Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Loučka: Eutanazie není cesta. „Já jsem pro,“ namítá Komárek

1.

Loučka: Eutanazie není cesta. „Já jsem pro,“ namítá Komárek

14. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Julie Hrstková: Kdo je závislý víc? Pracovní trh na Ukrajincích, nebo Ukrajinci na životě u nás?

2.

Názory a argumenty: Julie Hrstková: Kdo je závislý víc? Pracovní trh na Ukrajincích, nebo Ukrajinci na životě u nás?

14. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Jaká vláda, takové dárky. Co pod stromeček poradí bezradní ministři?

3.

Jaká vláda, takové dárky. Co pod stromeček poradí bezradní ministři?

15. 12. 2020

8 min

Obrázek epizody OH, 9. deň: Slovensko má jednu z najprekvapujúcejších medailí. Kto je Rory Sabbatini

4.

OH, 9. deň: Slovensko má jednu z najprekvapujúcejších medailí. Kto je Rory Sabbatini

1. 8. 2021

20 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistka: Rusko na východní Ukrajině. Příspěvek na bydlení. Lavina na ledovci

5.

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistka: Rusko na východní Ukrajině. Příspěvek na bydlení. Lavina na ledovci

4. 7. 2022

20 min

Obrázek epizody Akým mýtom o rakovine prsníka veríme a čo je pre ženu s touto diagnózou najťažšie? Dôležitú tému otvára Eva Bacigalová v podcaste Diva.sk

6.

Akým mýtom o rakovine prsníka veríme a čo je pre ženu s touto diagnózou najťažšie? Dôležitú tému otvára Eva Bacigalová v podcaste Diva.sk

9. 7. 2023

33 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jiří Leschtina: Česká muniční iniciativa zůstává majstrštykem české politiky

7.

Názory a argumenty: Jiří Leschtina: Česká muniční iniciativa zůstává majstrštykem české politiky

14. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Robert Schuster: Němečtí radikálové se dotahují na Merze. Co to znamená pro jeho budoucí vládu?

8.

Názory a argumenty: Robert Schuster: Němečtí radikálové se dotahují na Merze. Co to znamená pro jeho budoucí vládu?

14. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Fischer: Pravdu díš, mistře Jene

9.

Názory a argumenty: Petr Fischer: Pravdu díš, mistře Jene

9. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Apolena Rychlíková: Výdělečný byznys krátkodobých pronájmů znovu na scéně

10.

Názory a argumenty: Apolena Rychlíková: Výdělečný byznys krátkodobých pronájmů znovu na scéně

14. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody 2/3 Milošević otráven: ?? Slobo jako bankéř v Americe a šéf jugoslávských komunistů. ? NATO a bomby

11.

2/3 Milošević otráven: ?? Slobo jako bankéř v Americe a šéf jugoslávských komunistů. ? NATO a bomby

14. 4. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Tvrdý oříšek pro Česko. Realizace plánů Fit for 55 je velmi nejistá, smělé klimatické cíle se neopírají o celou realitu

12.

Tvrdý oříšek pro Česko. Realizace plánů Fit for 55 je velmi nejistá, smělé klimatické cíle se neopírají o celou realitu

4. 7. 2022

16 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Adam Černý: NATO hledá Stoltenbergova nástupce

13.

Názory a argumenty: Adam Černý: NATO hledá Stoltenbergova nástupce

9. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody SPECIÁL: Slintavka a kulhavka není p.del, říká M. Výborný

14.

SPECIÁL: Slintavka a kulhavka není p.del, říká M. Výborný

14. 4. 2025

15 min

Obrázek epizody Pro a proti: Loučka: Eutanazie není cesta. „Já jsem pro,“ namítá Komárek

15.

Pro a proti: Loučka: Eutanazie není cesta. „Já jsem pro,“ namítá Komárek

14. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Gita Zbavitelová: Izraelský zásah v Dženínu

16.

Názory a argumenty: Gita Zbavitelová: Izraelský zásah v Dženínu

9. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Interview Plus: Karásková: Číně nikdy nejde jen o obchod, chce i vliv

17.

Interview Plus: Karásková: Číně nikdy nejde jen o obchod, chce i vliv

14. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Prezident Pellegrini sa konečne prejavil. Oplatí sa mu ísť proti vládnej koalícii?

18.

Prezident Pellegrini sa konečne prejavil. Oplatí sa mu ísť proti vládnej koalícii?

14. 4. 2025

15 min

Obrázek epizody Silný výber špeciál - Veľká slovenská encyklopédia, rok vydania 2050 - I. diel

19.

Silný výber špeciál - Veľká slovenská encyklopédia, rok vydania 2050 - I. diel

2. 8. 2021

1 hod 6 min

Obrázek epizody Proč se mladí lidé cítí čím dál hůř

20.

Proč se mladí lidé cítí čím dál hůř

4. 7. 2022

27 min

Obrázek epizody SHARE: Vesmírny pohon rýchlejší ako svetlo. Realita, či iba sci-fi rozprávka?

21.

SHARE: Vesmírny pohon rýchlejší ako svetlo. Realita, či iba sci-fi rozprávka?

9. 7. 2023

43 min

Obrázek epizody Václav Klaus: Green Deal je daleko větší brzda obchodu než cla | 14. 4. 2025

22.

Václav Klaus: Green Deal je daleko větší brzda obchodu než cla | 14. 4. 2025

14. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody Nosiči vody z TikToku. K čemu jsou stranám mladí?

23.

Nosiči vody z TikToku. K čemu jsou stranám mladí?

14. 4. 2025

47 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jefim Fištejn: Komu fandí rasistické podsvětí USA

24.

Názory a argumenty: Jefim Fištejn: Komu fandí rasistické podsvětí USA

9. 7. 2023

4 min

Obrázek epizody Nosiči vody z TikToku. K čemu jsou stranám mladí?

25.

Nosiči vody z TikToku. K čemu jsou stranám mladí?

14. 4. 2025

46 min