Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Rozvážet pečivo je makačka, ale můžete pak vyjíst náplně z koblížků zdarma

1.

Rozvážet pečivo je makačka, ale můžete pak vyjíst náplně z koblížků zdarma

18. 10. 2023

37 min

Obrázek epizody 70: Volejte trenérovi: Influencerky nejsou výživoví poradci

2.

70: Volejte trenérovi: Influencerky nejsou výživoví poradci

6. 12. 2021

1 hod 2 min

Obrázek epizody Alkohol a celibát

3.

Alkohol a celibát

18. 10. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody Príkaz znel jasne: Nehraj Michala Davida! (ŠTEVO ŠPROCHA epizóda sedemdesiataprvá)

4.

Príkaz znel jasne: Nehraj Michala Davida! (ŠTEVO ŠPROCHA epizóda sedemdesiataprvá)

5. 12. 2021

1 hod 11 min

Obrázek epizody Ženský box na olympiádě rozvířil téma intersex osob. Kdo jsou tito lidé? Je jich mezi námi stejně jako zrzků

5.

Ženský box na olympiádě rozvířil téma intersex osob. Kdo jsou tito lidé? Je jich mezi námi stejně jako zrzků

28. 8. 2024

53 min

Obrázek epizody Rony Plesl si brousí zuby a taví sklo na Benátské bienále. Ochutnávku připravil v Praze

6.

Rony Plesl si brousí zuby a taví sklo na Benátské bienále. Ochutnávku připravil v Praze

2. 12. 2021

28 min

Obrázek epizody Neplecha ukončena: Harry Potter je náladový puberťák (1. část)

7.

Neplecha ukončena: Harry Potter je náladový puberťák (1. část)

17. 10. 2023

50 min

Obrázek epizody Útok zvířete na člověka jsem tu ještě nezažil, tvrdí průvodce v deltě řeky Okavango

8.

Útok zvířete na člověka jsem tu ještě nezažil, tvrdí průvodce v deltě řeky Okavango

16. 3. 2023

13 min

Obrázek epizody 77: Talent management aneb kým můžete být. S Lenkou Mazalovou

9.

77: Talent management aneb kým můžete být. S Lenkou Mazalovou

12. 4. 2025

48 min

Obrázek epizody Martina Pártlová přiznala, jak je to s jejími zásnubami: Žádost o ruku jsem přijala z leknutí

10.

Martina Pártlová přiznala, jak je to s jejími zásnubami: Žádost o ruku jsem přijala z leknutí

16. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody Robil som caddy-ho Jackovi Nicholsonovi (SÁVA POPOVIČ epizóda stodeväťdesiata)

11.

Robil som caddy-ho Jackovi Nicholsonovi (SÁVA POPOVIČ epizóda stodeväťdesiata)

12. 5. 2024

1 hod

Obrázek epizody Laura Janáčková | Všichni chceme lásku

12.

Laura Janáčková | Všichni chceme lásku

16. 3. 2023

40 min

Obrázek epizody Učitelky procestovaly celý svět. V jižní Americe se bály víc pastevců než tarantulí

13.

Učitelky procestovaly celý svět. V jižní Americe se bály víc pastevců než tarantulí

1. 12. 2021

41 min

Obrázek epizody Kristina Němčková: Budu otevírat restauraci v Manile. V Londýně jsem z práce denně chodila domů s brekem

14.

Kristina Němčková: Budu otevírat restauraci v Manile. V Londýně jsem z práce denně chodila domů s brekem

25. 8. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody Vykakat se do lůna sopky? To by byl umělecký čin

15.

Vykakat se do lůna sopky? To by byl umělecký čin

15. 3. 2023

38 min

Obrázek epizody Musí být normální přiznat, co se nepovedlo.

16.

Musí být normální přiznat, co se nepovedlo.

31. 1. 2025

19 min

Obrázek epizody Arleta: Chci dělat country a rapovat francouzsky. Peklo si představuju jako afterparty

17.

Arleta: Chci dělat country a rapovat francouzsky. Peklo si představuju jako afterparty

11. 5. 2024

18 min

Obrázek epizody 49: Nejsem cestovatelka. Jsem nadstandardní "trajdalka".

18.

49: Nejsem cestovatelka. Jsem nadstandardní "trajdalka".

15. 3. 2023

48 min

Obrázek epizody Co ženy dělají špatně a jak to napravit? Správná volba podprsenky dle Heleny Konarovské

19.

Co ženy dělají špatně a jak to napravit? Správná volba podprsenky dle Heleny Konarovské

15. 3. 2023

45 min

Obrázek epizody Strávila poslední dny s Gottem. Po každém natáčení se Špátová s Mistrem loučila

20.

Strávila poslední dny s Gottem. Po každém natáčení se Špátová s Mistrem loučila

11. 5. 2024

45 min

Obrázek epizody Martina Kušnírová si hledala svatební šaty, když ji zavraždili. Kuciak byl výjimečný analytik

21.

Martina Kušnírová si hledala svatební šaty, když ji zavraždili. Kuciak byl výjimečný analytik

14. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Nejdrsnější hádka v Survivoru: Mlejnková objasnila pozadí sporu s Krézlovou

22.

Nejdrsnější hádka v Survivoru: Mlejnková objasnila pozadí sporu s Krézlovou

13. 3. 2023

20 min

Obrázek epizody DIGILIDI #89 | Lukáš Sedláček: Jsem pokřtěný na nudapláži

23.

DIGILIDI #89 | Lukáš Sedláček: Jsem pokřtěný na nudapláži

2. 10. 2025

35 min

Obrázek epizody CSOTM -  Jazykový level-up

24.

CSOTM - Jazykový level-up

20. 6. 2025

46 min

Obrázek epizody NIKOLA BENDOVÁ: Cesta k úspěchu. Proč nikdy nevzdávat sny?

25.

NIKOLA BENDOVÁ: Cesta k úspěchu. Proč nikdy nevzdávat sny?

31. 1. 2025

49 min