Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody On Air: Mohou být slastné i strastné. S náročnou zkušeností po psychedelikách nově pomáhá Prostor integrace

1.

Radio Wave

On Air: Mohou být slastné i strastné. S náročnou zkušeností po psychedelikách nově pomáhá Prostor integrace

15. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Rajská jablíčka neboli rajčata, bez nich si léto představit neumí nikdo

2.

Zelené světy

Rajská jablíčka neboli rajčata, bez nich si léto představit neumí nikdo

25. 8. 2023

19 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Přejete si „dobrou chuť“? Doma u stolu tradici dodržujte, na banketech na to zapomeňte

3.

Dvojka

Pochoutkový rok: Přejete si „dobrou chuť“? Doma u stolu tradici dodržujte, na banketech na to zapomeňte

5. 11. 2023

1 min

Obrázek epizody Šarm: Švestky jsou oblíbeným ovocem s bohatou historií a zajímavými vlastnostmi. Máme recept na chutney!

4.

Dvojka

Šarm: Švestky jsou oblíbeným ovocem s bohatou historií a zajímavými vlastnostmi. Máme recept na chutney!

26. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Určit dobu smrti pomáhá biologům hmyz i rostliny. „Umíme to i na hodiny přesně,“ popisuje vědkyně

5.

Seriál Radiožurnálu

Určit dobu smrti pomáhá biologům hmyz i rostliny. „Umíme to i na hodiny přesně,“ popisuje vědkyně

14. 12. 2023

2 min

Obrázek epizody Snažíme se dělat klasiky s moderním šmrncem, aby nás to bavilo, říká majitel bistra a koloniálu

6.

Ve vlastní šťávě

Snažíme se dělat klasiky s moderním šmrncem, aby nás to bavilo, říká majitel bistra a koloniálu

28. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Hraběnka Kolowrat Krakowská: Jediný titul, na který jsem pyšná, je doktorka

7.

Dvojka

Zálety Aleny Zárybnické: Hraběnka Kolowrat Krakowská: Jediný titul, na který jsem pyšná, je doktorka

5. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Past Gas #201: Spoon + Mugen: The Kings of Honda Tuning

8.

Past Gas by Donut Media

Past Gas #201: Spoon + Mugen: The Kings of Honda Tuning

28. 8. 2023

59 min

Obrázek epizody Za Folklorním souborem Olšina z Orlové stojí od jeho zrodu Dagmar Valová

9.

Odpolední interview

Za Folklorním souborem Olšina z Orlové stojí od jeho zrodu Dagmar Valová

3. 1. 2024

11 min

Obrázek epizody Retro noty 87: Divoký příběh soundtracku Red Dead Redemption

10.

Podcasty Retro Nation

Retro noty 87: Divoký příběh soundtracku Red Dead Redemption

28. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA 37: Udržitelnost a kvalita jsou pro nás důležité. Doba je jinde, maso nemusíme konzumovat každý den a ve velkém množství, říká spolumajitelka značky Mass.na Eva Jiřičková

11.

HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA

HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA 37: Udržitelnost a kvalita jsou pro nás důležité. Doba je jinde, maso nemusíme konzumovat každý den a ve velkém množství, říká spolumajitelka značky Mass.na Eva Jiřičková

24. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Na svadbu sme skoro dostali koňa (RÁCHEL ŠOLTÉSOVÁ epizóda stopäťdesiatapiata)

12.

MARAKUA

Na svadbu sme skoro dostali koňa (RÁCHEL ŠOLTÉSOVÁ epizóda stopäťdesiatapiata)

27. 8. 2023

52 min

Obrázek epizody V Omaze, jednom z center Čechů v USA, potkal Dvořák sousedy z Vysoké u Příbrami

13.

Seriál Radiožurnálu

V Omaze, jednom z center Čechů v USA, potkal Dvořák sousedy z Vysoké u Příbrami

14. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody 25. Umění uklízet

14.

Uklízejte s grácií

25. Umění uklízet

27. 8. 2023

35 min

Obrázek epizody Pot: „Těhotenství doporučuju, jsi pak bohyně sexu!“ Zpěvačka Karolína Drama o tom, jaké to je potom

15.

Radio Wave

Pot: „Těhotenství doporučuju, jsi pak bohyně sexu!“ Zpěvačka Karolína Drama o tom, jaké to je potom

4. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Omeletky: „Baví mě poslouchat divadelní historky.“ Omeletky Haliny Pawlowské o divadle

16.

Dvojka

Omeletky: „Baví mě poslouchat divadelní historky.“ Omeletky Haliny Pawlowské o divadle

27. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Cesty onkologických pacientů zdravotnickým systémem

17.

Dvojka

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Cesty onkologických pacientů zdravotnickým systémem

22. 1. 2024

37 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 27. 8. 2023

18.

Dvojka

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 27. 8. 2023

27. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Sklízíte ovoce a chcete ho dát zkapalnit do pálenice? Udělejte to ještě letos. Spotřební daň poroste

19.

Dvojka

Hobby magazín: Sklízíte ovoce a chcete ho dát zkapalnit do pálenice? Udělejte to ještě letos. Spotřební daň poroste

26. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Buchty: Jaká je Papua Nová Guinea? Nebezpečná i hot!

20.

Radio Wave

Buchty: Jaká je Papua Nová Guinea? Nebezpečná i hot!

6. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA 36: Vyrábět kvalitní marmelády je někdy dost velká dřina. Ale já je prostě miluji. Nejraději mám citrusové období, říká zakladatelka značky Moje Marmeláda Michaela Bílková

21.

HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA

HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA 36: Vyrábět kvalitní marmelády je někdy dost velká dřina. Ale já je prostě miluji. Nejraději mám citrusové období, říká zakladatelka značky Moje Marmeláda Michaela Bílková

26. 10. 2023

31 min

Obrázek epizody Pot: Božské orgasmy i brečení v kostele. Hotcast Pot bilancuje uplynulý rok

22.

Radio Wave

Pot: Božské orgasmy i brečení v kostele. Hotcast Pot bilancuje uplynulý rok

30. 12. 2023

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Šlerka: Klíč v boji proti dezinformacím? Důvěra ve stát a mediální výchova od první třídy

23.

Dvojka

Jak to vidí...: Analytik Šlerka: Klíč v boji proti dezinformacím? Důvěra ve stát a mediální výchova od první třídy

26. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Válka o Prsten: Druhá edice včetně rozšíření

24.

Problém prvního hráče - podcast o stolních hrách

Válka o Prsten: Druhá edice včetně rozšíření

26. 10. 2023

1 hod 3 min

Obrázek epizody Buchty: Slova nejsou jen kapky deště aneb pojmy jako leník a kočičí žena mají svůj význam

25.

Radio Wave

Buchty: Slova nejsou jen kapky deště aneb pojmy jako leník a kočičí žena mají svůj význam

25. 10. 2023

35 min