Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #10 | Chystáme surf camp v Portugalsku

1.

#10 | Chystáme surf camp v Portugalsku

2. 3. 2024

50 min

Obrázek epizody Dojmy: Oathsworn

2.

Dojmy: Oathsworn

3. 3. 2024

1 hod 12 min

Obrázek epizody Jak získat modrou krev snadno a rychle? Herní vladaření často stojí na výchově princezen

3.

Jak získat modrou krev snadno a rychle? Herní vladaření často stojí na výchově princezen

22. 1. 2021

39 min

Obrázek epizody Kuřecí prso plněné špenátem připravil Martin Janoušek, ochutnával Vojtěch Bernatský

4.

Kuřecí prso plněné špenátem připravil Martin Janoušek, ochutnával Vojtěch Bernatský

13. 2. 2022

1 min

Obrázek epizody Ráj na zemi, hudba pod baldachýnem. Koncertní sál v Tsinandali

5.

Ráj na zemi, hudba pod baldachýnem. Koncertní sál v Tsinandali

3. 3. 2024

11 min

Obrázek epizody Vltavín: Rozhlas odhaluje herecké myšlení, protože chybí gesta, vzpomínali Hana Bauerová a Josef Bulík

6.

Vltavín: Rozhlas odhaluje herecké myšlení, protože chybí gesta, vzpomínali Hana Bauerová a Josef Bulík

3. 3. 2024

36 min

Obrázek epizody Omeletky: Kdyby se dřív slavil Valentýn, bála bych se, že nedostanu valentýnku. Omeletky Haliny Pawlowské

7.

Omeletky: Kdyby se dřív slavil Valentýn, bála bych se, že nedostanu valentýnku. Omeletky Haliny Pawlowské

13. 2. 2022

28 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Zdeněk Velíšek podle Tomáše Šponara

8.

Úžasné životy: Úžasné životy: Zdeněk Velíšek podle Tomáše Šponara

3. 3. 2024

24 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Když mě odmítli v aeroklubu, fakt to bolelo, vzpomíná akrobatický pilot Rudzinskyj

9.

Zálety Aleny Zárybnické: Když mě odmítli v aeroklubu, fakt to bolelo, vzpomíná akrobatický pilot Rudzinskyj

3. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody #7 Chov štěňat s průkazem původu – rozhovor s Veronikou Čížek Markovou

10.

#7 Chov štěňat s průkazem původu – rozhovor s Veronikou Čížek Markovou

10. 10. 2019

1 hod 2 min

Obrázek epizody Tip - Výletní tip Viktorky Hlaváčkové: Vydejte se na cestu kolem světa, aniž byste opustili svou kuchyň

11.

Tip - Výletní tip Viktorky Hlaváčkové: Vydejte se na cestu kolem světa, aniž byste opustili svou kuchyň

12. 6. 2020

2 min

Obrázek epizody hPod #779

12.

hPod #779

22. 1. 2021

1 hod 47 min

Obrázek epizody Experimentální absolventské projekty Jana Vlčka patří k nejzajímavějším studentským filmům

13.

Experimentální absolventské projekty Jana Vlčka patří k nejzajímavějším studentským filmům

13. 2. 2022

9 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 3. 3. 2024

14.

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 3. 3. 2024

3. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Ubrousek pod miskou s polévkou má svůj význam. Rozhodně neslouží k otírání úst

15.

Pochoutkový rok: Ubrousek pod miskou s polévkou má svůj význam. Rozhodně neslouží k otírání úst

3. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Co znamená pojem redundance (nadbytečnost)

16.

O češtině od A do Z: Co znamená pojem redundance (nadbytečnost)

13. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody AlzaTech Podcast Ep25:  Co zajímavého přineslo MWC 2024? Na jaké novinky a šíleností, se letos můžeme těšit?

17.

AlzaTech Podcast Ep25: Co zajímavého přineslo MWC 2024? Na jaké novinky a šíleností, se letos můžeme těšit?

3. 3. 2024

43 min

Obrázek epizody Omeletky: „Čísla nic neznamenají, důležitější je charakter.“ Omeletky Haliny Pawlowské o váze

18.

Omeletky: „Čísla nic neznamenají, důležitější je charakter.“ Omeletky Haliny Pawlowské o váze

3. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody že som nedržal hubu, ja degeš #4

19.

že som nedržal hubu, ja degeš #4

22. 1. 2021

42 min

Obrázek epizody Nákupy herních společností, začátky s deskovkami a naše starty na Youtube

20.

Nákupy herních společností, začátky s deskovkami a naše starty na Youtube

13. 2. 2022

1 hod 31 min

Obrázek epizody FPV brýle mi zachránily život - Lukáš Košata 🎙️| Jsem Pilot |

21.

FPV brýle mi zachránily život - Lukáš Košata 🎙️| Jsem Pilot |

3. 3. 2024

1 hod 15 min

Obrázek epizody Omeletky: Omeletky Haliny Pawlowské na Knižním festivalu Ostrava

22.

Omeletky: Omeletky Haliny Pawlowské na Knižním festivalu Ostrava

3. 3. 2024

40 min

Obrázek epizody Jak vypadají olympijské vesnice při covidu? Dost místa pro invalidu a postele velikosti Američan

23.

Jak vypadají olympijské vesnice při covidu? Dost místa pro invalidu a postele velikosti Američan

13. 2. 2022

2 min

Obrázek epizody Mladá mechanička autům rozumí tak, že chlapské protějšky mnohdy zírají

24.

Mladá mechanička autům rozumí tak, že chlapské protějšky mnohdy zírají

3. 3. 2024

10 min

Obrázek epizody 062: Kdo na mě myslí & proč? 🍄🌟mini-výklad I ✨ POSELSTVÍ KARET ✨

25.

062: Kdo na mě myslí & proč? 🍄🌟mini-výklad I ✨ POSELSTVÍ KARET ✨

3. 3. 2024

37 min