Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody DOJMY - Duna: Válka o Arrakis (Dune: War for Arrakis) | Napoprvé zábava, napodruhé...?

1.

DOJMY - Duna: Válka o Arrakis (Dune: War for Arrakis) | Napoprvé zábava, napodruhé...?

25. 6. 2024

44 min

Obrázek epizody Ondřej Vlk na tandemu s Vláďou: Vesmír tě nasměruje

2.

Ondřej Vlk na tandemu s Vláďou: Vesmír tě nasměruje

29. 4. 2022

1 hod 5 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Fianta, Oram

3.

O původu příjmení - Fianta, Oram

7. 7. 2020

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Stan dnes nabízí mnoho konstrukcí, forem i pohodlí. Výběr je opravdu velký

4.

Hobby magazín: Stan dnes nabízí mnoho konstrukcí, forem i pohodlí. Výběr je opravdu velký

25. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Fighter David Kozma byl hostem Večerní show

5.

Fighter David Kozma byl hostem Večerní show

29. 4. 2022

29 min

Obrázek epizody Jsem takový ambasador trapnosti, říká o sobě tady_tali alias Natálie Schejbalová

6.

Jsem takový ambasador trapnosti, říká o sobě tady_tali alias Natálie Schejbalová

25. 6. 2024

47 min

Obrázek epizody Chcete se stát pěstouny? Poradíme, kde hledat v Pardubickém kraji podporu

7.

Chcete se stát pěstouny? Poradíme, kde hledat v Pardubickém kraji podporu

3. 3. 2021

13 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Stan dnes nabízí mnoho konstrukcí, forem i pohodlí. Výběr je opravdu velký

8.

Hobby magazín: Stan dnes nabízí mnoho konstrukcí, forem i pohodlí. Výběr je opravdu velký

25. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Psycholog Pavel Pařízek: Na terapii by se mělo chodit jako do posilovny. A ne jako k lékaři

9.

Blízká setkání: Psycholog Pavel Pařízek: Na terapii by se mělo chodit jako do posilovny. A ne jako k lékaři

29. 4. 2022

27 min

Obrázek epizody Papriky nevyžadují důsledné zaštipování jako rajčata. Lehké úpravy jim ale přijdou vhod

10.

Papriky nevyžadují důsledné zaštipování jako rajčata. Lehké úpravy jim ale přijdou vhod

25. 6. 2024

20 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Pavla Gajdošíková ve filmech nahotu nemusí. „Pro snímek Chyby ale byla důležitá“

11.

Blízká setkání: Herečka Pavla Gajdošíková ve filmech nahotu nemusí. „Pro snímek Chyby ale byla důležitá“

18. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody #1 Slunce, voda a půda

12.

#1 Slunce, voda a půda

20. 2. 2022

20 min

Obrázek epizody Zavraždění svatého Václava. Opavská malba patří k největším obrazům v Česku

13.

Zavraždění svatého Václava. Opavská malba patří k největším obrazům v Česku

18. 3. 2024

11 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #149 - Alena Zárybnická

14.

Maxim Pavla Vondráčka #149 - Alena Zárybnická

18. 3. 2024

16 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře - Olga Havlová. Když ji dlouhé diskuze nebavily, raději se sebrala a šla štípat dříví

15.

Příběhy z kalendáře - Olga Havlová. Když ji dlouhé diskuze nebavily, raději se sebrala a šla štípat dříví

27. 1. 2021

18 min

Obrázek epizody V jeho životě zvítězila láska k vizualizaci hudby. To je kameraman a režisér David Beránek

16.

V jeho životě zvítězila láska k vizualizaci hudby. To je kameraman a režisér David Beránek

20. 2. 2022

11 min

Obrázek epizody #35: Batman: Návrat Temného rytíře (BONUS)

17.

#35: Batman: Návrat Temného rytíře (BONUS)

18. 3. 2024

19 min

Obrázek epizody Vlna: Cepínem už jsem se sekla úplně všude. Aneta Loužecká je světová hvězda ledolezení a pracuje v zoo

18.

Vlna: Cepínem už jsem se sekla úplně všude. Aneta Loužecká je světová hvězda ledolezení a pracuje v zoo

18. 3. 2024

30 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Proč ve spojení „kdo s koho“ píšeme předložku „s“

19.

O češtině od A do Z: Proč ve spojení „kdo s koho“ píšeme předložku „s“

20. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody Nový speciál Pravdy a mýty o elektroautech: Zjistěte, kdo za ním stojí

20.

Nový speciál Pravdy a mýty o elektroautech: Zjistěte, kdo za ním stojí

18. 3. 2024

1 hod 51 min

Obrázek epizody Filosofické povídání o kendamě, hudbě a DAO 🎙️ Mart1n Kružík 🎙️ | FYFT.cz

21.

Filosofické povídání o kendamě, hudbě a DAO 🎙️ Mart1n Kružík 🎙️ | FYFT.cz

18. 3. 2024

40 min

Obrázek epizody Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

22.

Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

15. 6. 2020

49 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Sůl: Znáte všechny její podoby?

23.

Na vidličce Romana Pauluse - Sůl: Znáte všechny její podoby?

27. 1. 2021

4 min

Obrázek epizody #77: NPC

24.

#77: NPC

20. 2. 2022

1 hod 2 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Plísně v potravinách

25.

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Plísně v potravinách

18. 3. 2024

33 min