Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Nejdůležitější věc, kterou je nutné v pokeru pochopit? Prozradí to čerstvý vítěz zlatého prstenu

1.

Nejdůležitější věc, kterou je nutné v pokeru pochopit? Prozradí to čerstvý vítěz zlatého prstenu

23. 1. 2023

35 min

Obrázek epizody #17 - Seriál The Last of Us, Thor 4 má záporáka, Kdo natočí Indiana Jonese?

2.

#17 - Seriál The Last of Us, Thor 4 má záporáka, Kdo natočí Indiana Jonese?

21. 3. 2020

1 hod 29 min

Obrázek epizody Met Gala zná své téma a hlavní hvězdy, Harley Davidson má smělé plány s historickou továrnou a NGP představila výstavní plán

3.

Met Gala zná své téma a hlavní hvězdy, Harley Davidson má smělé plány s historickou továrnou a NGP představila výstavní plán

23. 1. 2023

15 min

Obrázek epizody Tanec s ďáblem - Věčné duše 1s22

4.

Tanec s ďáblem - Věčné duše 1s22

10. 7. 2021

3 hod 10 min

Obrázek epizody Můj život se zvlnil, říká s úsměvem inženýrka Viera Kranz. O ovčí vlně toho ví víc než hodně

5.

Můj život se zvlnil, říká s úsměvem inženýrka Viera Kranz. O ovčí vlně toho ví víc než hodně

23. 1. 2023

21 min

Obrázek epizody Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Za psaní „ženské literatury“ jsem se dříve styděla. Dnes jsem na to hrdá, říká spisovatelka Markéta Lukášková

6.

Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Za psaní „ženské literatury“ jsem se dříve styděla. Dnes jsem na to hrdá, říká spisovatelka Markéta Lukášková

25. 9. 2020

39 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Michal Zapoměl: Jsem to, co jsem. Kadeřníkem a bojovníkem za vlasy krásnější

7.

Blízká setkání: Michal Zapoměl: Jsem to, co jsem. Kadeřníkem a bojovníkem za vlasy krásnější

23. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Pozoruhodné pozůstatky cechovní historie uchovává muzeum v Bílovci

8.

Pozoruhodné pozůstatky cechovní historie uchovává muzeum v Bílovci

10. 7. 2021

9 min

Obrázek epizody Casablanca: S dětmi do hor i prašné stepi. Rodina Zigáčkových brázdila Kazachstán a Kyrgyzstán na kole

9.

Casablanca: S dětmi do hor i prašné stepi. Rodina Zigáčkových brázdila Kazachstán a Kyrgyzstán na kole

23. 1. 2023

38 min

Obrázek epizody Uhoněných a ustaraných „dětí“ je u nás 600 000. Příručka pro pečující jim možná pomůže

10.

Uhoněných a ustaraných „dětí“ je u nás 600 000. Příručka pro pečující jim možná pomůže

18. 3. 2019

20 min

Obrázek epizody Střípky z ostravské archeologie. Za netradičními audiovizuálními příběhy stojí Zbyněk Moravec

11.

Střípky z ostravské archeologie. Za netradičními audiovizuálními příběhy stojí Zbyněk Moravec

23. 1. 2023

11 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Host: japanolog a scénárista Martin Vačkář

12.

Stříbrný vítr: Host: japanolog a scénárista Martin Vačkář

10. 7. 2021

35 min

Obrázek epizody Quest: Nostalgie i absolutní imerze. Hry využívající rozhraní počítačů a mobilů jsou skvělými vypravěčkami

13.

Quest: Nostalgie i absolutní imerze. Hry využívající rozhraní počítačů a mobilů jsou skvělými vypravěčkami

11. 2. 2022

46 min

Obrázek epizody Fenomén otužování a otužilecké kluby. Téma pro Marka Hýžu a Tomáše Chlebka

14.

Fenomén otužování a otužilecké kluby. Téma pro Marka Hýžu a Tomáše Chlebka

22. 1. 2021

21 min

Obrázek epizody Vysokorychlostní vlak je chlouba olympiády v Pekingu. Přesuny po silnici ale zaberou dlouhé hodiny

15.

Vysokorychlostní vlak je chlouba olympiády v Pekingu. Přesuny po silnici ale zaberou dlouhé hodiny

11. 2. 2022

2 min

Obrázek epizody hPod #833

16.

hPod #833

11. 2. 2022

1 hod 50 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Rané brambory

17.

Káva o čtvrté - Rané brambory

11. 6. 2020

30 min

Obrázek epizody Mikrovlnky - Obchod s trávou bojuje proti covidu a Japonec je hodinový společník. To jsou top zprávy minulého týdne

18.

Mikrovlnky - Obchod s trávou bojuje proti covidu a Japonec je hodinový společník. To jsou top zprávy minulého týdne

22. 1. 2021

12 min

Obrázek epizody Křižovatku u Bulhara i centrum pro bezdomovce čeká proměna

19.

Křižovatku u Bulhara i centrum pro bezdomovce čeká proměna

12. 2. 2022

11 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o podchlazení, omezenosti člověka i much a zákeřné tasemnici

20.

Meteor: Meteor o podchlazení, omezenosti člověka i much a zákeřné tasemnici

12. 2. 2022

54 min

Obrázek epizody BONUS: TOP10 ČESKÝCH PODCASTŮ 2020? A co poslouchají jejich tvůrci? | 4D Pavla Šímy

21.

BONUS: TOP10 ČESKÝCH PODCASTŮ 2020? A co poslouchají jejich tvůrci? | 4D Pavla Šímy

22. 1. 2021

12 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Proč ohromení západním blahobytem trvalo jen dvě hodiny? Odpovídá profesor Pavel Pafko

22.

Stříbrný vítr: Proč ohromení západním blahobytem trvalo jen dvě hodiny? Odpovídá profesor Pavel Pafko

12. 2. 2022

42 min

Obrázek epizody Vortex #200 | Obaly her ve světě, Gran Turismo 7, rozhovor s Pavlem Kubátem a Petrova rozlučka

23.

Vortex #200 | Obaly her ve světě, Gran Turismo 7, rozhovor s Pavlem Kubátem a Petrova rozlučka

12. 2. 2022

2 hod 17 min

Obrázek epizody Rázová vlna je jako tsunami. Žádnou škodu ale nenadělá

24.

Rázová vlna je jako tsunami. Žádnou škodu ale nenadělá

9. 10. 2019

16 min

Obrázek epizody Radiobazar - 11.6.

25.

Radiobazar - 11.6.

11. 6. 2020

16 min