Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Při rekonstrukci investujte hlavně do věcí, které budou v domě dlouho, říká architekt Jana Vojtíšek

1.

Při rekonstrukci investujte hlavně do věcí, které budou v domě dlouho, říká architekt Jana Vojtíšek

15. 10. 2020

37 min

Obrázek epizody Pokáč ON AIR: „Chodil jsem na matematický olympiády, ale překvapilo mě, že na to neletěly ženský."

2.

Pokáč ON AIR: „Chodil jsem na matematický olympiády, ale překvapilo mě, že na to neletěly ženský."

6. 1. 2020

33 min

Obrázek epizody Kdy už konečně budeme normální? Bestseller Sally Rooney přesně popisuje dospívání mileniálů

3.

Kdy už konečně budeme normální? Bestseller Sally Rooney přesně popisuje dospívání mileniálů

15. 10. 2020

30 min

Obrázek epizody Povelikonoční čarování s vařenými vejci

4.

Povelikonoční čarování s vařenými vejci

23. 4. 2019

29 min

Obrázek epizody ArtCafé - Záleží na tom, kdo a jak se dívá. Fotograf Festival řeší vztah mezi fotografem a dokumentovaným

5.

ArtCafé - Záleží na tom, kdo a jak se dívá. Fotograf Festival řeší vztah mezi fotografem a dokumentovaným

15. 10. 2020

40 min

Obrázek epizody Berenika Kohoutová ON AIR: „Nechci být vnímaná jako holčičí Kapitán Demo."

6.

Berenika Kohoutová ON AIR: „Nechci být vnímaná jako holčičí Kapitán Demo."

6. 1. 2020

32 min

Obrázek epizody #11 Dominika Hašková

7.

#11 Dominika Hašková

15. 10. 2020

59 min

Obrázek epizody Krájení, dušení, vaření, zapékání i jiné kulinářské upravování hlávkového zelí

8.

Krájení, dušení, vaření, zapékání i jiné kulinářské upravování hlávkového zelí

25. 9. 2018

30 min

Obrázek epizody Akcent - Básně dokonalé jako antické sochy. Chybí letos Nobelově ceně za literaturu celospolečenský přesah?

9.

Akcent - Básně dokonalé jako antické sochy. Chybí letos Nobelově ceně za literaturu celospolečenský přesah?

16. 10. 2020

26 min

Obrázek epizody Thom Artway ON AIR: „S negativními reakcemi na moji verzi Kryla jsem počítal."

10.

Thom Artway ON AIR: „S negativními reakcemi na moji verzi Kryla jsem počítal."

6. 1. 2020

29 min

Obrázek epizody Mozaika - Loosovy společenské stopy v Brně

11.

Mozaika - Loosovy společenské stopy v Brně

16. 10. 2020

7 min

Obrázek epizody Premiéra knihy švédského profesora Hanse Roslinga: Faktomluva

12.

Premiéra knihy švédského profesora Hanse Roslinga: Faktomluva

23. 4. 2019

23 min

Obrázek epizody Když je v místnosti velké množství CO2, špatně se nám myslí. Student SPŠ Ostrov vynalezl přístroj na jeho měření

13.

Když je v místnosti velké množství CO2, špatně se nám myslí. Student SPŠ Ostrov vynalezl přístroj na jeho měření

28. 8. 2019

16 min

Obrázek epizody Rose Rosé: Pramen touhy (official poem's audio)

14.

Rose Rosé: Pramen touhy (official poem's audio)

20. 5. 2020

43 sec

Obrázek epizody „Žánrová čistota mi leze na nervy,“ říká Dora Kaprálová o Ostrovech, knize textů o prdu i nekonečnu

15.

„Žánrová čistota mi leze na nervy,“ říká Dora Kaprálová o Ostrovech, knize textů o prdu i nekonečnu

20. 5. 2020

32 min

Obrázek epizody Svatava Aubrechtová, Návštěvy

16.

Svatava Aubrechtová, Návštěvy

17. 1. 2019

44 min

Obrázek epizody Světový luxus a český normcore: Designér Jan Černý o stáži v Paříži a české pánské módě

17.

Světový luxus a český normcore: Designér Jan Černý o stáži v Paříži a české pánské módě

28. 8. 2019

46 min

Obrázek epizody Bernard O'Donoghue, Deštivec

18.

Bernard O'Donoghue, Deštivec

21. 5. 2020

23 min

Obrázek epizody O jménech a přezdívkách ft. Terka

19.

O jménech a přezdívkách ft. Terka

21. 5. 2020

35 min

Obrázek epizody Tři okamžiky exploze světa. Povídky Chiny Miévilla věští lidstvu podivnou a temnou budoucnost

20.

Tři okamžiky exploze světa. Povídky Chiny Miévilla věští lidstvu podivnou a temnou budoucnost

28. 8. 2019

4 min

Obrázek epizody Ranní úvaha - Jan Němec: Meditace v Jeronýmově sluji

21.

Ranní úvaha - Jan Němec: Meditace v Jeronýmově sluji

21. 5. 2020

3 min

Obrázek epizody Mozaika - Rok 1991: Pražské jaro a poslední sovětský voják

22.

Mozaika - Rok 1991: Pražské jaro a poslední sovětský voják

21. 5. 2020

6 min

Obrázek epizody EP20 avantgarda

23.

EP20 avantgarda

24. 3. 2017

11 min

Obrázek epizody Anime na Netflixu: Krvavé noční můry, přepracované pandy a čarodějové z Vampire Weekend

24.

Anime na Netflixu: Krvavé noční můry, přepracované pandy a čarodějové z Vampire Weekend

9. 5. 2018

5 min

Obrázek epizody Debata o životopisu Franze Kafky a rozhovor o publikaci Editologie. Od náčrtu ke knize

25.

Debata o životopisu Franze Kafky a rozhovor o publikaci Editologie. Od náčrtu ke knize

17. 1. 2019

44 min