Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Blízká setkání moderátorů. Speciál s historkami ze zákulisí pořadu

1.

Dvojka

Blízká setkání: Blízká setkání moderátorů. Speciál s historkami ze zákulisí pořadu

31. 8. 2023

43 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Vladimír Kořen: Ze smrti mám strašný strach. Pokusy v Zázracích přírody mi ho pomáhají překonávat

2.

Dvojka

Až na dřeň: Vladimír Kořen: Ze smrti mám strašný strach. Pokusy v Zázracích přírody mi ho pomáhají překonávat

6. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Novinář Kytka: Pobřeží Anglie nabízí túry jako v Alpách. Z letovisek se ale vytratila vlídnost

3.

Dvojka

Jak to vidí...: Novinář Kytka: Pobřeží Anglie nabízí túry jako v Alpách. Z letovisek se ale vytratila vlídnost

31. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody „Počátek nové epochy!“ píše tisk po premiéře Novosvětské. Dvořák ji sledoval v Carnegie Hall z lóže

4.

Seriál Radiožurnálu

„Počátek nové epochy!“ píše tisk po premiéře Novosvětské. Dvořák ji sledoval v Carnegie Hall z lóže

15. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Houpačky: Seznamování se na pískovištích je pro většinu matek noční můra, říkají autorky aplikace Mamio

5.

Radio Wave

Houpačky: Seznamování se na pískovištích je pro většinu matek noční můra, říkají autorky aplikace Mamio

30. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody Knihovnici za její aktivity vyznamenalo i ministerstvo kultury. Setkání s Helenou Dlouhou

6.

Host Českého rozhlasu Ostrava

Knihovnici za její aktivity vyznamenalo i ministerstvo kultury. Setkání s Helenou Dlouhou

3. 11. 2023

21 min

Obrázek epizody #ROZHOVOR: S Jaromírem Möwaldem o deskovkách i videohrách a nutnosti se obhajovat

7.

Problém prvního hráče - podcast o stolních hrách

#ROZHOVOR: S Jaromírem Möwaldem o deskovkách i videohrách a nutnosti se obhajovat

31. 8. 2023

59 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Život mezi pardubickou kavárnou a keňskou nemocnicí

8.

Dvojka

Kdo umí, ten umí: Život mezi pardubickou kavárnou a keňskou nemocnicí

3. 1. 2024

42 min

Obrázek epizody EP8 - unfiltered

9.

WE HAVE ONE LIFE

EP8 - unfiltered

30. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Návštěva malé sklárny U Jakuba ve Vrbně pod Pradědem

10.

Odpolední interview

Návštěva malé sklárny U Jakuba ve Vrbně pod Pradědem

4. 11. 2023

11 min

Obrázek epizody Záložka: Žena v období přechodu je jako kukla, z níž se něco nového vylíhne, říká autorka knihy Padesátka

11.

Radio Wave

Záložka: Žena v období přechodu je jako kukla, z níž se něco nového vylíhne, říká autorka knihy Padesátka

30. 8. 2023

32 min

Obrázek epizody #97 Adam Audy | OCR, trail…

12.

Fair Play Thinker

#97 Adam Audy | OCR, trail…

15. 12. 2023

1 hod 24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Otevření Zoo Brno. Jízda na ledním medvědovi i chytání padajících vajec

13.

Dvojka

Příběhy z kalendáře: Otevření Zoo Brno. Jízda na ledním medvědovi i chytání padajících vajec

30. 8. 2025

19 min

Obrázek epizody Vltavín: Josef Záruba Pfeffermann navrhl několik zásadních staveb na jihu Čech, k nejhezčím patří stavárna

14.

Dvojka

Vltavín: Josef Záruba Pfeffermann navrhl několik zásadních staveb na jihu Čech, k nejhezčím patří stavárna

5. 11. 2023

34 min

Obrázek epizody „Škola jim dá teorii, ale málo praxe.“ Šití oděvů žáky v teplické škole přesto baví

15.

Seriál Radiožurnálu

„Škola jim dá teorii, ale málo praxe.“ Šití oděvů žáky v teplické škole přesto baví

30. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody Buchty: Slova nejsou jen kapky deště aneb pojmy jako leník a kočičí žena mají svůj význam

16.

Radio Wave

Buchty: Slova nejsou jen kapky deště aneb pojmy jako leník a kočičí žena mají svůj význam

25. 10. 2023

35 min

Obrázek epizody Houpačky: Když jsem na porodním sále viděla její slzy, začala jsem se bát, že nám to dítě nedá

17.

Radio Wave

Houpačky: Když jsem na porodním sále viděla její slzy, začala jsem se bát, že nám to dítě nedá

6. 12. 2023

41 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Dezinformace

18.

Dvojka

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Dezinformace

25. 10. 2023

34 min

Obrázek epizody Houpačky: Výsledky jsou dvakrát horší, než jsme čekali, říká spoluautor výzkumu o duševním zdraví mladých lidí

19.

Radio Wave

Houpačky: Výsledky jsou dvakrát horší, než jsme čekali, říká spoluautor výzkumu o duševním zdraví mladých lidí

25. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Helena Koenigsmarková. Díky čemu se v Uměleckoprůmyslovém muzeu cítila svobodně a šťastně?

20.

Dvojka

Stříbrný vítr: Helena Koenigsmarková. Díky čemu se v Uměleckoprůmyslovém muzeu cítila svobodně a šťastně?

13. 1. 2024

41 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Bohumila Grögerová: Život v milostném trojúhelníku i zásadní kniha v 87 letech

21.

Dvojka

Osudové ženy: Bohumila Grögerová: Život v milostném trojúhelníku i zásadní kniha v 87 letech

30. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Univerzální pneumatiky nejsou konstruované pro české podmínky

22.

Dvojka

Hobby magazín: Univerzální pneumatiky nejsou konstruované pro české podmínky

5. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody BREAKDOWN #122 | UFC 294, Fury vs Ngannou, Clash of the Stars (Krajl, Novák, Homolka)

23.

Fair Play Thinker

BREAKDOWN #122 | UFC 294, Fury vs Ngannou, Clash of the Stars (Krajl, Novák, Homolka)

25. 10. 2023

2 hod 42 min

Obrázek epizody Setkání s herci Zlatou Adamovskou a Petrem Štěpánkem

24.

Dámská jízda

Setkání s herci Zlatou Adamovskou a Petrem Štěpánkem

25. 10. 2023

35 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Plyšový medvídek do každé rodiny

25.

Dvojka

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Plyšový medvídek do každé rodiny

6. 12. 2023

32 min