Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody V tomhle vedru to stejně nikoho nezajímá

1.

V tomhle vedru to stejně nikoho nezajímá

23. 6. 2026

36 min

Obrázek epizody Bez znalosti angličtiny vyrazil na rok do zahraničí. Překážkou podle něj není jazyk, práce ani peníze

2.

Bez znalosti angličtiny vyrazil na rok do zahraničí. Překážkou podle něj není jazyk, práce ani peníze

16. 6. 2026

54 min

Obrázek epizody Debata o MANOSFÉŘE a Toxické Maskulinitě

3.

Debata o MANOSFÉŘE a Toxické Maskulinitě

15. 6. 2026

1 hod 7 min

Obrázek epizody Vrcholový sportovec JAN TOMÁNEK - Ironman: jedu dál, protože chci

4.

Vrcholový sportovec JAN TOMÁNEK - Ironman: jedu dál, protože chci

11. 6. 2026

30 min

Obrázek epizody Anna Marešová: česká designerka  (audio, zkrácená verze)

5.

Anna Marešová: česká designerka (audio, zkrácená verze)

1. 6. 2026

24 min

Obrázek epizody Zakladatel festivalu Mezi ploty Robert Kozler: Mezi genialitou a šílenstvím je jen chatrný plot

6.

Zakladatel festivalu Mezi ploty Robert Kozler: Mezi genialitou a šílenstvím je jen chatrný plot

25. 5. 2026

9 min

Obrázek epizody „Neříkám, že bych nechtěla být mladší, brala bych zpátky padesátku a mrzí mě, že jsem prošvihla čtyřicítku,“ říká Jitka Sedláčková

7.

„Neříkám, že bych nechtěla být mladší, brala bych zpátky padesátku a mrzí mě, že jsem prošvihla čtyřicítku,“ říká Jitka Sedláčková

25. 5. 2026

47 min

Obrázek epizody Zprávy z lesa #139 🐄

8.

Zprávy z lesa #139 🐄

24. 5. 2026

24 min

Obrázek epizody Padni komu padni DEBATA: Řízení Prahy je světový unikát, úřady jsou mocnější než politici. Co s tím?

9.

Padni komu padni DEBATA: Řízení Prahy je světový unikát, úřady jsou mocnější než politici. Co s tím?

22. 5. 2026

1 hod

Obrázek epizody Eurovize je neprůhledná a nedemokratická, říká reportérka

10.

Eurovize je neprůhledná a nedemokratická, říká reportérka

18. 5. 2026

52 min

Obrázek epizody Šumavské podcasty #33 - PhDr.Vladimír Horpeniak

11.

Šumavské podcasty #33 - PhDr.Vladimír Horpeniak

14. 5. 2026

55 min

Obrázek epizody Přemysl Rabas: Uvědomujeme si, v jak křehké pavučině života žijeme, proto zachraňujeme zvířata

12.

Přemysl Rabas: Uvědomujeme si, v jak křehké pavučině života žijeme, proto zachraňujeme zvířata

12. 5. 2026

44 min

Obrázek epizody David Svoboda. Blížící se válka, bezbranné Česko i agenti Ruska mezi námi

13.

David Svoboda. Blížící se válka, bezbranné Česko i agenti Ruska mezi námi

7. 5. 2026

29 min

Obrázek epizody ODEMYKÁME: Velký vlasový speciál!

14.

ODEMYKÁME: Velký vlasový speciál!

5. 5. 2026

59 min

Obrázek epizody Čechy v Chorvatsku měla za paštikáře. Nakonec se do země provdala a s předsudky skoncovala

15.

Čechy v Chorvatsku měla za paštikáře. Nakonec se do země provdala a s předsudky skoncovala

5. 5. 2026

58 min

Obrázek epizody Šáhovi muži: Jak Američané zorganizovali převrat v Íránu. Britové a historie ropy na Blízkém východě

16.

Šáhovi muži: Jak Američané zorganizovali převrat v Íránu. Britové a historie ropy na Blízkém východě

29. 4. 2026

1 hod 29 min

Obrázek epizody Markéta Šetinová. Život bez sexu i vztahů, frustrace ze seznamek, proměna maskulinity i vysoké nároky na lásku

17.

Markéta Šetinová. Život bez sexu i vztahů, frustrace ze seznamek, proměna maskulinity i vysoké nároky na lásku

23. 4. 2026

27 min

Obrázek epizody #27 Praktik a teoretik

18.

#27 Praktik a teoretik

18. 4. 2026

28 min

Obrázek epizody #41 Dvě děti pod dva roky. Má tenhle masakr i výhody?

19.

#41 Dvě děti pod dva roky. Má tenhle masakr i výhody?

15. 4. 2026

50 min

Obrázek epizody Čestmír & Daniela: Ceny Anděl nebyly jen o hudbě, patří tam politika?

20.

Čestmír & Daniela: Ceny Anděl nebyly jen o hudbě, patří tam politika?

13. 4. 2026

1 hod 1 min

Obrázek epizody Kateřina Brožová promluvila o nejnáročnějším životním období: Pár lidí mě chtělo profesně zlikvidovat, šokovala

21.

Kateřina Brožová promluvila o nejnáročnějším životním období: Pár lidí mě chtělo profesně zlikvidovat, šokovala

13. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Agáta & hosté: Jakub Čížek, Marek Broul – Proč muži selhávají v posteli?! (krátká verze)

22.

Agáta & hosté: Jakub Čížek, Marek Broul – Proč muži selhávají v posteli?! (krátká verze)

9. 4. 2026

20 min

Obrázek epizody Slavíme rádi. O oslavách všeho druhu po celém světě

23.

Slavíme rádi. O oslavách všeho druhu po celém světě

3. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody #108 Pauza ve vztahu: může pomoct, nebo jen prodlužuje konec? (zkrácená verze)

24.

#108 Pauza ve vztahu: může pomoct, nebo jen prodlužuje konec? (zkrácená verze)

22. 4. 2026

19 min

Obrázek epizody Aleš Lamka: Za 104 hodin bez jídla jsem zhubl 5 kg. Rozhovor v DVTV byl podraz

25.

Aleš Lamka: Za 104 hodin bez jídla jsem zhubl 5 kg. Rozhovor v DVTV byl podraz

31. 3. 2026

56 min