Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Československé, nebo sovětské vozy? Pražské metro nakonec využilo oba zvažované typy souprav

1.

Československé, nebo sovětské vozy? Pražské metro nakonec využilo oba zvažované typy souprav

8. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Omeletky - Omeletky Haliny Pawlowské: O lásce a masopustním veselí

2.

Omeletky - Omeletky Haliny Pawlowské: O lásce a masopustním veselí

14. 2. 2021

24 min

Obrázek epizody Hergot!: Je pro mě privilegium doprovázet nemocné v jejich křehké situaci, říká paliatr Ondřej Kopecký

4.

Hergot!: Je pro mě privilegium doprovázet nemocné v jejich křehké situaci, říká paliatr Ondřej Kopecký

27. 3. 2022

41 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Coca-Cola. Americký sen pije celý svět

5.

Příběhy z kalendáře: Coca-Cola. Americký sen pije celý svět

8. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Ten s historkami z cestování

6.

Ten s historkami z cestování

4. 11. 2019

21 min

Obrázek epizody #04 Jak jsem přestala plánovat a začala skutečně žít

7.

#04 Jak jsem přestala plánovat a začala skutečně žít

8. 5. 2024

1 hod

Obrázek epizody Behám doma na páse, vonku by som sa stratila (KRISTÍNA GREPPELOVÁ epizóda osemdesiatapiata)

8.

Behám doma na páse, vonku by som sa stratila (KRISTÍNA GREPPELOVÁ epizóda osemdesiatapiata)

27. 3. 2022

58 min

Obrázek epizody My jsme Renegád - Kampaň 2, Epizoda 61

9.

My jsme Renegád - Kampaň 2, Epizoda 61

8. 5. 2024

3 hod 18 min

Obrázek epizody Za projektem Musica non grata se v pořadu Hudba v miléniu ohlížejí Per Boye Hansen a Iva Nevoralová

10.

Za projektem Musica non grata se v pořadu Hudba v miléniu ohlížejí Per Boye Hansen a Iva Nevoralová

19. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Aleš Depta z Ostravy šermoval za republiku na olympiádě v Barceloně

11.

Aleš Depta z Ostravy šermoval za republiku na olympiádě v Barceloně

27. 1. 2021

8 min

Obrázek epizody V roli: MATĚJ PETRÁK jako Kluk

12.

V roli: MATĚJ PETRÁK jako Kluk

21. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody Lili z Real Talku: Lidi často nechápou můj záměr, nedělám informační rozhovory

13.

Lili z Real Talku: Lidi často nechápou můj záměr, nedělám informační rozhovory

19. 3. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody Casablanca: Na Nepál jeden život nestačí. Horolezec Honza Tráva Trávníček o šrámech i radostech z hor

14.

Casablanca: Na Nepál jeden život nestačí. Horolezec Honza Tráva Trávníček o šrámech i radostech z hor

19. 3. 2024

44 min

Obrázek epizody Ep. #14: Jak vybalancovat vaši energii? 🌟POSELSTVÍ KARET

15.

Ep. #14: Jak vybalancovat vaši energii? 🌟POSELSTVÍ KARET

21. 2. 2022

1 hod 18 min

Obrázek epizody #25 Jak se připravit na trek z pohledu fyzioterapeuta a trenéra - Ondřej Prudil

16.

#25 Jak se připravit na trek z pohledu fyzioterapeuta a trenéra - Ondřej Prudil

19. 3. 2024

1 hod 18 min

Obrázek epizody Navrhni mi menu, ó umělá inteligence! Kuchařům navrhuje vhodné suroviny či vizuální předlohy jídel

17.

Navrhni mi menu, ó umělá inteligence! Kuchařům navrhuje vhodné suroviny či vizuální předlohy jídel

19. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse - Fish and Chips: Recept na křupavé těstíčko

18.

Na vidličce Romana Pauluse - Fish and Chips: Recept na křupavé těstíčko

15. 6. 2020

4 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - Proč strach přijmout jako pozitivní prožitek

19.

Zlehýnka Mariana Jelínka - Proč strach přijmout jako pozitivní prožitek

27. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody Wolfcast 54: Historie multimédií 1

20.

Wolfcast 54: Historie multimédií 1

21. 2. 2022

1 hod 2 min

Obrázek epizody Celiakie je nemoc chameleon. Má mnoho podob, ale léčba je jasně daná

21.

Celiakie je nemoc chameleon. Má mnoho podob, ale léčba je jasně daná

19. 3. 2024

15 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Výtvarnice Eliška Podzimková: V New Yorku jsem se naučila, že nechci sedět v kanceláři

22.

Blízká setkání: Výtvarnice Eliška Podzimková: V New Yorku jsem se naučila, že nechci sedět v kanceláři

19. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody S2E04 HIMYF & HIMYM (jaký je spinoff a co bylo špatně u závěru “matky”)

23.

S2E04 HIMYF & HIMYM (jaký je spinoff a co bylo špatně u závěru “matky”)

21. 2. 2022

53 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Vachek, Thuj

24.

O původu příjmení: Vachek, Thuj

19. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Onemocnění krve

25.

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Onemocnění krve

19. 3. 2024

36 min