Obrázek epizody Osudové ženy: Smutek z nevydařeného manželství i ze ztráty dcery řešila prací. Osudové ženy: Stella Zázvorková

1.

Osudové ženy: Smutek z nevydařeného manželství i ze ztráty dcery řešila prací. Osudové ženy: Stella Zázvorková

12. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Lidé odvedle – výstava, která je jako výlet plný překážek, otevírá oči i smysly

2.

Zprávy ze Zlínského kraje: Lidé odvedle – výstava, která je jako výlet plný překážek, otevírá oči i smysly

10. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Cukr. Je třtinový cukr zdravější alternativou? A co umělá sladidla?

3.

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Cukr. Je třtinový cukr zdravější alternativou? A co umělá sladidla?

1. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Obce na Příbramsku a Písecku hledají nové zdroje pitné vody. Možností je stavba přivaděče z Želivky

4.

Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Obce na Příbramsku a Písecku hledají nové zdroje pitné vody. Možností je stavba přivaděče z Želivky

10. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Liberatura - Knihy o hornictví. Román o ztraceném městě, příběhy hornických vdov a ponurá romantika vytěžené krajiny

5.

Liberatura - Knihy o hornictví. Román o ztraceném městě, příběhy hornických vdov a ponurá romantika vytěžené krajiny

11. 6. 2020

34 min

Obrázek epizody Radioporadna: Do tajů exekucí vás zasvětí JUDr. Ing. Martin Štika: Má velká rada dlužníkům zní, přebírejte poštu

6.

Radioporadna: Do tajů exekucí vás zasvětí JUDr. Ing. Martin Štika: Má velká rada dlužníkům zní, přebírejte poštu

10. 7. 2025

22 min

Obrázek epizody Čelisti: Manželé Stodolovi jsou true crime oholený na kost. Na projekci vyražte s igelitkou

7.

Čelisti: Manželé Stodolovi jsou true crime oholený na kost. Na projekci vyražte s igelitkou

1. 3. 2024

40 min

Obrázek epizody Alex a host: Překvapilo mě, že si moje písně pamatují i na Slovensku, kde jsem léta nebyl, přiznává Petr Spálený

8.

Alex a host: Překvapilo mě, že si moje písně pamatují i na Slovensku, kde jsem léta nebyl, přiznává Petr Spálený

10. 7. 2025

21 min

Obrázek epizody Převratný elektromotor ze Švédska

9.

Převratný elektromotor ze Švédska

13. 2. 2022

13 min

Obrázek epizody Alex a host: Překvapilo mě, že si moje písně pamatují i na Slovensku, kde jsem léta nebyl, přiznává Petr Spálený

10.

Alex a host: Překvapilo mě, že si moje písně pamatují i na Slovensku, kde jsem léta nebyl, přiznává Petr Spálený

10. 7. 2025

21 min

Obrázek epizody Vlna: Nikdo nesmí být v jazyce neviditelnx. Jazyk je tu pro nás, ne my pro něj, říká nebinární Matty

11.

Vlna: Nikdo nesmí být v jazyce neviditelnx. Jazyk je tu pro nás, ne my pro něj, říká nebinární Matty

25. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: O konfliktu na Ukrajině diskutují v prodlouženém speciálu zahraničněpolitický komentátor Adam Černý, odborník na mezinárodní bezpečnost Michal Smetana a bezpečnostní poradce Andor Šándor

12.

Jak to vidí...: O konfliktu na Ukrajině diskutují v prodlouženém speciálu zahraničněpolitický komentátor Adam Černý, odborník na mezinárodní bezpečnost Michal Smetana a bezpečnostní poradce Andor Šándor

24. 2. 2022

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zdravé srdce

13.

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zdravé srdce

25. 3. 2024

33 min

Obrázek epizody On Air: Peníze souvisí s pocitem štěstí jen do určitého limitu. Pak mají vliv jiné faktory, říká socioložka

14.

On Air: Peníze souvisí s pocitem štěstí jen do určitého limitu. Pak mají vliv jiné faktory, říká socioložka

25. 3. 2024

15 min

Obrázek epizody Sádlo - „Vytiskl mi cviky ke zpevnění zadku, já jemu na oplátku triky pro růst penisu.“ I nedokonalé tělo zasluhuje partnerovu úctu

15.

Sádlo - „Vytiskl mi cviky ke zpevnění zadku, já jemu na oplátku triky pro růst penisu.“ I nedokonalé tělo zasluhuje partnerovu úctu

28. 1. 2021

27 min

Obrázek epizody 50 nejlepších alb hudební historie podle Expres FM! 21. místo PINK FLOYD - DARK SIDE OF THE MOON

16.

50 nejlepších alb hudební historie podle Expres FM! 21. místo PINK FLOYD - DARK SIDE OF THE MOON

24. 2. 2022

6 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Benátky. Gondoliér má předepsané i proužky na košili, nesmí být širší než tři centimetry

17.

Příběhy z kalendáře: Benátky. Gondoliér má předepsané i proužky na košili, nesmí být širší než tři centimetry

25. 3. 2024

20 min

Obrázek epizody #60 - Slice & Dice speciál

18.

#60 - Slice & Dice speciál

25. 3. 2024

55 min

Obrázek epizody Mistrovský kurz: Učte se od nejlepších! Díky novému podcastu Dvojky Mistrovský kurz

19.

Mistrovský kurz: Učte se od nejlepších! Díky novému podcastu Dvojky Mistrovský kurz

24. 2. 2022

2 min

Obrázek epizody Nezmyselný bonus #71 SHORT

20.

Nezmyselný bonus #71 SHORT

25. 3. 2024

11 min

Obrázek epizody 45. Závislosti

21.

45. Závislosti

25. 3. 2024

1 hod

Obrázek epizody Czeching - Bára Zmeková v Czechingu 2020: České texty dokážou probudit fantazii i v zahraničí

22.

Czeching - Bára Zmeková v Czechingu 2020: České texty dokážou probudit fantazii i v zahraničí

15. 6. 2020

6 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Je třeba se hýbat, ale večer si dám svůj půllitráček kávy, prozrazuje kardiolog Richard Češka

23.

Blízká setkání - Je třeba se hýbat, ale večer si dám svůj půllitráček kávy, prozrazuje kardiolog Richard Češka

28. 1. 2021

28 min

Obrázek epizody Marek Štilec ad pokračování projektu Češi ve Vídni

24.

Marek Štilec ad pokračování projektu Češi ve Vídni

24. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody Zing Podcast #105: Dračí drama

25.

Zing Podcast #105: Dračí drama

25. 3. 2024

1 hod 41 min