Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 21 | Jak se dělá časopis? | Beáta a Jakub Štýbrovi, Psí sporty

1.

21 | Jak se dělá časopis? | Beáta a Jakub Štýbrovi, Psí sporty

21. 2. 2021

31 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Veřejně přístupné kontejnery na papír a plast zneužívají v některých městech podnikatelé a firmy

2.

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Veřejně přístupné kontejnery na papír a plast zneužívají v některých městech podnikatelé a firmy

29. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Jiří Šlitr podle Jiřího Suchého

3.

Úžasné životy: Úžasné životy: Jiří Šlitr podle Jiřího Suchého

10. 4. 2022

24 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Lišáci, Myšáci a Šibeničák nebo Páni kluci. Režisérka Věra Plívová-Šimková slaví 90. narozeniny

4.

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Lišáci, Myšáci a Šibeničák nebo Páni kluci. Režisérka Věra Plívová-Šimková slaví 90. narozeniny

29. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody hPod #430

5.

hPod #430

2. 5. 2014

1 hod 56 min

Obrázek epizody Setkání se Štěpánkou Jenešovou, která vypráví o své emigraci, a zastavení na levandulové farmě

6.

Setkání se Štěpánkou Jenešovou, která vypráví o své emigraci, a zastavení na levandulové farmě

29. 5. 2024

32 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Tři měsíce strávené na Ještědu mi daly nadhled nad životem, vzpomíná režisér Ondříček

7.

Zálety Aleny Zárybnické: Tři měsíce strávené na Ještědu mi daly nadhled nad životem, vzpomíná režisér Ondříček

10. 4. 2022

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Hlasovala bych pro povinnost přilby na elektrokoloběžce, říká Lada Kociánová, koordinátorka BESIPu

8.

Radioporadna: Hlasovala bych pro povinnost přilby na elektrokoloběžce, říká Lada Kociánová, koordinátorka BESIPu

29. 5. 2024

20 min

Obrázek epizody Jirka Hrachovec

9.

Jirka Hrachovec

21. 2. 2021

23 min

Obrázek epizody Krevety: Jak je správně koupit?

10.

Krevety: Jak je správně koupit?

14. 10. 2019

3 min

Obrázek epizody Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

11.

Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

15. 6. 2020

49 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Dressler, Harant, Giptner

12.

O původu příjmení - Dressler, Harant, Giptner

27. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Jarní vody

13.

Láska za lásku: Jarní vody

20. 2. 2022

52 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politický geograf: Volby mají být svobodné, soutěživé a spravedlivé. To Rusko nezažilo ani jednou

14.

Jak to vidí...: Politický geograf: Volby mají být svobodné, soutěživé a spravedlivé. To Rusko nezažilo ani jednou

19. 3. 2024

25 min

Obrázek epizody Za projektem Musica non grata se v pořadu Hudba v miléniu ohlížejí Per Boye Hansen a Iva Nevoralová

15.

Za projektem Musica non grata se v pořadu Hudba v miléniu ohlížejí Per Boye Hansen a Iva Nevoralová

19. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody V roli: MATĚJ PETRÁK jako Kluk

16.

V roli: MATĚJ PETRÁK jako Kluk

21. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody Lili z Real Talku: Lidi často nechápou můj záměr, nedělám informační rozhovory

17.

Lili z Real Talku: Lidi často nechápou můj záměr, nedělám informační rozhovory

19. 3. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody Casablanca: Na Nepál jeden život nestačí. Horolezec Honza Tráva Trávníček o šrámech i radostech z hor

18.

Casablanca: Na Nepál jeden život nestačí. Horolezec Honza Tráva Trávníček o šrámech i radostech z hor

19. 3. 2024

44 min

Obrázek epizody Aleš Depta z Ostravy šermoval za republiku na olympiádě v Barceloně

19.

Aleš Depta z Ostravy šermoval za republiku na olympiádě v Barceloně

27. 1. 2021

8 min

Obrázek epizody Ep. #14: Jak vybalancovat vaši energii? 🌟POSELSTVÍ KARET

20.

Ep. #14: Jak vybalancovat vaši energii? 🌟POSELSTVÍ KARET

21. 2. 2022

1 hod 18 min

Obrázek epizody #25 Jak se připravit na trek z pohledu fyzioterapeuta a trenéra - Ondřej Prudil

21.

#25 Jak se připravit na trek z pohledu fyzioterapeuta a trenéra - Ondřej Prudil

19. 3. 2024

1 hod 18 min

Obrázek epizody Navrhni mi menu, ó umělá inteligence! Kuchařům navrhuje vhodné suroviny či vizuální předlohy jídel

22.

Navrhni mi menu, ó umělá inteligence! Kuchařům navrhuje vhodné suroviny či vizuální předlohy jídel

19. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Wolfcast 54: Historie multimédií 1

23.

Wolfcast 54: Historie multimédií 1

21. 2. 2022

1 hod 2 min

Obrázek epizody Celiakie je nemoc chameleon. Má mnoho podob, ale léčba je jasně daná

24.

Celiakie je nemoc chameleon. Má mnoho podob, ale léčba je jasně daná

19. 3. 2024

15 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Výtvarnice Eliška Podzimková: V New Yorku jsem se naučila, že nechci sedět v kanceláři

25.

Blízká setkání: Výtvarnice Eliška Podzimková: V New Yorku jsem se naučila, že nechci sedět v kanceláři

19. 3. 2024

32 min