Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Speciál: Mají ve školách učit lidé z praxe? Zvýší to kvalitu školství, míní Ferjenčík. Valachová nesouhlasí

1.

Speciál: Mají ve školách učit lidé z praxe? Zvýší to kvalitu školství, míní Ferjenčík. Valachová nesouhlasí

16. 6. 2021

21 min

Obrázek epizody Premiérský speciál - 2. část

2.

Premiérský speciál - 2. část

22. 9. 2021

57 min

Obrázek epizody Merkelová odchází, do popředí EU se dere Macron. Má na to?

3.

Merkelová odchází, do popředí EU se dere Macron. Má na to?

14. 1. 2021

26 min

4.

22. 9. 2021

57 min

Obrázek epizody Anarchokapitalismus, díl sedmnáctý: Vymáhání práva

5.

Anarchokapitalismus, díl sedmnáctý: Vymáhání práva

10. 3. 2018

1 hod 56 min

6.

22. 9. 2021

57 min

Obrázek epizody Sledování novinářky. "Hned se mi před očima odehrál Kuciakův příběh," říká šéfredaktor

7.

Sledování novinářky. "Hned se mi před očima odehrál Kuciakův příběh," říká šéfredaktor

14. 1. 2021

37 min

8.

22. 9. 2021

57 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: ministryně financí Alena Schillerová

9.

Host Dne na Moravě: ministryně financí Alena Schillerová

28. 2. 2020

19 min

10.

22. 9. 2021

57 min

Obrázek epizody Pro a proti: Wikipedie slaví dvacetiny. „Máme boj proti dezinformacím v krvi,“ vyzdvihuje wikipedista Dostál

11.

Pro a proti: Wikipedie slaví dvacetiny. „Máme boj proti dezinformacím v krvi,“ vyzdvihuje wikipedista Dostál

15. 1. 2021

25 min

12.

22. 9. 2021

57 min

Obrázek epizody Skutečný problém s kůrovcem je všude jinde než na Šumavě, tvrdí přírodovědec Kindlmann

13.

Skutečný problém s kůrovcem je všude jinde než na Šumavě, tvrdí přírodovědec Kindlmann

22. 8. 2019

25 min

Obrázek epizody EU-PACIFIC Talks: China: Friend or Foe? China's growing influence and its impact on the EU

14.

EU-PACIFIC Talks: China: Friend or Foe? China's growing influence and its impact on the EU

22. 9. 2021

1 hod 16 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Jak je na tom Česko v boji s rakovinou? Poslechněte si Speciál Radiožurnálu

15.

Speciál Radiožurnálu: Jak je na tom Česko v boji s rakovinou? Poslechněte si Speciál Radiožurnálu

16. 6. 2021

49 min

Obrázek epizody Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Petrem Schwarzem

16.

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Petrem Schwarzem

21. 11. 2020

26 min

Obrázek epizody Advokát Kuciakovcov Kubina: Myslím, že sa to už nedá oslobodiť

17.

Advokát Kuciakovcov Kubina: Myslím, že sa to už nedá oslobodiť

16. 6. 2021

37 min

Obrázek epizody Café Evropa Online: Budoucnost železniční dopravy – kdy budeme jezdit rychlovlaky v Česku?

18.

Café Evropa Online: Budoucnost železniční dopravy – kdy budeme jezdit rychlovlaky v Česku?

16. 6. 2021

1 hod 27 min

Obrázek epizody Blížíme se ne prezidentskému, ale diktátorskému systému, varuje Michal Žantovský

19.

Blížíme se ne prezidentskému, ale diktátorskému systému, varuje Michal Žantovský

3. 7. 2019

25 min

Obrázek epizody Ankap v Kostele svaté Rodiny v ČB (poškozený zvuk zejména v první polovině)

20.

Ankap v Kostele svaté Rodiny v ČB (poškozený zvuk zejména v první polovině)

3. 1. 2020

1 hod 32 min

Obrázek epizody Týden očima Petra Schwarze: Tance na sopce

21.

Týden očima Petra Schwarze: Tance na sopce

21. 11. 2020

4 min

Obrázek epizody Pro a proti: Alexandr Vondra: Pro rezoluci o Andreji Babišovi jsem hlasoval se skřípěním zubů

22.

Pro a proti: Alexandr Vondra: Pro rezoluci o Andreji Babišovi jsem hlasoval se skřípěním zubů

16. 6. 2021

26 min

Obrázek epizody Alexandr Vondra: Pro rezoluci o Andreji Babišovi jsem hlasoval se skřípěním zubů

23.

Alexandr Vondra: Pro rezoluci o Andreji Babišovi jsem hlasoval se skřípěním zubů

16. 6. 2021

26 min

Obrázek epizody Silný výber rozhovory - s Miroslavom Kollárom od Za ľudí

24.

Silný výber rozhovory - s Miroslavom Kollárom od Za ľudí

22. 11. 2020

55 min

Obrázek epizody Speciál: Za screeningové vyšetření lepší pokoj v lázních, to by mohlo dostat lidi k lékařům, věří onkolog

25.

Speciál: Za screeningové vyšetření lepší pokoj v lázních, to by mohlo dostat lidi k lékařům, věří onkolog

16. 6. 2021

49 min