Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Byl jsem Kruťas i Modroočko. Kantor, který nemá přezdívku, není kantor, směje se Roman Odvárko

1.

Zálety Aleny Zárybnické: Byl jsem Kruťas i Modroočko. Kantor, který nemá přezdívku, není kantor, směje se Roman Odvárko

12. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Do světa a do vesmíru, také za červenými skřítky aneb Na cestách s astrofotografem Petrem Horálkem

2.

Do světa a do vesmíru, také za červenými skřítky aneb Na cestách s astrofotografem Petrem Horálkem

2. 3. 2026

37 min

Obrázek epizody Trosečnice na Tahiti. Manuela Coufalová uvízla v době koronaviru ve vylidněném pacifickém ráji

3.

Trosečnice na Tahiti. Manuela Coufalová uvízla v době koronaviru ve vylidněném pacifickém ráji

17. 5. 2020

36 min

Obrázek epizody Kunvald je kolébkou českých bratří

4.

Kunvald je kolébkou českých bratří

2. 3. 2026

39 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Minulost není možné vymazat, německý Norimberk se s tou nacistickou popasoval důstojně

5.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Minulost není možné vymazat, německý Norimberk se s tou nacistickou popasoval důstojně

12. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody V čínském světě převzal vládu ohnivý kůň – síla, která budí respekt i obavy

6.

V čínském světě převzal vládu ohnivý kůň – síla, která budí respekt i obavy

2. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody „Život se děje za hranicemi naší komfortní zóny.“  O bylinách, chemii a životě v Tasmánii  slovy  Karolíny Škráškové #43

7.

„Život se děje za hranicemi naší komfortní zóny.“ O bylinách, chemii a životě v Tasmánii slovy Karolíny Škráškové #43

20. 5. 2021

40 min

Obrázek epizody Pražská legenda mezi pivovary. U Fleků se vaří pivo přes 520 let, zdejší tmavá třináctka je pověstná

8.

Pražská legenda mezi pivovary. U Fleků se vaří pivo přes 520 let, zdejší tmavá třináctka je pověstná

2. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody #6 Aktuální situace na Kubě - březen 2026

9.

#6 Aktuální situace na Kubě - březen 2026

2. 3. 2026

42 min

Obrázek epizody Z věží do podzemí Svitav

10.

Z věží do podzemí Svitav

30. 3. 2019

25 min

Obrázek epizody 114 - ROCKIN' DOWN ROUTE 66 - 10. 4. 2025

11.

114 - ROCKIN' DOWN ROUTE 66 - 10. 4. 2025

10. 4. 2025

29 min

Obrázek epizody Srbové vzpomínají na staré „dobré“ časy, kdy hráli v Jugoslávii prim, a Evropa jim nevoní

12.

Srbové vzpomínají na staré „dobré“ časy, kdy hráli v Jugoslávii prim, a Evropa jim nevoní

22. 7. 2022

3 min

Obrázek epizody Mar-Van: Český vynález mění stavbu obytných dodávek

13.

Mar-Van: Český vynález mění stavbu obytných dodávek

11. 4. 2025

36 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Místo zvané U svatého Františka najdete v polích u Hradce nad Moravicí

14.

Křížem krajem: Místo zvané U svatého Františka najdete v polích u Hradce nad Moravicí

11. 4. 2025

9 min

Obrázek epizody "Němci se za sebe umí prát a prosadit si svoje. Ráda bych si tu schopnost odtud jednou odvezla," přeje si novinářka a dokumentaristka Veronika Jonášová

15.

"Němci se za sebe umí prát a prosadit si svoje. Ráda bych si tu schopnost odtud jednou odvezla," přeje si novinářka a dokumentaristka Veronika Jonášová

2. 2. 2021

52 min

Obrázek epizody Vydejte se do prázdninové Litomyšle. Pro nové zážitky i vzpomínky

16.

Vydejte se do prázdninové Litomyšle. Pro nové zážitky i vzpomínky

23. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody „Jsem hrdý, co všechno dokázala.“ Na šampionátu řezníků v Paříži zazářila i Češka ze Slovácka

17.

„Jsem hrdý, co všechno dokázala.“ Na šampionátu řezníků v Paříži zazářila i Češka ze Slovácka

11. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: „Jsem hrdý, co všechno dokázala.“ Na šampionátu řezníků v Paříži zazářila i Češka ze Slovácka

18.

Zápisník zahraničních zpravodajů: „Jsem hrdý, co všechno dokázala.“ Na šampionátu řezníků v Paříži zazářila i Češka ze Slovácka

11. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Epizoda 69 - Kdo je You Si-Kun a jak vnímám jeho návštěvu v ČR

19.

Epizoda 69 - Kdo je You Si-Kun a jak vnímám jeho návštěvu v ČR

23. 7. 2022

17 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Podíváme se pod ruce těm nejlepším řezníkům na světovém šampionátu

20.

Reportáže zahraničních zpravodajů: Podíváme se pod ruce těm nejlepším řezníkům na světovém šampionátu

12. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Podle Guinessovy knihy rekordů je Pražský hrad největším souvislým hradním komplexem na světě

21.

Podle Guinessovy knihy rekordů je Pražský hrad největším souvislým hradním komplexem na světě

13. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody The Sabbaticals – na rok s dětmi kolem světa

22.

The Sabbaticals – na rok s dětmi kolem světa

25. 2. 2019

1 hod 2 min

Obrázek epizody Jedno léto, moře zážitků. Co si v našem kraji užijete?

23.

Jedno léto, moře zážitků. Co si v našem kraji užijete?

2. 8. 2019

23 min

Obrázek epizody Na cestovatelskou notu: příběh Griffithovy hvězdárny a planetária v Los Angeles

24.

Na cestovatelskou notu: příběh Griffithovy hvězdárny a planetária v Los Angeles

6. 3. 2020

9 min

Obrázek epizody Jak jsem se naučila španělsky s radostí a lehkostí

25.

Jak jsem se naučila španělsky s radostí a lehkostí

3. 2. 2021

12 min