Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody David Bohbot: Jsem pyšný na to, že Izraelci neutíkají. Vracím se do Izraele jako dobrovolník.

1.

David Bohbot: Jsem pyšný na to, že Izraelci neutíkají. Vracím se do Izraele jako dobrovolník.

27. 12. 2023

33 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jan Fingerland: Nový prezident Irák zklidní. Nebo rozbouří

2.

Názory a argumenty: Jan Fingerland: Nový prezident Irák zklidní. Nebo rozbouří

16. 10. 2022

3 min

Obrázek epizody Fialova vláda: opevňuje se v úřadu. A školí úředníky u firmy svého sponzora.

3.

Fialova vláda: opevňuje se v úřadu. A školí úředníky u firmy svého sponzora.

27. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Kecy & politika 31: Konec pirátské puberty? - podcast

4.

Kecy & politika 31: Konec pirátské puberty? - podcast

16. 11. 2021

53 min

Obrázek epizody Kapitán Kotrč (NCOZ): Podal jsem trestní oznámení na ministra Rakušana. Teď mě chtějí propustit.

5.

Kapitán Kotrč (NCOZ): Podal jsem trestní oznámení na ministra Rakušana. Teď mě chtějí propustit.

27. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Den pohledem renomovaných komentátorů (zkrácená verze)

6.

Názory a argumenty: Den pohledem renomovaných komentátorů (zkrácená verze)

16. 10. 2022

9 min

Obrázek epizody Nahradí Nerudová děkana Ševčíka? Politický tlak. Zhroucení institucí na VŠE. Přímý svědek promlouvá.

7.

Nahradí Nerudová děkana Ševčíka? Politický tlak. Zhroucení institucí na VŠE. Přímý svědek promlouvá.

27. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Hosté Dne na Moravě: Zdeněk Coufal a Daniel Soukup

8.

Hosté Dne na Moravě: Zdeněk Coufal a Daniel Soukup

16. 9. 2019

17 min

Obrázek epizody Janina z Londýna: Média mají byt hlídači pravdy. U nás straní těm, kdo jsou u moci. ČT je politická

9.

Janina z Londýna: Média mají byt hlídači pravdy. U nás straní těm, kdo jsou u moci. ČT je politická

27. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody BRIEF 31/2022: Nový prezident Iráku

10.

BRIEF 31/2022: Nový prezident Iráku

17. 10. 2022

14 min

Obrázek epizody VYAKČNĚNÍ #01 Kpt. Rostislav Kotrč (NCOZ): 10 let šikany, 2 soudy, 5 let na pracovních překážkách

11.

VYAKČNĚNÍ #01 Kpt. Rostislav Kotrč (NCOZ): 10 let šikany, 2 soudy, 5 let na pracovních překážkách

27. 12. 2023

48 min

Obrázek epizody Otázkový speciál: Nejvtipnější ministr? Jsou anglicismy ok? A kdy přijmeme euro?

12.

Otázkový speciál: Nejvtipnější ministr? Jsou anglicismy ok? A kdy přijmeme euro?

3. 7. 2023

58 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Dalibor Pacík

13.

Host Dne na Moravě: Dalibor Pacík

29. 1. 2020

17 min

Obrázek epizody PARTIE TEREZIE TOMÁNKOVÉ 13.12.2020 1/2

14.

PARTIE TEREZIE TOMÁNKOVÉ 13.12.2020 1/2

13. 12. 2020

46 min

Obrázek epizody #14 Kam pak? Na Euro!

15.

#14 Kam pak? Na Euro!

30. 7. 2021

52 min

Obrázek epizody STEM: Co očekává veřejnost od českého předsednictví

16.

STEM: Co očekává veřejnost od českého předsednictví

30. 6. 2022

25 min

Obrázek epizody O významu rodiny, rizicích manželství pro všechny a střetu s progresivisty s Honzou Gregorem

17.

O významu rodiny, rizicích manželství pro všechny a střetu s progresivisty s Honzou Gregorem

3. 7. 2023

1 hod 8 min

Obrázek epizody Pro a proti: Politici se musí bavit s každým, obhajuje poradce z Aliance pro rodinu lidovkyně Nováková

18.

Pro a proti: Politici se musí bavit s každým, obhajuje poradce z Aliance pro rodinu lidovkyně Nováková

3. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Válek k letní vlně covidu: Respirátory doporučujeme hlavně k lékaři, další opatření nezavádíme

19.

Dvacet minut Radiožurnálu: Válek k letní vlně covidu: Respirátory doporučujeme hlavně k lékaři, další opatření nezavádíme

30. 6. 2022

23 min

Obrázek epizody Politici se musí bavit s každým, obhajuje poradce z Aliance pro rodinu lidovkyně Nováková

20.

Politici se musí bavit s každým, obhajuje poradce z Aliance pro rodinu lidovkyně Nováková

3. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Interview Plus: Francie nezvládá migraci. Mladí se mstí na všem, co souvisí se státem, tvrdí senátor Fischer

21.

Interview Plus: Francie nezvládá migraci. Mladí se mstí na všem, co souvisí se státem, tvrdí senátor Fischer

3. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody MNISLAV ZELENÝ - ATAPANA I Lidstvo se pohybuje směrem od přírody

22.

MNISLAV ZELENÝ - ATAPANA I Lidstvo se pohybuje směrem od přírody

30. 7. 2021

1 hod 32 min

Obrázek epizody Dirigent Chuhei Iwasaki: Jsem smutný, když při koncertě zazvoní mobil.

23.

Dirigent Chuhei Iwasaki: Jsem smutný, když při koncertě zazvoní mobil.

30. 6. 2022

39 min

Obrázek epizody Fiat bude viac farebný, prestane ponúkať autá v sivej farbe (autobazár.eu)

24.

Fiat bude viac farebný, prestane ponúkať autá v sivej farbe (autobazár.eu)

3. 7. 2023

11 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Hypotéky. Násilnosti ve Francii. Zbraně na Ukrajině. Třebíč a UNESCO

25.

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Hypotéky. Násilnosti ve Francii. Zbraně na Ukrajině. Třebíč a UNESCO

3. 7. 2023

19 min