Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Podhoubí: Na návštěvě záchranné stanice živočichů. Na jaře je každé třetí zvíře odebráno z přírody zbytečně

1.

Podhoubí: Na návštěvě záchranné stanice živočichů. Na jaře je každé třetí zvíře odebráno z přírody zbytečně

25. 5. 2021

25 min

Obrázek epizody Od Pradědu na Hanou: Nová Pláň vznikla kolem měděného hamru, který zmizel pod hladinou Slezské Harty

2.

Od Pradědu na Hanou: Nová Pláň vznikla kolem měděného hamru, který zmizel pod hladinou Slezské Harty

20. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Klára Hlubocká, psovodka České společnosti ornitologické

3.

Jak to vidí...: Klára Hlubocká, psovodka České společnosti ornitologické

23. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Příběhy z Vysočiny: Děti ze základních škol napsaly pro rozhlas vánoční pohádky. Přečtou je herci Horáckého divadla

4.

Příběhy z Vysočiny: Děti ze základních škol napsaly pro rozhlas vánoční pohádky. Přečtou je herci Horáckého divadla

20. 12. 2024

2 min

Obrázek epizody Zenfone 7, Xiaomi Mi 10T a Apple Store v Česku

5.

Zenfone 7, Xiaomi Mi 10T a Apple Store v Česku

31. 8. 2020

1 hod 38 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Děti z Dětského domova Krupka nabízejí své výroby ve vánočním obchůdku v Teplicích

6.

Zprávy ze Severu: Děti z Dětského domova Krupka nabízejí své výroby ve vánočním obchůdku v Teplicích

20. 12. 2024

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Koblihy neumí smažit každý, ale od Josefa Maršálka víme jak na dokonale usmažené koblihy

7.

Pochoutkový rok: Koblihy neumí smažit každý, ale od Josefa Maršálka víme jak na dokonale usmažené koblihy

23. 10. 2022

1 min

Obrázek epizody Náš host: V pásmu Gazy je to s usnutím těžké, nad hlavou vám neustále bzučí spousta dronů

8.

Náš host: V pásmu Gazy je to s usnutím těžké, nad hlavou vám neustále bzučí spousta dronů

20. 12. 2024

13 min

Obrázek epizody #5 - Ivan Vančura

9.

#5 - Ivan Vančura

25. 5. 2021

2 hod 25 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Ani pokročilý věk jim nebrání, aby cestovali a poznávali země s přívlastkem exotické

10.

Host Českého rozhlasu Ostrava: Ani pokročilý věk jim nebrání, aby cestovali a poznávali země s přívlastkem exotické

20. 12. 2024

20 min

Obrázek epizody Sezeni 67 - Ysgard aneb planina kde dostanete na budku, ale je to príma

11.

Sezeni 67 - Ysgard aneb planina kde dostanete na budku, ale je to príma

19. 3. 2024

49 min

Obrázek epizody Trailer | Solární elektrárny

12.

Trailer | Solární elektrárny

27. 1. 2021

20 sec

Obrázek epizody Pochlap se: Kouč Karel Šoral: Smrtí končí život, ale ne vztah k těm, kteří odešli

13.

Pochlap se: Kouč Karel Šoral: Smrtí končí život, ale ne vztah k těm, kteří odešli

20. 2. 2022

45 min

Obrázek epizody Jak předejít selhávání srdce

14.

Jak předejít selhávání srdce

19. 3. 2024

1 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politický geograf: Volby mají být svobodné, soutěživé a spravedlivé. To Rusko nezažilo ani jednou

15.

Jak to vidí...: Politický geograf: Volby mají být svobodné, soutěživé a spravedlivé. To Rusko nezažilo ani jednou

19. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Paríž - Bratislavu som dal na jednu cik pauzu (DANO HERIBAN epizóda osemdesiata)

16.

Paríž - Bratislavu som dal na jednu cik pauzu (DANO HERIBAN epizóda osemdesiata)

20. 2. 2022

54 min

Obrázek epizody Za projektem Musica non grata se v pořadu Hudba v miléniu ohlížejí Per Boye Hansen a Iva Nevoralová

17.

Za projektem Musica non grata se v pořadu Hudba v miléniu ohlížejí Per Boye Hansen a Iva Nevoralová

19. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Lili z Real Talku: Lidi často nechápou můj záměr, nedělám informační rozhovory

18.

Lili z Real Talku: Lidi často nechápou můj záměr, nedělám informační rozhovory

19. 3. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody Krevety: Jak je správně koupit?

19.

Krevety: Jak je správně koupit?

14. 10. 2019

3 min

Obrázek epizody Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

20.

Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

15. 6. 2020

49 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Dressler, Harant, Giptner

21.

O původu příjmení - Dressler, Harant, Giptner

27. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Jarní vody

22.

Láska za lásku: Jarní vody

20. 2. 2022

52 min

Obrázek epizody Casablanca: Na Nepál jeden život nestačí. Horolezec Honza Tráva Trávníček o šrámech i radostech z hor

23.

Casablanca: Na Nepál jeden život nestačí. Horolezec Honza Tráva Trávníček o šrámech i radostech z hor

19. 3. 2024

44 min

Obrázek epizody #25 Jak se připravit na trek z pohledu fyzioterapeuta a trenéra - Ondřej Prudil

24.

#25 Jak se připravit na trek z pohledu fyzioterapeuta a trenéra - Ondřej Prudil

19. 3. 2024

1 hod 18 min

Obrázek epizody V roli: MATĚJ PETRÁK jako Kluk

25.

V roli: MATĚJ PETRÁK jako Kluk

21. 2. 2022

26 min