Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Tip: Výletní tip Pavla Sladkého: Vyrazte tábořit, v zimě je to královská disciplína

1.

Tip: Výletní tip Pavla Sladkého: Vyrazte tábořit, v zimě je to královská disciplína

28. 1. 2022

2 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Dorník, Ďurďa

2.

O původu příjmení - Dorník, Ďurďa

14. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Muž zaútočil kebabem a hroši poznají kámoše podle hlasu. To jsou nej zprávy uplynulého týdne

3.

Mikrovlnky: Muž zaútočil kebabem a hroši poznají kámoše podle hlasu. To jsou nej zprávy uplynulého týdne

28. 1. 2022

13 min

Obrázek epizody Češtinářka Michaela Böhmová dokáže spojit své sportovní výkony s pomocí hospici Ondrášek

4.

Češtinářka Michaela Böhmová dokáže spojit své sportovní výkony s pomocí hospici Ondrášek

28. 1. 2022

20 min

Obrázek epizody hPod #398

5.

hPod #398

13. 9. 2013

1 hod 24 min

Obrázek epizody Ep. 2 - Khorne

6.

Ep. 2 - Khorne

29. 6. 2018

12 min

Obrázek epizody 3: Ford vs. Ferrari Pt. III - Carroll Shelby’s Chickens

7.

3: Ford vs. Ferrari Pt. III - Carroll Shelby’s Chickens

30. 9. 2019

1 hod 5 min

Obrázek epizody On Air - NOVINKY: Dobrá společnost písniček od Haim, Rosalíi nebo Orientu

8.

On Air - NOVINKY: Dobrá společnost písniček od Haim, Rosalíi nebo Orientu

8. 6. 2020

6 min

Obrázek epizody Episode 01

9.

Episode 01

14. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody Plky bez hranic E5:  Disertačka a sypka

10.

Plky bez hranic E5: Disertačka a sypka

28. 1. 2022

50 min

Obrázek epizody Smutné výročí

11.

Smutné výročí

28. 1. 2022

7 min

Obrázek epizody Eva Kolářová byla kastelánkou na Raduni čtyři desetiletí. Víte, co dělá teď?

12.

Eva Kolářová byla kastelánkou na Raduni čtyři desetiletí. Víte, co dělá teď?

14. 1. 2021

14 min

Obrázek epizody Tribuna: Africký fotbal má obří potenciál, ale nemůže ho naplnit. Jak vypadá šampionát ve stínu tragédie?

13.

Tribuna: Africký fotbal má obří potenciál, ale nemůže ho naplnit. Jak vypadá šampionát ve stínu tragédie?

28. 1. 2022

26 min

Obrázek epizody Dětský sen i životní cesta. Studenti se mohou věnovat hernímu designu na FAMU

14.

Dětský sen i životní cesta. Studenti se mohou věnovat hernímu designu na FAMU

28. 1. 2022

3 min

Obrázek epizody Poslechněte si, co sestřička Šárka prožívala od března do června (1. díl)

15.

Poslechněte si, co sestřička Šárka prožívala od března do června (1. díl)

8. 6. 2020

3 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - Na věčný odchod nejbližších se nikdo nedokáže dostatečně připravit

16.

Zlehýnka Mariana Jelínka - Na věčný odchod nejbližších se nikdo nedokáže dostatečně připravit

14. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pekařka Veronika Vavrová: V kynutých koláčích jsme v Evropě naprostá špička

17.

Blízká setkání: Pekařka Veronika Vavrová: V kynutých koláčích jsme v Evropě naprostá špička

28. 1. 2022

26 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Aleš Zbořil z AZ-kvízu: Moderoval jsem i Mistrovství juniorů v hluboké orbě

18.

Brambora s vejcem: Aleš Zbořil z AZ-kvízu: Moderoval jsem i Mistrovství juniorů v hluboké orbě

28. 1. 2022

14 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Očkování proti Covid-19

19.

Káva o čtvrté - Očkování proti Covid-19

14. 1. 2021

33 min

Obrázek epizody Prolomit vlny: Ubližování k ničemu není. Naše škoda, že to pan ministr Jurečka neví

20.

Prolomit vlny: Ubližování k ničemu není. Naše škoda, že to pan ministr Jurečka neví

28. 1. 2022

3 min

Obrázek epizody Nejdražší hra všech dob, nebo největší podvod? Jak se hraje Star Citizen po 10 letech vývoje

21.

Nejdražší hra všech dob, nebo největší podvod? Jak se hraje Star Citizen po 10 letech vývoje

28. 1. 2022

50 min

Obrázek epizody Skořice, kysané zelí a liči snižují hladinu cukru v krvi. Pravda, nebo mýtus?

22.

Skořice, kysané zelí a liči snižují hladinu cukru v krvi. Pravda, nebo mýtus?

30. 9. 2019

15 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Zlákalo mě zkusit hrát u Cimrmanů, přiznává herec Miroslav Táborský

23.

Blízká setkání - Zlákalo mě zkusit hrát u Cimrmanů, přiznává herec Miroslav Táborský

8. 6. 2020

29 min

Obrázek epizody Prolomit vlny - Střípky z českého online šovinismu: Jsem velmi pro humor, jen když není o mně

24.

Prolomit vlny - Střípky z českého online šovinismu: Jsem velmi pro humor, jen když není o mně

14. 1. 2021

4 min

Obrázek epizody Quest: Nejdražší hra všech dob, nebo největší podvod? Jak se hraje Star Citizen po 10 letech vývoje

25.

Quest: Nejdražší hra všech dob, nebo největší podvod? Jak se hraje Star Citizen po 10 letech vývoje

28. 1. 2022

50 min