Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vulkán, kde se psala věda. Puy de Dôme láká turisty a připomíná slavný experiment Blaise Pascala

1.

Vulkán, kde se psala věda. Puy de Dôme láká turisty a připomíná slavný experiment Blaise Pascala

6. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Pomůže prý na všechno, od nespavosti po chudokrevnost. Zázračný sibiřský životabudič se vyrábí z jelení krve

2.

Pomůže prý na všechno, od nespavosti po chudokrevnost. Zázračný sibiřský životabudič se vyrábí z jelení krve

29. 9. 2019

3 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Budova obecního úřadu v Tiché má zajímavou historii. Kdysi to bylo honosné továrnické sídlo

3.

Křížem krajem: Budova obecního úřadu v Tiché má zajímavou historii. Kdysi to bylo honosné továrnické sídlo

6. 3. 2026

7 min

Obrázek epizody Tip Karolíny Vránkové: Nová expozice Uměleckoprůmyslového muzea v Praze je vhodná pro celou rodinu

4.

Tip Karolíny Vránkové: Nová expozice Uměleckoprůmyslového muzea v Praze je vhodná pro celou rodinu

14. 3. 2023

1 min

Obrázek epizody Ešus 2/3/2026 Kačka Na Treku

5.

Ešus 2/3/2026 Kačka Na Treku

6. 3. 2026

58 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Belgičané milují komiksy a především svého hrdinu Tintina. Jeho autorovi postavili vlastní muzeum

6.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Belgičané milují komiksy a především svého hrdinu Tintina. Jeho autorovi postavili vlastní muzeum

23. 5. 2021

3 min

Obrázek epizody Kaple sv. Antonína na Malém Kosíři u Slatinic

7.

Kaple sv. Antonína na Malém Kosíři u Slatinic

7. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Chopinův život je do Varšavy a její historie pevně vepsaný. Jeho lavičky nabízejí odpočinek i hudbu

8.

Chopinův život je do Varšavy a její historie pevně vepsaný. Jeho lavičky nabízejí odpočinek i hudbu

15. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Červené hadry a foťáky se doma válely všude, říká fotograf Valerián Spusta mladší

9.

Zálety Aleny Zárybnické: Červené hadry a foťáky se doma válely všude, říká fotograf Valerián Spusta mladší

8. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody EŠUS (18.5.2020) [Jakub a jeho energetické cesty]

10.

EŠUS (18.5.2020) [Jakub a jeho energetické cesty]

18. 5. 2020

55 min

Obrázek epizody Za teplem do laguny. Ohrožení kapustňáci se v zimě stahují do floridské zátoky

11.

Za teplem do laguny. Ohrožení kapustňáci se v zimě stahují do floridské zátoky

8. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Obec Roštín má ve své historii mnoho otazníků, nejvíce se jich váže ke kostelu svatého Jakuba

12.

Obec Roštín má ve své historii mnoho otazníků, nejvíce se jich váže ke kostelu svatého Jakuba

15. 3. 2023

16 min

Obrázek epizody „Jsem hrdý, co všechno dokázala.“ Na šampionátu řezníků v Paříži zazářila i Češka ze Slovácka

13.

„Jsem hrdý, co všechno dokázala.“ Na šampionátu řezníků v Paříži zazářila i Češka ze Slovácka

11. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody "Němci se za sebe umí prát a prosadit si svoje. Ráda bych si tu schopnost odtud jednou odvezla," přeje si novinářka a dokumentaristka Veronika Jonášová

14.

"Němci se za sebe umí prát a prosadit si svoje. Ráda bych si tu schopnost odtud jednou odvezla," přeje si novinářka a dokumentaristka Veronika Jonášová

2. 2. 2021

52 min

Obrázek epizody Vydejte se do prázdninové Litomyšle. Pro nové zážitky i vzpomínky

15.

Vydejte se do prázdninové Litomyšle. Pro nové zážitky i vzpomínky

23. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: „Jsem hrdý, co všechno dokázala.“ Na šampionátu řezníků v Paříži zazářila i Češka ze Slovácka

16.

Zápisník zahraničních zpravodajů: „Jsem hrdý, co všechno dokázala.“ Na šampionátu řezníků v Paříži zazářila i Češka ze Slovácka

11. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Podíváme se pod ruce těm nejlepším řezníkům na světovém šampionátu

17.

Reportáže zahraničních zpravodajů: Podíváme se pod ruce těm nejlepším řezníkům na světovém šampionátu

12. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Epizoda 69 - Kdo je You Si-Kun a jak vnímám jeho návštěvu v ČR

18.

Epizoda 69 - Kdo je You Si-Kun a jak vnímám jeho návštěvu v ČR

23. 7. 2022

17 min

Obrázek epizody Podle Guinessovy knihy rekordů je Pražský hrad největším souvislým hradním komplexem na světě

19.

Podle Guinessovy knihy rekordů je Pražský hrad největším souvislým hradním komplexem na světě

13. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody Vltavín: Málokterý mladý člověk zná tolik lidových písní, kolik jsem znal já, vzpomínal pěvec Eduard Haken

20.

Vltavín: Málokterý mladý člověk zná tolik lidových písní, kolik jsem znal já, vzpomínal pěvec Eduard Haken

13. 4. 2025

30 min

Obrázek epizody The Sabbaticals – na rok s dětmi kolem světa

21.

The Sabbaticals – na rok s dětmi kolem světa

25. 2. 2019

1 hod 2 min

Obrázek epizody Jedno léto, moře zážitků. Co si v našem kraji užijete?

22.

Jedno léto, moře zážitků. Co si v našem kraji užijete?

2. 8. 2019

23 min

Obrázek epizody Na cestovatelskou notu: příběh Griffithovy hvězdárny a planetária v Los Angeles

23.

Na cestovatelskou notu: příběh Griffithovy hvězdárny a planetária v Los Angeles

6. 3. 2020

9 min

Obrázek epizody Jak jsem se naučila španělsky s radostí a lehkostí

24.

Jak jsem se naučila španělsky s radostí a lehkostí

3. 2. 2021

12 min

Obrázek epizody #Peking | Kateřina Aspiras: "V Číně jsem si docela odvykla chodit na sociální sítě."

25.

#Peking | Kateřina Aspiras: "V Číně jsem si docela odvykla chodit na sociální sítě."

24. 7. 2022

55 min