Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pohádka: Zlaté království

1.

Pohádky pro děti

Pohádka: Zlaté království

12. 4. 2023

21 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zakladatelka REKORD BULL SRAZ Kateřina Kašparová k Klubu Rádia Junior

2.

Český rozhlas - Pro děti

Klub Rádia Junior: Zakladatelka REKORD BULL SRAZ Kateřina Kašparová k Klubu Rádia Junior

22. 9. 2022

33 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Canisterapeutka Tereza Novotná v Klubu Rádia Junior

3.

Český rozhlas - Pro děti

Klub Rádia Junior: Canisterapeutka Tereza Novotná v Klubu Rádia Junior

3. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody #138 Pes ve městě - Jakub Slavík

4.

Pejskárium

#138 Pes ve městě - Jakub Slavík

22. 9. 2022

1 hod 22 min

Obrázek epizody Pohádka: Král a sedm zakletých princezen

5.

Pohádky pro děti

Pohádka: Král a sedm zakletých princezen

14. 4. 2023

4 min

Obrázek epizody Žijí si králové jako v pohádce?

6.

Zvídavec Evy Sinkovičové

Žijí si králové jako v pohádce?

22. 9. 2022

3 min

Obrázek epizody Soutěž Pražský filmový kufr je šance pro všechny mladé nadšence do filmové tvorby

7.

Totál talkshow

Soutěž Pražský filmový kufr je šance pro všechny mladé nadšence do filmové tvorby

12. 11. 2023

35 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Miloš a Jan Fialovi z hudební skupiny YesBrothers v Klubu Rádia Junior

8.

Český rozhlas - Pro děti

Klub Rádia Junior: Miloš a Jan Fialovi z hudební skupiny YesBrothers v Klubu Rádia Junior

21. 9. 2022

34 min

Obrázek epizody Pohádka: Ďábel se třemi zlatými vlasy

9.

Pohádky pro děti

Pohádka: Ďábel se třemi zlatými vlasy

16. 4. 2023

22 min

Obrázek epizody Zvídavec Evy Sinkovičové: Gumoví medvídci slaví 100 let. Denně se jich vyrobí 160 milionů. Jak vznikli?

10.

Český rozhlas - Pro děti

Zvídavec Evy Sinkovičové: Gumoví medvídci slaví 100 let. Denně se jich vyrobí 160 milionů. Jak vznikli?

21. 9. 2022

4 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Chovatel pouští svého papouška ara navolno. Občas „loví“ cyklisty a běžce, směje se

11.

Český rozhlas - Pro děti

Klub Rádia Junior: Chovatel pouští svého papouška ara navolno. Občas „loví“ cyklisty a běžce, směje se

2. 9. 2023

32 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Jedna buňka může pomoci při dopadení zločince. Genetička vysvětluje, jak funguje DNA

12.

Český rozhlas - Pro děti

Klub Rádia Junior: Jedna buňka může pomoci při dopadení zločince. Genetička vysvětluje, jak funguje DNA

20. 9. 2022

39 min

Obrázek epizody Pohádka: Divous a princátko

13.

Pohádky pro děti

Pohádka: Divous a princátko

19. 4. 2023

7 min

Obrázek epizody Petra Hřebíčková exkluzivně o filmu Matky: Mateřství je momentálně moje téma, tak mě natáčení úplně pohltilo

14.

Podcast maminka.cz

Petra Hřebíčková exkluzivně o filmu Matky: Mateřství je momentálně moje téma, tak mě natáčení úplně pohltilo

27. 9. 2021

7 min

Obrázek epizody #102 Jak moc jiný je to PŘED a PO dítěti?

15.

ZMATKY

#102 Jak moc jiný je to PŘED a PO dítěti?

29. 4. 2023

38 min

Obrázek epizody DRM-456.vysílání

16.

Dětské rádio Mělník

DRM-456.vysílání

24. 10. 2023

1 hod

Obrázek epizody Víme, kam se o prázdninách chystají herečka Aneta Krejčíková, Hurvínek i další slavní

17.

Totál talkshow

Víme, kam se o prázdninách chystají herečka Aneta Krejčíková, Hurvínek i další slavní

9. 7. 2023

28 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Plavkyně Petra Webr - Chocová v Klubu Rádia Junior

18.

Český rozhlas - Pro děti

Klub Rádia Junior: Plavkyně Petra Webr - Chocová v Klubu Rádia Junior

28. 4. 2023

38 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Herci opravili maringotku, aby mohli kočovat. Koňský pohon se neosvědčil

19.

Český rozhlas - Pro děti

Klub Rádia Junior: Herci opravili maringotku, aby mohli kočovat. Koňský pohon se neosvědčil

27. 4. 2023

39 min

Obrázek epizody Chybí dnes dětem empatie? 3 příběhy dětské vlídnosti

20.

Nevýchova

Chybí dnes dětem empatie? 3 příběhy dětské vlídnosti

10. 7. 2023

17 min

Obrázek epizody Sebepoškozování: cesta ven pomocí odkláněcích technik

21.

Na tenké Lince

Sebepoškozování: cesta ven pomocí odkláněcích technik

27. 4. 2023

20 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Když člověk nedělá zbytečně hlouposti, je každá země v zásadě bezpečná, soudí dobrodruh Moravec

22.

Český rozhlas - Pro děti

Klub Rádia Junior: Když člověk nedělá zbytečně hlouposti, je každá země v zásadě bezpečná, soudí dobrodruh Moravec

26. 4. 2023

37 min

Obrázek epizody Když jsem na porodním sále viděla její slzy, začala jsem se bát, že nám to dítě nedá

23.

Houpačky

Když jsem na porodním sále viděla její slzy, začala jsem se bát, že nám to dítě nedá

6. 12. 2023

42 min

Obrázek epizody 46. Skautská družina (4. díl)

24.

Podcasty z Vlčáckého doupěte

46. Skautská družina (4. díl)

24. 10. 2023

18 min

Obrázek epizody Ellie si zahrála na DJku Starparády. Prozradila, jakou muziku má ve svém playlistu

25.

Starparáda

Ellie si zahrála na DJku Starparády. Prozradila, jakou muziku má ve svém playlistu

8. 7. 2023

35 min