Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Cyberpunk Red: Underground S2E5: Horečka Sobotní noci 2/2

1.

Cyberpunk Red: Underground S2E5: Horečka Sobotní noci 2/2

4. 3. 2022

3 hod 9 min

Obrázek epizody Bourání - Barokní fasádu nikdo neotluče. Ale mozaiku ze 70. let klidně, říká historička architektury

2.

Bourání - Barokní fasádu nikdo neotluče. Ale mozaiku ze 70. let klidně, říká historička architektury

2. 2. 2021

39 min

Obrázek epizody Daniela Kolářová

3.

Daniela Kolářová

4. 3. 2022

27 min

Obrázek epizody #43 Socializace psa - Robert Zlocha

4.

#43 Socializace psa - Robert Zlocha

18. 6. 2020

1 hod 24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Václav Malý: Jak se k invazi na Ukrajinu staví Ruská pravoslavná církev? Bohužel ne moc dobře

5.

Jak to vidí...: Václav Malý: Jak se k invazi na Ukrajinu staví Ruská pravoslavná církev? Bohužel ne moc dobře

4. 3. 2022

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Novela zákona na ochranu zvířat proti týrání

6.

Káva o čtvrté - Novela zákona na ochranu zvířat proti týrání

2. 2. 2021

32 min

Obrázek epizody Tip: Výletní tip Ladislava Zibury: Projděte se po turistických stezkách podél českých hranic

7.

Tip: Výletní tip Ladislava Zibury: Projděte se po turistických stezkách podél českých hranic

4. 3. 2022

1 min

Obrázek epizody Pochoutky s Jirkou Chumem

8.

Pochoutky s Jirkou Chumem

6. 3. 2010

1 min

Obrázek epizody Radiobazar - 2.2.

9.

Radiobazar - 2.2.

2. 2. 2021

19 min

Obrázek epizody Každý v ní najde, co potřebuje. V tom je kouzlo písničky, říká Saša Langošová z November 2nd

10.

Každý v ní najde, co potřebuje. V tom je kouzlo písničky, říká Saša Langošová z November 2nd

9. 2. 2022

22 min

Obrázek epizody Radiobazar - 13. 7.

11.

Radiobazar - 13. 7.

13. 7. 2018

13 min

Obrázek epizody Speciál - Hry, které by rozplakaly želvu

12.

Speciál - Hry, které by rozplakaly želvu

7. 10. 2019

20 min

Obrázek epizody Carcassonne - desková klasika

13.

Carcassonne - desková klasika

11. 6. 2020

5 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Nežádoucí účinky léčiv

14.

Káva o čtvrté - Nežádoucí účinky léčiv

20. 1. 2021

33 min

Obrázek epizody Kompot: Zaplatily mu luxusní život i Češky? Tinderový podvodník z Netflixu navštívil také Prahu

15.

Kompot: Zaplatily mu luxusní život i Češky? Tinderový podvodník z Netflixu navštívil také Prahu

9. 2. 2022

43 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moje mládí už je historie, říká o seriálu Devadesátky herec a moderátor Vasil Fridrich

16.

Blízká setkání: Moje mládí už je historie, říká o seriálu Devadesátky herec a moderátor Vasil Fridrich

9. 2. 2022

28 min

Obrázek epizody Houpačky - Když dětem bereme pohyb, hůř se učí a jsou míň spokojené, říká autor projektu Jděte ven!

17.

Houpačky - Když dětem bereme pohyb, hůř se učí a jsou míň spokojené, říká autor projektu Jděte ven!

20. 1. 2021

21 min

Obrázek epizody Dál ohromuje sportovní svět: Ester Ledecká po zlaté medaili ze snowboardu míří na lyžařský slalom

18.

Dál ohromuje sportovní svět: Ester Ledecká po zlaté medaili ze snowboardu míří na lyžařský slalom

9. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Avokádo: Na co je potřeba dávat pozor při nákupu v obchodě

19.

Na vidličce Romana Pauluse: Avokádo: Na co je potřeba dávat pozor při nákupu v obchodě

9. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Iva Pazderková a Ondra Zmeškal: Na Velké čínské zdi mi kamarád říká ať jsem rád, že to nevidím

20.

Iva Pazderková a Ondra Zmeškal: Na Velké čínské zdi mi kamarád říká ať jsem rád, že to nevidím

11. 6. 2020

29 min

Obrázek epizody Radiobazar - 20.1.

21.

Radiobazar - 20.1.

20. 1. 2021

20 min

Obrázek epizody On Air: Nevydat skladbu jen ze strachu, že je na peprné téma, je škoda, říká hudebnice Anna Vaverková

22.

On Air: Nevydat skladbu jen ze strachu, že je na peprné téma, je škoda, říká hudebnice Anna Vaverková

9. 2. 2022

13 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Jabavý, Pils, Konstant

23.

O původu příjmení: Jabavý, Pils, Konstant

9. 2. 2022

2 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem - Petra Nesvačilová: Ráda svačím

24.

Brambora s vejcem - Petra Nesvačilová: Ráda svačím

20. 1. 2021

15 min

Obrázek epizody Čínská popelka na sportovním bále? Asijská velmoc chce držet krok se světem i ve sportovním průmyslu

25.

Čínská popelka na sportovním bále? Asijská velmoc chce držet krok se světem i ve sportovním průmyslu

9. 2. 2022

1 min