Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak se učit?

1.

Jak se učit?

17. 10. 2024

46 min

Obrázek epizody V mé představivosti je Harryho svět ve Skotsku, prozrazuje J. K. Rowlingová

2.

V mé představivosti je Harryho svět ve Skotsku, prozrazuje J. K. Rowlingová

25. 7. 2022

3 min

Obrázek epizody Návraty do minulosti: Program Laterna magika na Expo 1958 se brzy vžil jako pojem pro první multimediální divadlo na světě

3.

Návraty do minulosti: Program Laterna magika na Expo 1958 se brzy vžil jako pojem pro první multimediální divadlo na světě

18. 10. 2024

1 min

Obrázek epizody Česká republika je velmocí geocachingu. Ulovte si taky kešku

4.

Česká republika je velmocí geocachingu. Ulovte si taky kešku

3. 8. 2020

15 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Všeobecné nadšení! Moderní dotykové tabule na ZŠ Františka Kupky v Dobrušce baví děti i učitele

5.

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Všeobecné nadšení! Moderní dotykové tabule na ZŠ Františka Kupky v Dobrušce baví děti i učitele

18. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody NAVIZI S1E4 - NILAH & Valdy vyzývá Nika

6.

NAVIZI S1E4 - NILAH & Valdy vyzývá Nika

25. 7. 2022

57 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytička: Dědictví kolonialismu? U kořene selhání státu stojí instituce, které slouží elitám

7.

Jak to vidí...: Analytička: Dědictví kolonialismu? U kořene selhání státu stojí instituce, které slouží elitám

18. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Josef Šlerka: Lidé se zajímají, kdo je majitelem médií. Vlastnická struktura ovlivňuje důvěryhodnost

8.

Jak to vidí...: Josef Šlerka: Lidé se zajímají, kdo je majitelem médií. Vlastnická struktura ovlivňuje důvěryhodnost

16. 4. 2021

26 min

Obrázek epizody Nachtfahrer #8 - Elon Musk, Robotaxi, Hořící Toyota, PoruchINNA, Škoda Felicia, moderní umění

9.

Nachtfahrer #8 - Elon Musk, Robotaxi, Hořící Toyota, PoruchINNA, Škoda Felicia, moderní umění

18. 10. 2024

1 hod 15 min

Obrázek epizody Jak předejít selhávání srdce

10.

Jak předejít selhávání srdce

19. 3. 2024

1 min

Obrázek epizody Paríž - Bratislavu som dal na jednu cik pauzu (DANO HERIBAN epizóda osemdesiata)

11.

Paríž - Bratislavu som dal na jednu cik pauzu (DANO HERIBAN epizóda osemdesiata)

20. 2. 2022

54 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politický geograf: Volby mají být svobodné, soutěživé a spravedlivé. To Rusko nezažilo ani jednou

12.

Jak to vidí...: Politický geograf: Volby mají být svobodné, soutěživé a spravedlivé. To Rusko nezažilo ani jednou

19. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Za projektem Musica non grata se v pořadu Hudba v miléniu ohlížejí Per Boye Hansen a Iva Nevoralová

13.

Za projektem Musica non grata se v pořadu Hudba v miléniu ohlížejí Per Boye Hansen a Iva Nevoralová

19. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Krevety: Jak je správně koupit?

14.

Krevety: Jak je správně koupit?

14. 10. 2019

3 min

Obrázek epizody Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

15.

Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

15. 6. 2020

49 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Dressler, Harant, Giptner

16.

O původu příjmení - Dressler, Harant, Giptner

27. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Jarní vody

17.

Láska za lásku: Jarní vody

20. 2. 2022

52 min

Obrázek epizody Lili z Real Talku: Lidi často nechápou můj záměr, nedělám informační rozhovory

18.

Lili z Real Talku: Lidi často nechápou můj záměr, nedělám informační rozhovory

19. 3. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody Casablanca: Na Nepál jeden život nestačí. Horolezec Honza Tráva Trávníček o šrámech i radostech z hor

19.

Casablanca: Na Nepál jeden život nestačí. Horolezec Honza Tráva Trávníček o šrámech i radostech z hor

19. 3. 2024

44 min

Obrázek epizody V roli: MATĚJ PETRÁK jako Kluk

20.

V roli: MATĚJ PETRÁK jako Kluk

21. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody #25 Jak se připravit na trek z pohledu fyzioterapeuta a trenéra - Ondřej Prudil

21.

#25 Jak se připravit na trek z pohledu fyzioterapeuta a trenéra - Ondřej Prudil

19. 3. 2024

1 hod 18 min

Obrázek epizody Navrhni mi menu, ó umělá inteligence! Kuchařům navrhuje vhodné suroviny či vizuální předlohy jídel

22.

Navrhni mi menu, ó umělá inteligence! Kuchařům navrhuje vhodné suroviny či vizuální předlohy jídel

19. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Aleš Depta z Ostravy šermoval za republiku na olympiádě v Barceloně

23.

Aleš Depta z Ostravy šermoval za republiku na olympiádě v Barceloně

27. 1. 2021

8 min

Obrázek epizody Ep. #14: Jak vybalancovat vaši energii? 🌟POSELSTVÍ KARET

24.

Ep. #14: Jak vybalancovat vaši energii? 🌟POSELSTVÍ KARET

21. 2. 2022

1 hod 18 min

Obrázek epizody Celiakie je nemoc chameleon. Má mnoho podob, ale léčba je jasně daná

25.

Celiakie je nemoc chameleon. Má mnoho podob, ale léčba je jasně daná

19. 3. 2024

15 min