Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hazard miliardáře

1.

Hazard miliardáře

3. 2. 2022

5 min

Obrázek epizody Mráz jim nevadí, střídání teplot ano. Letošní zima dává králíkům zabrat

2.

Mráz jim nevadí, střídání teplot ano. Letošní zima dává králíkům zabrat

12. 2. 2024

15 min

Obrázek epizody Blízká setkání - Já bych možná hrál dál, ale příroda je proti, přiznává Antonín Panenka

3.

Blízká setkání - Já bych možná hrál dál, ale příroda je proti, přiznává Antonín Panenka

18. 1. 2021

28 min

Obrázek epizody Pořád u sebe nosil blok a tužku, vystavoval v Bruselu i USA. Jiří Šlitr měl úspěch i jako kreslíř

4.

Pořád u sebe nosil blok a tužku, vystavoval v Bruselu i USA. Jiří Šlitr měl úspěch i jako kreslíř

12. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody Rybářská historie ve světě i u nás

5.

Rybářská historie ve světě i u nás

3. 2. 2022

9 min

Obrázek epizody Poezie organických křivek podle architekta Bohuslava Horáka

6.

Poezie organických křivek podle architekta Bohuslava Horáka

12. 2. 2024

30 min

Obrázek epizody 0103. Nastavení detektoru podle lokalit a nejnovější modely na trhu

7.

0103. Nastavení detektoru podle lokalit a nejnovější modely na trhu

3. 10. 2019

38 min

Obrázek epizody Podcast Za volantem: Projede se na okruhu v Mostě F1?

8.

Podcast Za volantem: Projede se na okruhu v Mostě F1?

12. 2. 2024

40 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Kimchi: Co to je a odkud pochází

9.

Na vidličce Romana Pauluse: Kimchi: Co to je a odkud pochází

3. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zdravá játra

10.

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zdravá játra

12. 2. 2024

33 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře - Rudyard Kipling. Kdyby se historie vyučovala formou příběhu, nikdy by nebyla zapomenuta

11.

Příběhy z kalendáře - Rudyard Kipling. Kdyby se historie vyučovala formou příběhu, nikdy by nebyla zapomenuta

18. 1. 2021

17 min

Obrázek epizody Křižovatku u Bulhara i centrum pro bezdomovce čeká proměna

12.

Křižovatku u Bulhara i centrum pro bezdomovce čeká proměna

12. 2. 2022

11 min

Obrázek epizody #64 Aktivní život s miniaturním plemenem - Sabina Benešová & Guliver z Fideláku

13.

#64 Aktivní život s miniaturním plemenem - Sabina Benešová & Guliver z Fideláku

22. 1. 2021

1 hod 8 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o podchlazení, omezenosti člověka i much a zákeřné tasemnici

14.

Meteor: Meteor o podchlazení, omezenosti člověka i much a zákeřné tasemnici

12. 2. 2022

54 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Proč ohromení západním blahobytem trvalo jen dvě hodiny? Odpovídá profesor Pavel Pafko

15.

Stříbrný vítr: Proč ohromení západním blahobytem trvalo jen dvě hodiny? Odpovídá profesor Pavel Pafko

12. 2. 2022

42 min

Obrázek epizody Jak jsem byla v devadesatem sestem na rok v Americe

16.

Jak jsem byla v devadesatem sestem na rok v Americe

9. 10. 2019

18 min

Obrázek epizody Seniorka Vlasta: Přála bych si, abychom si pomáhali i v té době po virové (5. díl)

17.

Seniorka Vlasta: Přála bych si, abychom si pomáhali i v té době po virové (5. díl)

12. 6. 2020

3 min

Obrázek epizody Martin Michek na tandemu s Vláďou: Šel jsem do toho s vervou

18.

Martin Michek na tandemu s Vláďou: Šel jsem do toho s vervou

22. 1. 2021

1 hod 13 min

Obrázek epizody Vortex #200 | Obaly her ve světě, Gran Turismo 7, rozhovor s Pavlem Kubátem a Petrova rozlučka

19.

Vortex #200 | Obaly her ve světě, Gran Turismo 7, rozhovor s Pavlem Kubátem a Petrova rozlučka

12. 2. 2022

2 hod 17 min

Obrázek epizody V Turíně přišla o zlato trikem při posledním skoku. Až napopáté se snowboardistka konečně dočkala

20.

V Turíně přišla o zlato trikem při posledním skoku. Až napopáté se snowboardistka konečně dočkala

12. 2. 2022

2 min

Obrázek epizody Čelisti - Schovejte náhrdelníky, přichází Lupin! Seriál o kultovním zloději je poctou akčním devadesátkám

21.

Čelisti - Schovejte náhrdelníky, přichází Lupin! Seriál o kultovním zloději je poctou akčním devadesátkám

22. 1. 2021

44 min

Obrázek epizody Omeletky: „Zřítila jsem se přímo na rakouského velvyslance.“ Omeletky Haliny Pawlowské

22.

Omeletky: „Zřítila jsem se přímo na rakouského velvyslance.“ Omeletky Haliny Pawlowské

12. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody Rolls - Royce se mění

23.

Rolls - Royce se mění

12. 2. 2022

16 min

Obrázek epizody Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Dokumentarista Lukáš Houdek: Rasismus v Česku je skrytý, ale odhalují ho všední životní situace

24.

Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Dokumentarista Lukáš Houdek: Rasismus v Česku je skrytý, ale odhalují ho všední životní situace

12. 6. 2020

40 min

Obrázek epizody Jídlo musí být delikátní. Vyhnete se tomu, abyste i při šetrném vaření lidi šidili, říká šéfkuchařka

25.

Jídlo musí být delikátní. Vyhnete se tomu, abyste i při šetrném vaření lidi šidili, říká šéfkuchařka

22. 1. 2021

19 min