Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Redaktoři i očití svědkové. Jak Jiří Mádl připravoval film Vlny?

1.

Redaktoři i očití svědkové. Jak Jiří Mádl připravoval film Vlny?

24. 6. 2024

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ilona Švihlíková: Kam až se vyšplhají ceny potravin? Můžeme mít problém se uživit

2.

Jak to vidí...: Ilona Švihlíková: Kam až se vyšplhají ceny potravin? Můžeme mít problém se uživit

29. 4. 2022

25 min

Obrázek epizody Elektromobily: Má to smysl?

3.

Elektromobily: Má to smysl?

24. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody 01 | Cestování se psem není trabl | Petra Vysušilová z Lesemsepsem

4.

01 | Cestování se psem není trabl | Petra Vysušilová z Lesemsepsem

25. 11. 2019

41 min

Obrázek epizody Kryštof Mucha a Karel Och o zákulisí letošního ročníku karlovarského filmového festivalu

5.

Kryštof Mucha a Karel Och o zákulisí letošního ročníku karlovarského filmového festivalu

24. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Péče o zahradní bazény: Sledujte pH vody a písek ve filtraci. Salinace zajistí jemně slanou vodu

6.

Hobby magazín: Péče o zahradní bazény: Sledujte pH vody a písek ve filtraci. Salinace zajistí jemně slanou vodu

29. 4. 2022

3 min

Obrázek epizody Alex a host: V hokeji jsem rybníkář, ve fotbale trávníkář, směje se herec Pavel Nečas

7.

Alex a host: V hokeji jsem rybníkář, ve fotbale trávníkář, směje se herec Pavel Nečas

24. 6. 2024

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí... - Pavel Kosatík: Dobrý voják Švejk slaví 100 let. Knihu, nad kterou se smějí generace čtenářů, napsal Hašek v hluboké depresi

8.

Jak to vidí... - Pavel Kosatík: Dobrý voják Švejk slaví 100 let. Knihu, nad kterou se smějí generace čtenářů, napsal Hašek v hluboké depresi

3. 3. 2021

24 min

Obrázek epizody Hergot!: Byl Ježíš trans? O queer teologii s docentem Jiřím Pavlíkem

9.

Hergot!: Byl Ježíš trans? O queer teologii s docentem Jiřím Pavlíkem

24. 6. 2024

46 min

Obrázek epizody Jan Gregar ad Mezinárodní den jazzu 30.4.2022 na Karlově náměstí

10.

Jan Gregar ad Mezinárodní den jazzu 30.4.2022 na Karlově náměstí

29. 4. 2022

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Pavla Gajdošíková ve filmech nahotu nemusí. „Pro snímek Chyby ale byla důležitá“

11.

Blízká setkání: Herečka Pavla Gajdošíková ve filmech nahotu nemusí. „Pro snímek Chyby ale byla důležitá“

18. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody #1 Slunce, voda a půda

12.

#1 Slunce, voda a půda

20. 2. 2022

20 min

Obrázek epizody Zavraždění svatého Václava. Opavská malba patří k největším obrazům v Česku

13.

Zavraždění svatého Václava. Opavská malba patří k největším obrazům v Česku

18. 3. 2024

11 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #149 - Alena Zárybnická

14.

Maxim Pavla Vondráčka #149 - Alena Zárybnická

18. 3. 2024

16 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře - Olga Havlová. Když ji dlouhé diskuze nebavily, raději se sebrala a šla štípat dříví

15.

Příběhy z kalendáře - Olga Havlová. Když ji dlouhé diskuze nebavily, raději se sebrala a šla štípat dříví

27. 1. 2021

18 min

Obrázek epizody V jeho životě zvítězila láska k vizualizaci hudby. To je kameraman a režisér David Beránek

16.

V jeho životě zvítězila láska k vizualizaci hudby. To je kameraman a režisér David Beránek

20. 2. 2022

11 min

Obrázek epizody #35: Batman: Návrat Temného rytíře (BONUS)

17.

#35: Batman: Návrat Temného rytíře (BONUS)

18. 3. 2024

19 min

Obrázek epizody Vlna: Cepínem už jsem se sekla úplně všude. Aneta Loužecká je světová hvězda ledolezení a pracuje v zoo

18.

Vlna: Cepínem už jsem se sekla úplně všude. Aneta Loužecká je světová hvězda ledolezení a pracuje v zoo

18. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Proč ve spojení „kdo s koho“ píšeme předložku „s“

19.

O češtině od A do Z: Proč ve spojení „kdo s koho“ píšeme předložku „s“

20. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody Nový speciál Pravdy a mýty o elektroautech: Zjistěte, kdo za ním stojí

20.

Nový speciál Pravdy a mýty o elektroautech: Zjistěte, kdo za ním stojí

18. 3. 2024

1 hod 51 min

Obrázek epizody Filosofické povídání o kendamě, hudbě a DAO 🎙️ Mart1n Kružík 🎙️ | FYFT.cz

21.

Filosofické povídání o kendamě, hudbě a DAO 🎙️ Mart1n Kružík 🎙️ | FYFT.cz

18. 3. 2024

40 min

Obrázek epizody Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

22.

Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

15. 6. 2020

49 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Sůl: Znáte všechny její podoby?

23.

Na vidličce Romana Pauluse - Sůl: Znáte všechny její podoby?

27. 1. 2021

4 min

Obrázek epizody #77: NPC

24.

#77: NPC

20. 2. 2022

1 hod 2 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Plísně v potravinách

25.

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Plísně v potravinách

18. 3. 2024

33 min