Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody S Jakubem Šolcem na trailu

1.

S Jakubem Šolcem na trailu

17. 7. 2026

8 min

Obrázek epizody 81. díl - Hypochondrie

2.

81. díl - Hypochondrie

16. 7. 2026

30 min

Obrázek epizody 🕰 Úzkokolejky zemí Koruny české: od pravěku po současnost...

3.

🕰 Úzkokolejky zemí Koruny české: od pravěku po současnost...

15. 7. 2026

1 hod 38 min

Obrázek epizody Proč mě přitahují lidé, kteří mě nechtějí? | Co si z rodiny nesu do vztahů?

4.

Proč mě přitahují lidé, kteří mě nechtějí? | Co si z rodiny nesu do vztahů?

14. 7. 2026

50 min

Obrázek epizody Proč se jeho kanceláři říkalo Františkovy Lázně, prozradí František Kinský

5.

Proč se jeho kanceláři říkalo Františkovy Lázně, prozradí František Kinský

11. 7. 2026

43 min

Obrázek epizody Pod čarou: Vykašlat se na muže? Na vztahy nemusíme rezignovat

6.

Pod čarou: Vykašlat se na muže? Na vztahy nemusíme rezignovat

11. 7. 2026

11 min

Obrázek epizody „Ano, jsem kyborg.“ Zdenka Žádníková zvládá čtyři děti, divadlo i nadaci. Teď sklízí nejhezčí odměnu

7.

„Ano, jsem kyborg.“ Zdenka Žádníková zvládá čtyři děti, divadlo i nadaci. Teď sklízí nejhezčí odměnu

9. 7. 2026

33 min

Obrázek epizody David Vencl: Dech pomáhá u porodu i pod ledem | Minisérie O zdravém životě

8.

David Vencl: Dech pomáhá u porodu i pod ledem | Minisérie O zdravém životě

9. 7. 2026

53 min

Obrázek epizody Kdo jsou tři korunní princové White Boy of the Month?

9.

Kdo jsou tři korunní princové White Boy of the Month?

8. 7. 2026

54 min

Obrázek epizody Zápas skončil, začnou létat facky. Jak souvisí fotbal s domácím násilím

10.

Zápas skončil, začnou létat facky. Jak souvisí fotbal s domácím násilím

8. 7. 2026

54 min

Obrázek epizody Korfu na víkend: Opuštěné olivové háje, řecké jídlo a únik z reality

11.

Korfu na víkend: Opuštěné olivové háje, řecké jídlo a únik z reality

8. 7. 2026

48 min

Obrázek epizody #124 Hororovky k táboráku

12.

#124 Hororovky k táboráku

8. 7. 2026

40 min

Obrázek epizody Michal Horáček: I v sázkařském světě jsem byl spořádaný občan, ale ano, byl to paralelní život

13.

Michal Horáček: I v sázkařském světě jsem byl spořádaný občan, ale ano, byl to paralelní život

6. 7. 2026

25 min

Obrázek epizody Syn Monyové i narkomanka Katka. Když mám hosta ve studiu, prožívám to s ním, říká Nora Fridrichová

14.

Syn Monyové i narkomanka Katka. Když mám hosta ve studiu, prožívám to s ním, říká Nora Fridrichová

3. 7. 2026

24 min

Obrázek epizody #137 Proč se v krizi z partnera stane nepřítel a jak to určuje, co bude se vztahem dál (zkrácená verze)

15.

#137 Proč se v krizi z partnera stane nepřítel a jak to určuje, co bude se vztahem dál (zkrácená verze)

1. 7. 2026

20 min

Obrázek epizody #123 Dovolenkové katastrofy

16.

#123 Dovolenkové katastrofy

1. 7. 2026

44 min

Obrázek epizody Padni komu padni 83: Pavel bude dělat v Ankaře Macinkovi chůvu. Motoristé jsou dno vládní kadibudky

17.

Padni komu padni 83: Pavel bude dělat v Ankaře Macinkovi chůvu. Motoristé jsou dno vládní kadibudky

29. 6. 2026

1 hod 4 min

Obrázek epizody Sehnat první práci mají v Česku těžší mladé ženy než muži. Proč to tak je?

18.

Sehnat první práci mají v Česku těžší mladé ženy než muži. Proč to tak je?

29. 6. 2026

17 min

Obrázek epizody Zdravé opálení neexistuje - letní speciál o vlivu slunce na zdraví pleti i její vzhled

19.

Zdravé opálení neexistuje - letní speciál o vlivu slunce na zdraví pleti i její vzhled

25. 6. 2026

18 min

Obrázek epizody V tomhle vedru to stejně nikoho nezajímá

20.

V tomhle vedru to stejně nikoho nezajímá

23. 6. 2026

36 min

Obrázek epizody Bez znalosti angličtiny vyrazil na rok do zahraničí. Překážkou podle něj není jazyk, práce ani peníze

21.

Bez znalosti angličtiny vyrazil na rok do zahraničí. Překážkou podle něj není jazyk, práce ani peníze

16. 6. 2026

54 min

Obrázek epizody Debata o MANOSFÉŘE a Toxické Maskulinitě

22.

Debata o MANOSFÉŘE a Toxické Maskulinitě

15. 6. 2026

1 hod 7 min

Obrázek epizody Vrcholový sportovec JAN TOMÁNEK - Ironman: jedu dál, protože chci

23.

Vrcholový sportovec JAN TOMÁNEK - Ironman: jedu dál, protože chci

11. 6. 2026

30 min

Obrázek epizody Padni komu padni 80: Klempíř hledá 7 miliard. Babiš už je našel a nasypal do Agrofertu

24.

Padni komu padni 80: Klempíř hledá 7 miliard. Babiš už je našel a nasypal do Agrofertu

1. 6. 2026

1 hod 1 min

Obrázek epizody Anna Marešová: česká designerka  (audio, zkrácená verze)

25.

Anna Marešová: česká designerka (audio, zkrácená verze)

1. 6. 2026

24 min