Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody EPIZÓDA DESIATA: Toxic men

1.

EPIZÓDA DESIATA: Toxic men

6. 9. 2019

47 min

Obrázek epizody Tereza Maxová: Člověk si uvědomí, jak jsou Čechy krásné, když tu dlouho nežije

2.

Tereza Maxová: Člověk si uvědomí, jak jsou Čechy krásné, když tu dlouho nežije

5. 9. 2019

27 min

Obrázek epizody Dopravní pilot se nemůže katapultovat, ujišťuje kapitán Vladislav Pružina

3.

Dopravní pilot se nemůže katapultovat, ujišťuje kapitán Vladislav Pružina

24. 7. 2019

25 min

Obrázek epizody Třicátá sedmá epizoda: Jaroslav Oplištil – Unesl půlroční holčičku, znásilnil ji a zavraždil

4.

Třicátá sedmá epizoda: Jaroslav Oplištil – Unesl půlroční holčičku, znásilnil ji a zavraždil

17. 6. 2025

17 min

Obrázek epizody Ondřej Slanina: Lidi se na Kluky v akci dívají spíš kvůli našim kecům než kvůli receptům

5.

Ondřej Slanina: Lidi se na Kluky v akci dívají spíš kvůli našim kecům než kvůli receptům

6. 3. 2019

30 min

Obrázek epizody Dara Rolins: O dětství jsem nepřišla. Dělala jsem to, co jsem dělat chtěla

6.

Dara Rolins: O dětství jsem nepřišla. Dělala jsem to, co jsem dělat chtěla

15. 5. 2019

30 min

Obrázek epizody Jaroslav Sapík si za Prahou postavil kus Moravy. V Klokočné má vlastní vinohrad

7.

Jaroslav Sapík si za Prahou postavil kus Moravy. V Klokočné má vlastní vinohrad

24. 3. 2018

28 min

Obrázek epizody Protežovat neznamená protěžovat

8.

Protežovat neznamená protěžovat

24. 9. 2017

3 min

Obrázek epizody Bondra: Udali ich susedia. Pred smrťou ich zachránil zázrak

9.

Bondra: Udali ich susedia. Pred smrťou ich zachránil zázrak

7. 5. 2026

30 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: Systémové problémy (světa a) státu s Honzou „Skaldou“ Skalickým

10.

Studio Svobodného přístavu: Systémové problémy (světa a) státu s Honzou „Skaldou“ Skalickým

7. 5. 2026

2 hod 16 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Dirigent a klavírista Jan Kučera a ředitelka NF Magdaleny Kožené Irena Pohl Houkalová

11.

Klub Rádia Junior: Dirigent a klavírista Jan Kučera a ředitelka NF Magdaleny Kožené Irena Pohl Houkalová

6. 5. 2026

41 min

Obrázek epizody Femme Club by Queens Natálie Bagárová: Romsky neumím ani slovo

12.

Femme Club by Queens Natálie Bagárová: Romsky neumím ani slovo

6. 5. 2026

55 min

Obrázek epizody „Miroslav Zikmund mě chtěl zastřelit.“ Jak se fotí architektura s Adamem Štěchem

13.

„Miroslav Zikmund mě chtěl zastřelit.“ Jak se fotí architektura s Adamem Štěchem

6. 5. 2026

50 min

Obrázek epizody 86. díl - Jak roste svoboda a laskavost v období truchlení

14.

86. díl - Jak roste svoboda a laskavost v období truchlení

6. 5. 2026

10 min

Obrázek epizody Mezi námi a dětmi – o tom jak psychické zdraví dětí formuje naši budoucnost s Klárou Šimáčkovou Laurenčíkovou, Zuzanou Jiráček Filingerovou a Markétou Pechovou (záznam debaty)

15.

Mezi námi a dětmi – o tom jak psychické zdraví dětí formuje naši budoucnost s Klárou Šimáčkovou Laurenčíkovou, Zuzanou Jiráček Filingerovou a Markétou Pechovou (záznam debaty)

6. 5. 2026

1 hod 26 min

Obrázek epizody Akcent: V Praze vzniká druhý domov, říká ukrajinská umělkyně z imigrantského divadla

16.

Akcent: V Praze vzniká druhý domov, říká ukrajinská umělkyně z imigrantského divadla

5. 5. 2026

27 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Program Nová zelená úsporám skončil. Jaká bude alternativa a vyplatí se na výrobcích šetřit?

17.

Hobby magazín: Program Nová zelená úsporám skončil. Jaká bude alternativa a vyplatí se na výrobcích šetřit?

5. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Tanečnice a badatelka Bíba Brodská: Milovala bridž, balet, zatuchlou vůni archivů... a Bróďu

18.

Osudové ženy: Tanečnice a badatelka Bíba Brodská: Milovala bridž, balet, zatuchlou vůni archivů... a Bróďu

3. 5. 2026

27 min

Obrázek epizody Z Chicaga na komunistické tribuny: jak se stal 1. máj Svátkem práce

19.

Z Chicaga na komunistické tribuny: jak se stal 1. máj Svátkem práce

1. 5. 2026

30 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Libereckém kraji: Věřím, že se peníze na záchranu libereckého planetária podaří získat, říká astronom Martin Gembec

20.

O čem se mluví v Libereckém kraji: Věřím, že se peníze na záchranu libereckého planetária podaří získat, říká astronom Martin Gembec

30. 4. 2026

12 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Pštros, klokan nebo záchodová mísa na dálnici. Zákulisí Zelené vlny s redaktorem Bohuslavem Benešem

21.

Pražákům je hej: Pštros, klokan nebo záchodová mísa na dálnici. Zákulisí Zelené vlny s redaktorem Bohuslavem Benešem

30. 4. 2026

19 min

Obrázek epizody Hovory: Mříže mě nikdy nebavily. Tím jsem se živil jen za komunistů, říká umělecký kovář Císařovský

22.

Hovory: Mříže mě nikdy nebavily. Tím jsem se živil jen za komunistů, říká umělecký kovář Císařovský

29. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody Agáta & host: Natálie Kocábová – Byla jsem protekční fracek! (krátká verze)

23.

Agáta & host: Natálie Kocábová – Byla jsem protekční fracek! (krátká verze)

28. 4. 2026

20 min

Obrázek epizody Neznámý muž v parku? V drtivé většině je násilník někdo blízký

24.

Neznámý muž v parku? V drtivé většině je násilník někdo blízký

26. 4. 2026

35 min

Obrázek epizody AI jako terapeut nebo partner | Svěřit se AI? | Jak použít AI pro seznamování a vztahy

25.

AI jako terapeut nebo partner | Svěřit se AI? | Jak použít AI pro seznamování a vztahy

21. 4. 2026

58 min