děti dnes ví o událostech 17.listopadu 1989 málo

16. 11. 2023

18 min

Obrázek epizody Nástupkyně Dády Patrasové o vztazích: Klukům jsem se nelíbila, říká Karolina Neuvirthová Gudasová

6.

Na kafeečko

Nástupkyně Dády Patrasové o vztazích: Klukům jsem se nelíbila, říká Karolina Neuvirthová Gudasová

15. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Případy 1. oddělení políbilo štěstí, a tak už zase krájím jablíčka, říká Miroslav Hanuš v (NE)BLÁZNI

7.

(NE)BLÁZNI

Případy 1. oddělení políbilo štěstí, a tak už zase krájím jablíčka, říká Miroslav Hanuš v (NE)BLÁZNI

15. 9. 2022

1 hod 6 min

Obrázek epizody Česká hvězda na Spotify: Nestydím se za to, že mám rád Kabáty, říká Redzed

8.

(NE)BLÁZNI

Česká hvězda na Spotify: Nestydím se za to, že mám rád Kabáty, říká Redzed

3. 10. 2022

35 min

Obrázek epizody Tak domácí mazlíčci jsou pro veterináře jiná cenová hladina než krávy a prasata

9.

Kraus a blondýna

Tak domácí mazlíčci jsou pro veterináře jiná cenová hladina než krávy a prasata

25. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Když mě opustila máma, upnul jsem se ke kytaře, vzpomíná Martin Chobot v (NE)BLÁZNI

10.

(NE)BLÁZNI

Když mě opustila máma, upnul jsem se ke kytaře, vzpomíná Martin Chobot v (NE)BLÁZNI

9. 12. 2022

49 min

Obrázek epizody Chtěl si mě vzít saúdský šejk, sprintovala jsem před opilým slonem, říká cukrářka van Gils Slavíková

11.

(NE)BLÁZNI

Chtěl si mě vzít saúdský šejk, sprintovala jsem před opilým slonem, říká cukrářka van Gils Slavíková

9. 12. 2022

51 min

Obrázek epizody #39 DROGY A ICH NORMALIZOVANIE VO SVETE INFLUENCEROV

12.

NAOSTRO

#39 DROGY A ICH NORMALIZOVANIE VO SVETE INFLUENCEROV

16. 11. 2023

36 min

Obrázek epizody Číňani jsou nějací zmatení, možná hledali to řešení na Google

13.

Kraus a blondýna

Číňani jsou nějací zmatení, možná hledali to řešení na Google

25. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Dobré ráno, kokain si nedám, ani na něj nemám, říká Zuzana Zlatohlávková

14.

(NE)BLÁZNI

Dobré ráno, kokain si nedám, ani na něj nemám, říká Zuzana Zlatohlávková

25. 1. 2023

47 min

Obrázek epizody Musela jsem přehodnotit dosavadní život. Pomohla terapeutická cesta do Paříže, říká Terezie Kovalová

15.

(NE)BLÁZNI

Musela jsem přehodnotit dosavadní život. Pomohla terapeutická cesta do Paříže, říká Terezie Kovalová

8. 3. 2023

58 min

Obrázek epizody Řešení brček a zátek mi přijde zajimavé. Je to více propaganda než realita

16.

Kraus a blondýna

Řešení brček a zátek mi přijde zajimavé. Je to více propaganda než realita

25. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody Od dětství se snažím chápat lidi s jinými názory, říká Petra Hůlová

17.

(NE)BLÁZNI

Od dětství se snažím chápat lidi s jinými názory, říká Petra Hůlová

27. 4. 2023

54 min

Obrázek epizody Odjela jako au pair, teď v USA fotí celebrity. Před pár lety bych tomu neuvěřila, říká Marie Tomanová v (NE)BLÁZNI

18.

(NE)BLÁZNI

Odjela jako au pair, teď v USA fotí celebrity. Před pár lety bych tomu neuvěřila, říká Marie Tomanová v (NE)BLÁZNI

22. 11. 2022

45 min

Obrázek epizody To mi připomíná mě a Ivanku. Ona je velká hvězda a já ji obíhám

19.

Kraus a blondýna

To mi připomíná mě a Ivanku. Ona je velká hvězda a já ji obíhám

19. 12. 2023

1 min

Obrázek epizody Toaletní Problémy o kterých se nemluví! | Fantastický Podcast EP. 38

20.

Fantastický Podcast

Toaletní Problémy o kterých se nemluví! | Fantastický Podcast EP. 38

16. 11. 2023

2 hod 12 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Vodnáři, bude pro vás obtížné se soustředit

21.

Horoskopy

HOROSKOPY: Vodnáři, bude pro vás obtížné se soustředit

21. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Tomáš Zástěra o šikaně v Survivoru: Já ji tam nezažil, Adam je hodný a dost mluví

22.

Extra Host

Tomáš Zástěra o šikaně v Survivoru: Já ji tam nezažil, Adam je hodný a dost mluví

4. 4. 2022

28 min

Obrázek epizody Veve o svých slzách v Survivoru: Plakalo nás tam víc!

23.

Extra Host

Veve o svých slzách v Survivoru: Plakalo nás tam víc!

4. 5. 2022

33 min

Obrázek epizody Veľa ľudi si nevie ani zakričať (BARBORA ŠVIDRAŇOVÁ epizóda stopäťdesiatadeviata)

24.

MARAKUA

Veľa ľudi si nevie ani zakričať (BARBORA ŠVIDRAŇOVÁ epizóda stopäťdesiatadeviata)

24. 9. 2023

55 min

Obrázek epizody Jan Bendig a Lukáš Rejmon se rozpovídali o Výměně manželek. Strach z neznáma a nečekané rozuzlení

25.

Extra Host

Jan Bendig a Lukáš Rejmon se rozpovídali o Výměně manželek. Strach z neznáma a nečekané rozuzlení

1. 4. 2022

33 min