Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Máme hosty: Kulturu v Moravské Třebové čekají lepší prostory. Co se chystá?

1.

Máme hosty: Kulturu v Moravské Třebové čekají lepší prostory. Co se chystá?

28. 3. 2025

9 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Nikdy nevkládáme do úst najednou maso společně s knedlíkem, zdůrazňuje Ladislav Špaček

2.

Pochoutkový rok: Nikdy nevkládáme do úst najednou maso společně s knedlíkem, zdůrazňuje Ladislav Špaček

11. 6. 2023

1 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Školáci vrací zpátky do přírody stromky využité během vánočních trhů

3.

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Školáci vrací zpátky do přírody stromky využité během vánočních trhů

28. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Místo, kde se nám dobře žije

4.

Káva o čtvrté - Místo, kde se nám dobře žije

10. 11. 2020

33 min

Obrázek epizody Zelené světy: Jak správně stříhat kanadské borůvky a další rady pro zahrádkáře

5.

Zelené světy: Jak správně stříhat kanadské borůvky a další rady pro zahrádkáře

28. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody České Budějovice: Tovární komíny, pivo a ikonická žlutá tužka se staly symboly města

6.

České Budějovice: Tovární komíny, pivo a ikonická žlutá tužka se staly symboly města

11. 6. 2023

15 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Zhubnul jsem, ale kila navíc umím zahrát, směje se herec Jan Vápeník

7.

Zálety Aleny Zárybnické: Zhubnul jsem, ale kila navíc umím zahrát, směje se herec Jan Vápeník

28. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Cihlář, Halaxa, Nekola, Nezdara

8.

O původu příjmení: Cihlář, Halaxa, Nekola, Nezdara

27. 9. 2021

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Zhubnul jsem, ale kila navíc umím zahrát, směje se herec Jan Vápeník

9.

Zálety Aleny Zárybnické: Zhubnul jsem, ale kila navíc umím zahrát, směje se herec Jan Vápeník

28. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody Omeletky: “Než jsem poznal Janinku, nevěděl jsem, jak vypadá živá kráva!“ Omeletky o poklescích

10.

Omeletky: “Než jsem poznal Janinku, nevěděl jsem, jak vypadá živá kráva!“ Omeletky o poklescích

11. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Přehrada Olešná slouží lidem už více než 60 let jako oáza klidu a odpočinku

11.

Křížem krajem: Přehrada Olešná slouží lidem už více než 60 let jako oáza klidu a odpočinku

28. 3. 2025

8 min

Obrázek epizody Petr Lexa Přendík má Ostravu a její historii v malíčku

12.

Petr Lexa Přendík má Ostravu a její historii v malíčku

20. 3. 2024

21 min

Obrázek epizody S1 Ep120: The Most Exciting 24 Hours In Sports

13.

S1 Ep120: The Most Exciting 24 Hours In Sports

21. 2. 2022

53 min

Obrázek epizody Dalším hostem Ivana Dlaska v pořadu Z archivu osobností je skladatel Josef Marek

14.

Dalším hostem Ivana Dlaska v pořadu Z archivu osobností je skladatel Josef Marek

20. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Promyšlená kombinace bílé a černé textilie ochrání sazenice před mrazem

15.

Promyšlená kombinace bílé a černé textilie ochrání sazenice před mrazem

20. 3. 2024

16 min

Obrázek epizody mPod #5

16.

mPod #5

1. 12. 2013

51 min

Obrázek epizody Poznáte habr na první pohled? Naučíme vás to

17.

Poznáte habr na první pohled? Naučíme vás to

27. 7. 2018

24 min

Obrázek epizody #2 Jak jsou na tom ve Španělsku s ekologií?

18.

#2 Jak jsou na tom ve Španělsku s ekologií?

15. 10. 2019

30 min

Obrázek epizody Parky jako oáza v čase koronavirové krize. Newyorčané se vracejí ke grilování i joggingu (1. díl)

19.

Parky jako oáza v čase koronavirové krize. Newyorčané se vracejí ke grilování i joggingu (1. díl)

15. 6. 2020

1 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté - Daň z nemovitosti

20.

Káva o čtvrté - Daň z nemovitosti

27. 1. 2021

32 min

Obrázek epizody 25.díl s Mariánem Lukačovičovem-antikvariátníkem a kreativcem

21.

25.díl s Mariánem Lukačovičovem-antikvariátníkem a kreativcem

21. 2. 2022

45 min

Obrázek epizody Michal Nesvadba: Do Školky chodil téměř čtvrt století a scénáře k ní si nepsal, ale maloval

22.

Michal Nesvadba: Do Školky chodil téměř čtvrt století a scénáře k ní si nepsal, ale maloval

20. 3. 2024

33 min

Obrázek epizody Umělá inteligence pomáhá pacientům i lékařům, medicína je ale o osobním kontaktu, říká diabetolog

23.

Umělá inteligence pomáhá pacientům i lékařům, medicína je ale o osobním kontaktu, říká diabetolog

20. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Jiné stavy: „Něco je špatně.“ S úzkostí a depresí se potýká pětina matek, rodina ani zdravotníci je často nevidí

24.

Jiné stavy: „Něco je špatně.“ S úzkostí a depresí se potýká pětina matek, rodina ani zdravotníci je často nevidí

21. 2. 2022

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec a muzikant Vojta Kotek: Hrajeme pro máničky a je to boží. Muzika je to nejzábavnější, co dělám

25.

Blízká setkání: Herec a muzikant Vojta Kotek: Hrajeme pro máničky a je to boží. Muzika je to nejzábavnější, co dělám

20. 3. 2024

31 min