Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Naše babičky o tom nemluvily. Příběh Kristýny o menopauze a o zvládání životního stylu po čtyřicítce

1.

Cesta k uzdravení: Naše babičky o tom nemluvily. Příběh Kristýny o menopauze a o zvládání životního stylu po čtyřicítce

14. 9. 2025

18 min

Obrázek epizody Powerlifter vs Bodybuilder | ENG | Petr Štefan & Aaron Robertson

2.

Powerlifter vs Bodybuilder | ENG | Petr Štefan & Aaron Robertson

27. 6. 2024

1 hod 8 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Naše babičky o tom nemluvily. Příběh Kristýny o menopauze a o zvládání životního stylu po čtyřicítce

3.

Cesta k uzdravení: Naše babičky o tom nemluvily. Příběh Kristýny o menopauze a o zvládání životního stylu po čtyřicítce

14. 9. 2025

18 min

Obrázek epizody Otevřené hlavy: Pokud zjistíme, jak fungují těla a realita, můžeme je začít hackovat, říká filozofka Amy Ireland

4.

Otevřené hlavy: Pokud zjistíme, jak fungují těla a realita, můžeme je začít hackovat, říká filozofka Amy Ireland

2. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Stanislaw Jaromi z kláštera Minotů. Co by ho zajímalo, pokud by se setkal se sv. Františkem?

5.

Jak to vidí...: Stanislaw Jaromi z kláštera Minotů. Co by ho zajímalo, pokud by se setkal se sv. Františkem?

14. 9. 2025

26 min

Obrázek epizody Vlna: Zabijačka, hledání identity a zdravotní hendikepy. České debuty na MFF Karlovy Vary

6.

Vlna: Zabijačka, hledání identity a zdravotní hendikepy. České debuty na MFF Karlovy Vary

27. 6. 2024

19 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: 4 tabu, která nejsou vhodná probírat u stolu, osvětluje Ladislav Špaček

7.

Pochoutkový rok: 4 tabu, která nejsou vhodná probírat u stolu, osvětluje Ladislav Špaček

14. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Balanc - Postoj a mindset. Věříte, že svůj život můžete ovlivnit, nebo jste ve vleku událostí?

8.

Balanc - Postoj a mindset. Věříte, že svůj život můžete ovlivnit, nebo jste ve vleku událostí?

7. 7. 2020

21 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: 4 tabu, která nejsou vhodná probírat u stolu, osvětluje Ladislav Špaček

9.

Pochoutkový rok: 4 tabu, která nejsou vhodná probírat u stolu, osvětluje Ladislav Špaček

14. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Zpěvák Šimon Opp: Moje oblíbená houba je hřib kovář

10.

Brambora s vejcem: Zpěvák Šimon Opp: Moje oblíbená houba je hřib kovář

27. 6. 2024

19 min

11.

14. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Alex a host: Na vrh koulí jsem byla ideální typ. Stačí fyzická dispozice a chtít, říká Helena Fibingerová

12.

Alex a host: Na vrh koulí jsem byla ideální typ. Stačí fyzická dispozice a chtít, říká Helena Fibingerová

23. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Komunikace pacienta s lékařem

13.

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Komunikace pacienta s lékařem

2. 4. 2024

34 min

Obrázek epizody Alex a host: Na vrh koulí jsem byla ideální typ. Stačí fyzická dispozice a chtít, říká Helena Fibingerová

14.

Alex a host: Na vrh koulí jsem byla ideální typ. Stačí fyzická dispozice a chtít, říká Helena Fibingerová

23. 7. 2025

29 min

15.

23. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Hergot!: Superman židovského původu? „Komiksolog“ Eliáš Gaydečka odkrývá kořeny amerického komiksu

16.

Hergot!: Superman židovského původu? „Komiksolog“ Eliáš Gaydečka odkrývá kořeny amerického komiksu

28. 2. 2022

47 min

Obrázek epizody Extrémní edice - Mrtví netančí #07 | Cyberpunk Red

17.

Extrémní edice - Mrtví netančí #07 | Cyberpunk Red

2. 4. 2024

2 hod 55 min

18.

23. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Horko, hadi, ale zvládli jsme to. Z USA se se svým psem vrátil i tanvaldský kynolog Václav Vančura

19.

Zprávy pro Liberecký kraj: Horko, hadi, ale zvládli jsme to. Z USA se se svým psem vrátil i tanvaldský kynolog Václav Vančura

23. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Hans Christian Andersen. Dětství autora pohádky Princezna na hrášku připomíná drsný horor

20.

Příběhy z kalendáře: Hans Christian Andersen. Dětství autora pohádky Princezna na hrášku připomíná drsný horor

2. 4. 2024

19 min

Obrázek epizody Houpačky: Nálepka snowflakes je alibismus vystresovaných dospělých, říká psychoterapeut Jan Kulhánek

21.

Houpačky: Nálepka snowflakes je alibismus vystresovaných dospělých, říká psychoterapeut Jan Kulhánek

23. 7. 2025

40 min

Obrázek epizody Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Mezi Běchovicemi a Úvaly začala stavba nového obchvatu. Odkloní tranzitní i meziměstskou dopravu

22.

Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Mezi Běchovicemi a Úvaly začala stavba nového obchvatu. Odkloní tranzitní i meziměstskou dopravu

23. 7. 2025

1 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr - K životu patří romantika i pošetilost, podotýká cestovatel a publicista Petr Horký

23.

Stříbrný vítr - K životu patří romantika i pošetilost, podotýká cestovatel a publicista Petr Horký

30. 1. 2021

43 min

Obrázek epizody Prsa vypnout, břicho zastrčit? Fyzioterapeutka vyvrací mýtus o správném držení těla

24.

Prsa vypnout, břicho zastrčit? Fyzioterapeutka vyvrací mýtus o správném držení těla

28. 2. 2022

14 min

Obrázek epizody Dokuseriál: První rok první dámy (1/3)

25.

Dokuseriál: První rok první dámy (1/3)

2. 4. 2024

26 min