Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mořic Hruban – politik před říjnem 1918 i po něm. Sjednotil menší katolické strany v Československou stranu lidovou

1.

Mořic Hruban – politik před říjnem 1918 i po něm. Sjednotil menší katolické strany v Československou stranu lidovou

1. 11. 2018

23 min

Obrázek epizody „Not Everything Was Rubbish“: The Liquidation of the Camera Manufacturer Pentacon in Dresden

2.

„Not Everything Was Rubbish“: The Liquidation of the Camera Manufacturer Pentacon in Dresden

2. 12. 2024

1 hod 46 min

Obrázek epizody Karel Goliath, nepohodlný svědek stalinismu i destalinizace

3.

Karel Goliath, nepohodlný svědek stalinismu i destalinizace

31. 3. 2022

23 min

Obrázek epizody Hovoří Moskva, slovem i písní

4.

Hovoří Moskva, slovem i písní

6. 11. 2020

24 min

Obrázek epizody Jihočeská vlastivěda: Snahy počeštit názvy hradů Landštejn a Helfenburk na Zemislav a Pomocník skončily nezdarem

5.

Jihočeská vlastivěda: Snahy počeštit názvy hradů Landštejn a Helfenburk na Zemislav a Pomocník skončily nezdarem

3. 12. 2024

1 min

Obrázek epizody Rozhlasová pohlednice Od Pradědu na Hanou slaví 20 let! Počítal jsem, že bude trvat tak dva roky, říká její tvůrce Mirek Kobza

6.

Rozhlasová pohlednice Od Pradědu na Hanou slaví 20 let! Počítal jsem, že bude trvat tak dva roky, říká její tvůrce Mirek Kobza

1. 4. 2022

7 min

Obrázek epizody Pionýrská jitřenka vysílala zajímavé pořady i ideologický balast

7.

Pionýrská jitřenka vysílala zajímavé pořady i ideologický balast

4. 10. 2019

23 min

Obrázek epizody Archiv Plus: Válečný rok 1942. Rozhlas vysílal o Heydrichovi, fotbalové Spartě i „novém“ pražském nábřeží

8.

Archiv Plus: Válečný rok 1942. Rozhlas vysílal o Heydrichovi, fotbalové Spartě i „novém“ pražském nábřeží

1. 4. 2022

24 min

Obrázek epizody The Syrian Civil War Reignites

9.

The Syrian Civil War Reignites

4. 12. 2024

1 hod 31 min

Obrázek epizody Paradoxy Bílé hory: Velká prohra, nebo velké vítězství? Bitva, nebo jen šarvátka?

10.

Paradoxy Bílé hory: Velká prohra, nebo velké vítězství? Bitva, nebo jen šarvátka?

7. 11. 2020

25 min

Obrázek epizody Dlouhé devatenácté: Pád velmoci -  Rakousko-Uhersko na rozcestí dějin

11.

Dlouhé devatenácté: Pád velmoci - Rakousko-Uhersko na rozcestí dějin

4. 12. 2024

49 min

Obrázek epizody Inheritance

12.

Inheritance

1. 4. 2022

1 hod 4 min

Obrázek epizody Rozhledna na Kleti se původně jmenovala Josefova věž podle knížete, který ji nechal postavit

13.

Rozhledna na Kleti se původně jmenovala Josefova věž podle knížete, který ji nechal postavit

4. 12. 2024

1 min

Obrázek epizody Jediné dítě chemika Émila Poulenca a od roku 1895 hlavy farmaceutického impéria Rhône-Poulenc - Francis Poulenc - se našlo v komponování

14.

Jediné dítě chemika Émila Poulenca a od roku 1895 hlavy farmaceutického impéria Rhône-Poulenc - Francis Poulenc - se našlo v komponování

2. 2. 2023

6 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Estébáci začali vyhrožovat, že mi vezmou syna. Tak jsem ho unesla. Příběh Hany Palcové

15.

Příběhy 20. století: Estébáci začali vyhrožovat, že mi vezmou syna. Tak jsem ho unesla. Příběh Hany Palcové

4. 4. 2021

49 min

Obrázek epizody Městečko Dvorce pronásledovaly živelné pohromy i průchody vojáků

16.

Městečko Dvorce pronásledovaly živelné pohromy i průchody vojáků

2. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Portréty: Neznámé tváře února 1948: Nenápadný pomocník převratu Josef David

17.

Portréty: Neznámé tváře února 1948: Nenápadný pomocník převratu Josef David

2. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody The Other Latif: Bonus Episode!

18.

The Other Latif: Bonus Episode!

3. 3. 2020

20 min

Obrázek epizody Estébáci začali vyhrožovat, že mi vezmou syna. Tak jsem ho unesla. Příběh Hany Palcové

19.

Estébáci začali vyhrožovat, že mi vezmou syna. Tak jsem ho unesla. Příběh Hany Palcové

4. 4. 2021

49 min

Obrázek epizody Neznámé tváře února 1948: Nenápadný pomocník převratu Josef David

20.

Neznámé tváře února 1948: Nenápadný pomocník převratu Josef David

2. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody A Trilogy of Tales (Re-Release)

21.

A Trilogy of Tales (Re-Release)

2. 2. 2023

1 hod 40 min

Obrázek epizody Jak to bylo doopravdy: Komunistické Československo a fake news? Naši dezinformátoři patřili mezi špičku, tvrdí historik

22.

Jak to bylo doopravdy: Komunistické Československo a fake news? Naši dezinformátoři patřili mezi špičku, tvrdí historik

4. 4. 2021

23 min

Obrázek epizody #5 Válečné deníky Prokopa D., část 5: První americký tank

23.

#5 Válečné deníky Prokopa D., část 5: První americký tank

2. 2. 2023

18 min

Obrázek epizody Kuksa aneb kouzlo severských pohárů

24.

Kuksa aneb kouzlo severských pohárů

2. 2. 2023

40 min