Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mezi námi a dětmi – o tom jak psychické zdraví dětí formuje naši budoucnost s Klárou Šimáčkovou Laurenčíkovou, Zuzanou Jiráček Filingerovou a Markétou Pechovou (záznam debaty)

1.

Mezi námi a dětmi – o tom jak psychické zdraví dětí formuje naši budoucnost s Klárou Šimáčkovou Laurenčíkovou, Zuzanou Jiráček Filingerovou a Markétou Pechovou (záznam debaty)

6. 5. 2026

1 hod 26 min

Obrázek epizody Akcent: V Praze vzniká druhý domov, říká ukrajinská umělkyně z imigrantského divadla

2.

Akcent: V Praze vzniká druhý domov, říká ukrajinská umělkyně z imigrantského divadla

5. 5. 2026

27 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Program Nová zelená úsporám skončil. Jaká bude alternativa a vyplatí se na výrobcích šetřit?

3.

Hobby magazín: Program Nová zelená úsporám skončil. Jaká bude alternativa a vyplatí se na výrobcích šetřit?

5. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Tanečnice a badatelka Bíba Brodská: Milovala bridž, balet, zatuchlou vůni archivů... a Bróďu

4.

Osudové ženy: Tanečnice a badatelka Bíba Brodská: Milovala bridž, balet, zatuchlou vůni archivů... a Bróďu

3. 5. 2026

27 min

Obrázek epizody Z Chicaga na komunistické tribuny: jak se stal 1. máj Svátkem práce

5.

Z Chicaga na komunistické tribuny: jak se stal 1. máj Svátkem práce

1. 5. 2026

30 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Libereckém kraji: Věřím, že se peníze na záchranu libereckého planetária podaří získat, říká astronom Martin Gembec

6.

O čem se mluví v Libereckém kraji: Věřím, že se peníze na záchranu libereckého planetária podaří získat, říká astronom Martin Gembec

30. 4. 2026

12 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Pštros, klokan nebo záchodová mísa na dálnici. Zákulisí Zelené vlny s redaktorem Bohuslavem Benešem

7.

Pražákům je hej: Pštros, klokan nebo záchodová mísa na dálnici. Zákulisí Zelené vlny s redaktorem Bohuslavem Benešem

30. 4. 2026

19 min

Obrázek epizody Hovory: Mříže mě nikdy nebavily. Tím jsem se živil jen za komunistů, říká umělecký kovář Císařovský

8.

Hovory: Mříže mě nikdy nebavily. Tím jsem se živil jen za komunistů, říká umělecký kovář Císařovský

29. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody Agáta & host: Natálie Kocábová – Byla jsem protekční fracek! (krátká verze)

9.

Agáta & host: Natálie Kocábová – Byla jsem protekční fracek! (krátká verze)

28. 4. 2026

20 min

Obrázek epizody Neznámý muž v parku? V drtivé většině je násilník někdo blízký

10.

Neznámý muž v parku? V drtivé většině je násilník někdo blízký

26. 4. 2026

35 min

Obrázek epizody AI jako terapeut nebo partner | Svěřit se AI? | Jak použít AI pro seznamování a vztahy

11.

AI jako terapeut nebo partner | Svěřit se AI? | Jak použít AI pro seznamování a vztahy

21. 4. 2026

58 min

Obrázek epizody Od chvíle, kdy jsem táta, lezu do klece jinak, říká zápasník MMA Dvořák

12.

Od chvíle, kdy jsem táta, lezu do klece jinak, říká zápasník MMA Dvořák

21. 4. 2026

44 min

Obrázek epizody Anamnéza jedné rodiny ve světle kultury znásilnění

13.

Anamnéza jedné rodiny ve světle kultury znásilnění

18. 4. 2026

1 hod 52 min

Obrázek epizody Anamnéza jedné rodiny ve světle kultury znásilnění

14.

Anamnéza jedné rodiny ve světle kultury znásilnění

18. 4. 2026

1 hod 52 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Lidé se po 50 letech vrátili k Měsíci. Mise Artemis 2 otevřela novou éru

15.

Dobré dopoledne: Lidé se po 50 letech vrátili k Měsíci. Mise Artemis 2 otevřela novou éru

15. 4. 2026

26 min

Obrázek epizody 931 - Komunikace přes internet

16.

931 - Komunikace přes internet

7. 4. 2026

20 min

Obrázek epizody 13 největších lží o Ježíši Kristu, kterým věříte

17.

13 největších lží o Ježíši Kristu, kterým věříte

6. 4. 2026

31 min

Obrázek epizody 9. díl: Proč si ve vztahu nerozumíme?

18.

9. díl: Proč si ve vztahu nerozumíme?

3. 4. 2026

57 min

Obrázek epizody #20 Jak si víc věřit

19.

#20 Jak si víc věřit

31. 3. 2026

30 min

Obrázek epizody Čestmír & Daniela: Měl by se zrušit LETNÍ ČAS?

20.

Čestmír & Daniela: Měl by se zrušit LETNÍ ČAS?

30. 3. 2026

1 hod 6 min

Obrázek epizody Red flags. Můžeme mít kamarády opačného pohlaví? Neodepisuje hned = nezájem?

21.

Red flags. Můžeme mít kamarády opačného pohlaví? Neodepisuje hned = nezájem?

29. 3. 2026

1 hod 11 min

Obrázek epizody Zabezpečení obytných aut: Co umí moderní alarmy pro karavany a jaký smysl má mechanické zabezpečení?

22.

Zabezpečení obytných aut: Co umí moderní alarmy pro karavany a jaký smysl má mechanické zabezpečení?

27. 3. 2026

52 min

Obrázek epizody Nikomu se nebabrám v životě. Každý má svou cestu, říká zpěvák a kytarista Miloš Dodo Doležal

23.

Nikomu se nebabrám v životě. Každý má svou cestu, říká zpěvák a kytarista Miloš Dodo Doležal

26. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody #109 Realita nebo manipulace?

24.

#109 Realita nebo manipulace?

25. 3. 2026

57 min

Obrázek epizody Nemůžu na ně přestat myslet | Psychologie limerence | Co dělat, když se až moc zamiluji

25.

Nemůžu na ně přestat myslet | Psychologie limerence | Co dělat, když se až moc zamiluji

24. 3. 2026

1 hod 2 min