Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Michala Janatová | Mým jediným zájmem je klientova spokojenost, aby mi zaplatil další fakturu.

1.

Michala Janatová | Mým jediným zájmem je klientova spokojenost, aby mi zaplatil další fakturu.

9. 6. 2022

29 min

Obrázek epizody Kristina Němčková: Budu otevírat restauraci v Manile. V Londýně jsem z práce denně chodila domů s brekem

2.

Kristina Němčková: Budu otevírat restauraci v Manile. V Londýně jsem z práce denně chodila domů s brekem

25. 8. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody PAVEL NOVOTNÝ: Nepůjdu do pekla, Ondřej Vetchý je rasista a xenofob

3.

PAVEL NOVOTNÝ: Nepůjdu do pekla, Ondřej Vetchý je rasista a xenofob

16. 5. 2021

1 hod 45 min

Obrázek epizody Ženský box na olympiádě rozvířil téma intersex osob. Kdo jsou tito lidé? Je jich mezi námi stejně jako zrzků

4.

Ženský box na olympiádě rozvířil téma intersex osob. Kdo jsou tito lidé? Je jich mezi námi stejně jako zrzků

28. 8. 2024

53 min

Obrázek epizody To je moje zdravie, ja o ňom rozhodujem! #95

5.

To je moje zdravie, ja o ňom rozhodujem! #95

9. 6. 2022

1 hod 11 min

Obrázek epizody Jak prodat například pračku? Musíte poznat lifestyle kupujícího. Třeba to, že mu pere služebnictvo

6.

Jak prodat například pračku? Musíte poznat lifestyle kupujícího. Třeba to, že mu pere služebnictvo

28. 8. 2024

42 min

Obrázek epizody TRILOBITY V SPÁLNI (Karol Vosátko - epizóda sedemnásta)

7.

TRILOBITY V SPÁLNI (Karol Vosátko - epizóda sedemnásta)

15. 11. 2020

53 min

Obrázek epizody Přečetli jsme za vás krajské programy. A je to tam zas.

8.

Přečetli jsme za vás krajské programy. A je to tam zas.

30. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody #8 Josef Baltazar Šenkyřík – biotechnologie, GMO, konopí a houby

9.

#8 Josef Baltazar Šenkyřík – biotechnologie, GMO, konopí a houby

10. 6. 2022

3 hod 11 min

Obrázek epizody Naučila som sa “Vražedné Psyché” si nepredstavovať (MIŠKA MÄSIAROVÁ epizóda dvestodruhá)

10.

Naučila som sa “Vražedné Psyché” si nepredstavovať (MIŠKA MÄSIAROVÁ epizóda dvestodruhá)

1. 9. 2024

1 hod

Obrázek epizody 8: Špatný start aneb on-boardingy v recruitmentu & all in one recruiteři / Aneta Hradečná

11.

8: Špatný start aneb on-boardingy v recruitmentu & all in one recruiteři / Aneta Hradečná

17. 5. 2021

31 min

Obrázek epizody Sabina Laurinová promluvila o svých rozpadlých vztazích i o tom, s kým a proč se chtěla soudit

12.

Sabina Laurinová promluvila o svých rozpadlých vztazích i o tom, s kým a proč se chtěla soudit

11. 6. 2022

35 min

Obrázek epizody Pořádek a pravidla musí být v Buchtách: Kdy se z rituálku stane úchylečka

13.

Pořádek a pravidla musí být v Buchtách: Kdy se z rituálku stane úchylečka

29. 5. 2019

28 min

Obrázek epizody Mariana Prachařová: Můj problém se nazýval ortorexie, byla jsem posedlá i vážením okurek

14.

Mariana Prachařová: Můj problém se nazýval ortorexie, byla jsem posedlá i vážením okurek

12. 7. 2022

37 min

Obrázek epizody 26: Martina Viktorie Kopecká: Práci v korporátu jsem vyměnila za studium teologie

15.

26: Martina Viktorie Kopecká: Práci v korporátu jsem vyměnila za studium teologie

14. 5. 2020

48 min

Obrázek epizody VARENIE JE TERAPIA (Táňa Pauhofová - epizóda devätnásta)

16.

VARENIE JE TERAPIA (Táňa Pauhofová - epizóda devätnásta)

29. 11. 2020

58 min

Obrázek epizody Po liposukcii späť nepriberieš #44

17.

Po liposukcii späť nepriberieš #44

27. 5. 2021

46 min

Obrázek epizody Roman a Michaela Tomešovi: Nejsme ideální pár. Ale možná jsme ideální v tom, že si to umíme přiznat

18.

Roman a Michaela Tomešovi: Nejsme ideální pár. Ale možná jsme ideální v tom, že si to umíme přiznat

12. 7. 2022

37 min

Obrázek epizody Záhada Jiřiny Šiklové. Komunisté pro ni chystali monstrproces, vzpomínal Petr Pithart

19.

Záhada Jiřiny Šiklové. Komunisté pro ni chystali monstrproces, vzpomínal Petr Pithart

28. 5. 2021

31 min

Obrázek epizody Ypsilonka se ptá: Tentokrát Aleny Zemančíkové

20.

Ypsilonka se ptá: Tentokrát Aleny Zemančíkové

12. 7. 2022

21 min

Obrázek epizody Herectví je poctivá práce, žádné komedianství

21.

Herectví je poctivá práce, žádné komedianství

13. 7. 2022

46 min

Obrázek epizody 33: Jana Magdoňová: Kyberbezpečnost není problém ajťáků, ale každého z nás

22.

33: Jana Magdoňová: Kyberbezpečnost není problém ajťáků, ale každého z nás

30. 11. 2020

1 hod 7 min

Obrázek epizody Zvažuji konec v Kouzelné školce, říká Michal Nesvadba. Jakou roli si touží zahrát?

23.

Zvažuji konec v Kouzelné školce, říká Michal Nesvadba. Jakou roli si touží zahrát?

29. 5. 2021

31 min

Obrázek epizody Honza Šádek | Byl jsem postrach … teď se snažím se vše vracet světu.

24.

Honza Šádek | Byl jsem postrach … teď se snažím se vše vracet světu.

14. 7. 2022

1 hod 28 min

Obrázek epizody Nejotevřenější zpověď Freescoota o drogách a hejtech

25.

Nejotevřenější zpověď Freescoota o drogách a hejtech

14. 7. 2022

33 min