Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Slovensko na rozcestí. S čím jdou Slováci do parlamentních voleb???

1.

Slovensko na rozcestí. S čím jdou Slováci do parlamentních voleb???

27. 2. 2020

14 min

Obrázek epizody Máme právo vědět, jak je na tom prezident. Tajit jeho zdravotní stav je nefér i k jeho voličům, říká Topolánek

2.

Máme právo vědět, jak je na tom prezident. Tajit jeho zdravotní stav je nefér i k jeho voličům, říká Topolánek

20. 9. 2021

36 min

Obrázek epizody Speciál: Ředitel gymnázia: Plagova anketa mezi studenty o změně maturity? Zbytečné, každý ví, jak dopadne

3.

Speciál: Ředitel gymnázia: Plagova anketa mezi studenty o změně maturity? Zbytečné, každý ví, jak dopadne

13. 1. 2021

23 min

Obrázek epizody Prague Climate Talks: Klima jako volební téma: Česko vs. Německo

4.

Prague Climate Talks: Klima jako volební téma: Česko vs. Německo

20. 9. 2021

1 hod 28 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě:

5.

Host Dne na Moravě:

20. 8. 2019

17 min

Obrázek epizody Interview Plus: Životopisec o Merkelové: Víc než jiní si uvědomuje, že politické systémy nemusí vydržet navěky

6.

Interview Plus: Životopisec o Merkelové: Víc než jiní si uvědomuje, že politické systémy nemusí vydržet navěky

20. 9. 2021

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Očkovat jen jednou dávkou? Data nemáme, shodují se vědci Hostomský a Hořejší. A rozchází se v řešení

7.

Pro a proti: Očkovat jen jednou dávkou? Data nemáme, shodují se vědci Hostomský a Hořejší. A rozchází se v řešení

13. 1. 2021

26 min

Obrázek epizody Ruské volby v ruském stylu

8.

Ruské volby v ruském stylu

20. 9. 2021

29 min

Obrázek epizody Vážení chvilkaři, tohle už jste definitivně podělali!

9.

Vážení chvilkaři, tohle už jste definitivně podělali!

27. 2. 2020

10 min

Obrázek epizody Speciál: Vyrovnaný rozpočet už v příštím roce, slibuje Kubín (Prameny). To se nedá, oponuje Kupka z ODS

10.

Speciál: Vyrovnaný rozpočet už v příštím roce, slibuje Kubín (Prameny). To se nedá, oponuje Kupka z ODS

20. 9. 2021

54 min

Obrázek epizody Česko mohlo objednat více vakcín. Neobjednalo

11.

Česko mohlo objednat více vakcín. Neobjednalo

13. 1. 2021

17 min

Obrázek epizody Horák: „Koupil jsem si mapu Iránu a jel jsem; až s cestováním člověk pochopí, v jakém blahobytu tady žijeme.“

12.

Horák: „Koupil jsem si mapu Iránu a jel jsem; až s cestováním člověk pochopí, v jakém blahobytu tady žijeme.“

20. 9. 2021

18 min

Obrázek epizody Karenční doba platí. Chceme ale garance ministerstva k e-neschopence, říká poslankyně Maxová (ANO)

13.

Karenční doba platí. Chceme ale garance ministerstva k e-neschopence, říká poslankyně Maxová (ANO)

5. 4. 2019

26 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Jak je na tom Česko v boji s rakovinou? Poslechněte si Speciál Radiožurnálu

14.

Speciál Radiožurnálu: Jak je na tom Česko v boji s rakovinou? Poslechněte si Speciál Radiožurnálu

16. 6. 2021

49 min

Obrázek epizody Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Petrem Schwarzem

15.

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Petrem Schwarzem

21. 11. 2020

26 min

Obrázek epizody Advokát Kuciakovcov Kubina: Myslím, že sa to už nedá oslobodiť

16.

Advokát Kuciakovcov Kubina: Myslím, že sa to už nedá oslobodiť

16. 6. 2021

37 min

Obrázek epizody Café Evropa Online: Budoucnost železniční dopravy – kdy budeme jezdit rychlovlaky v Česku?

17.

Café Evropa Online: Budoucnost železniční dopravy – kdy budeme jezdit rychlovlaky v Česku?

16. 6. 2021

1 hod 27 min

Obrázek epizody Blížíme se ne prezidentskému, ale diktátorskému systému, varuje Michal Žantovský

18.

Blížíme se ne prezidentskému, ale diktátorskému systému, varuje Michal Žantovský

3. 7. 2019

25 min

Obrázek epizody Ankap v Kostele svaté Rodiny v ČB (poškozený zvuk zejména v první polovině)

19.

Ankap v Kostele svaté Rodiny v ČB (poškozený zvuk zejména v první polovině)

3. 1. 2020

1 hod 32 min

Obrázek epizody Týden očima Petra Schwarze: Tance na sopce

20.

Týden očima Petra Schwarze: Tance na sopce

21. 11. 2020

4 min

Obrázek epizody Pro a proti: Alexandr Vondra: Pro rezoluci o Andreji Babišovi jsem hlasoval se skřípěním zubů

21.

Pro a proti: Alexandr Vondra: Pro rezoluci o Andreji Babišovi jsem hlasoval se skřípěním zubů

16. 6. 2021

26 min

Obrázek epizody Alexandr Vondra: Pro rezoluci o Andreji Babišovi jsem hlasoval se skřípěním zubů

22.

Alexandr Vondra: Pro rezoluci o Andreji Babišovi jsem hlasoval se skřípěním zubů

16. 6. 2021

26 min

Obrázek epizody Silný výber rozhovory - s Miroslavom Kollárom od Za ľudí

23.

Silný výber rozhovory - s Miroslavom Kollárom od Za ľudí

22. 11. 2020

55 min

Obrázek epizody Speciál: Za screeningové vyšetření lepší pokoj v lázních, to by mohlo dostat lidi k lékařům, věří onkolog

24.

Speciál: Za screeningové vyšetření lepší pokoj v lázních, to by mohlo dostat lidi k lékařům, věří onkolog

16. 6. 2021

49 min

Obrázek epizody Maďar: Mutace delta se nám nevyhne, dalšímu lockdownu lze ale zabránit

25.

Maďar: Mutace delta se nám nevyhne, dalšímu lockdownu lze ale zabránit

16. 6. 2021

29 min