Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody NA ROVINU s Marekom Maďaričom: Robert Fico po atentáte získal príťažlivosť pre voliča Hlasu

1.

NA ROVINU s Marekom Maďaričom: Robert Fico po atentáte získal príťažlivosť pre voliča Hlasu

13. 6. 2024

47 min

Obrázek epizody Kollár dostal košom od Hegera a Sulíka. Pavlov tím po rokoch prevalcoval ten Babišov

2.

Kollár dostal košom od Hegera a Sulíka. Pavlov tím po rokoch prevalcoval ten Babišov

30. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody Herec Václav Neužil: Miroslav Krobot se mi kvůli plzeňštině směje

3.

Herec Václav Neužil: Miroslav Krobot se mi kvůli plzeňštině směje

13. 6. 2024

31 min

Obrázek epizody Mladí občanští demokraté a pravice v Česku - Mikuláš Halás | Napravo

4.

Mladí občanští demokraté a pravice v Česku - Mikuláš Halás | Napravo

22. 3. 2021

39 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Bytová nouze. Dodávky energií bez uhlí. Nejkrásnější knihy

5.

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Bytová nouze. Dodávky energií bez uhlí. Nejkrásnější knihy

13. 6. 2024

19 min

Obrázek epizody Samuel Vízner: Boli sme dvaja bratia a mali sme vojnovú sestričku

6.

Samuel Vízner: Boli sme dvaja bratia a mali sme vojnovú sestričku

30. 1. 2023

37 min

Obrázek epizody Šikana? Důležitá je příprava pedagogů, říká šéf AiSIS. Klíčový je školní psycholog, dodává náměstek

7.

Šikana? Důležitá je příprava pedagogů, říká šéf AiSIS. Klíčový je školní psycholog, dodává náměstek

13. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Svědectví z místa: Jestli Ukrajině dojde munice, bude to katastrofa

8.

Svědectví z místa: Jestli Ukrajině dojde munice, bude to katastrofa

24. 2. 2022

8 min

Obrázek epizody Jak dopadly evropské volby?

9.

Jak dopadly evropské volby?

13. 6. 2024

49 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vondrák: Podporu Pavla jako zradu neberu. Babišova kampaň mi potvrdila, že se na prezidenta nehodil

10.

Dvacet minut Radiožurnálu: Vondrák: Podporu Pavla jako zradu neberu. Babišova kampaň mi potvrdila, že se na prezidenta nehodil

30. 1. 2023

22 min

Obrázek epizody Kto tu čakal, že sa Robert Fico zmení a čo vieme po minulom víkende o Slovensku?

11.

Kto tu čakal, že sa Robert Fico zmení a čo vieme po minulom víkende o Slovensku?

13. 6. 2024

57 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Adam Černý: Evropa hraje o největší obchodní dohodu

12.

Názory a argumenty: Adam Černý: Evropa hraje o největší obchodní dohodu

11. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Kecy a politika64: Proč Babiš zdražuje?

13.

Kecy a politika64: Proč Babiš zdražuje?

5. 7. 2022

49 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jan Fingerland: Nizozemská vláda podlehla evropské chorobě

14.

Názory a argumenty: Jan Fingerland: Nizozemská vláda podlehla evropské chorobě

11. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Politoložka Tungul: Erdogan použil vstup Švédska do NATO k rozšíření manévrovací pozice

15.

Dvacet minut Radiožurnálu: Politoložka Tungul: Erdogan použil vstup Švédska do NATO k rozšíření manévrovací pozice

11. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Speciál: Nerudová: Český podnikatel musí stále o něco žádat, u sousedů dostane kompenzace automaticky

16.

Speciál: Nerudová: Český podnikatel musí stále o něco žádat, u sousedů dostane kompenzace automaticky

15. 12. 2020

49 min

Obrázek epizody Choupenitch: Na začátku mi to nešlo, brečel jsem. Teď si nosím medaili v ponožce

17.

Choupenitch: Na začátku mi to nešlo, brečel jsem. Teď si nosím medaili v ponožce

3. 8. 2021

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistka: Obnova Ukrajiny. Taxonomie v EP. Cyril a Metoděj

18.

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistka: Obnova Ukrajiny. Taxonomie v EP. Cyril a Metoděj

5. 7. 2022

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Ukrajina a NATO. Úprava energetických tarifů. Pomoc spotřebitelům od EU

19.

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Ukrajina a NATO. Úprava energetických tarifů. Pomoc spotřebitelům od EU

11. 7. 2023

19 min

Obrázek epizody Martin Holub: NAFO bojuje aktívne pomocou humoru s ruskou propagandou

20.

Martin Holub: NAFO bojuje aktívne pomocou humoru s ruskou propagandou

11. 7. 2023

16 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ondřej Matějka: ÚSTR skutečně zlaťáky neoplývá. Tomu, jak to celé dopadlo, jsme ale zabránit nemohli

21.

Dvacet minut Radiožurnálu: Ondřej Matějka: ÚSTR skutečně zlaťáky neoplývá. Tomu, jak to celé dopadlo, jsme ale zabránit nemohli

5. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Širší dopady 🇷🇺 - 🇺🇦 války nová bezpečnostní politika 🇯🇵 Japonska

22.

Širší dopady 🇷🇺 - 🇺🇦 války nová bezpečnostní politika 🇯🇵 Japonska

11. 7. 2023

14 min

Obrázek epizody Trestní oznámení na starostu Řeporyjí Pavla Novotného

23.

Trestní oznámení na starostu Řeporyjí Pavla Novotného

11. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Babiš rozehrál partii. Udrží se Koudelka v čele tajné služby?

24.

Babiš rozehrál partii. Udrží se Koudelka v čele tajné služby?

3. 8. 2021

21 min

Obrázek epizody 24. SPECIAL: SUNAK AND JAVID RESIGN

25.

24. SPECIAL: SUNAK AND JAVID RESIGN

5. 7. 2022

35 min