Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Pantheon

1.

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Pantheon

3. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Skvělé víno a surfování nabízí francouzské Bordeaux. Surf dokáže pohltit, ale také pěkně potrápit

2.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Skvělé víno a surfování nabízí francouzské Bordeaux. Surf dokáže pohltit, ale také pěkně potrápit

26. 6. 2022

3 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Výhledy ze Zahrádky

3.

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Výhledy ze Zahrádky

3. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Hausbot Petra Horkého 2019 (12) - Andre Hartmann - žraločí muž

4.

Hausbot Petra Horkého 2019 (12) - Andre Hartmann - žraločí muž

23. 1. 2021

25 min

Obrázek epizody Odjel si do Indonésie splnit americký sen. Jiná mentalita mu dala na začátku zabrat

5.

Odjel si do Indonésie splnit americký sen. Jiná mentalita mu dala na začátku zabrat

4. 3. 2025

55 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Zahraniční zpravodajové Českého rozhlasu nás tentokrát pozvou na rafting v Libanonu, kde pramení známá řeka Orontes

6.

Reportáže zahraničních zpravodajů: Zahraniční zpravodajové Českého rozhlasu nás tentokrát pozvou na rafting v Libanonu, kde pramení známá řeka Orontes

26. 6. 2022

24 min

Obrázek epizody Vinnetou z masa a kostí vypadá spíš jako Mexičan. Jak se žije dnešním Apačům?

7.

Vinnetou z masa a kostí vypadá spíš jako Mexičan. Jak se žije dnešním Apačům?

4. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody V Bezpráví měl před 30 lety vyrůst skanzen totality

8.

V Bezpráví měl před 30 lety vyrůst skanzen totality

1. 3. 2020

24 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Zdeněk Burian, muž s unikátní představivostí. Lašské muzeum připomíná výročí malíře a ilustrátora

9.

Křížem krajem: Zdeněk Burian, muž s unikátní představivostí. Lašské muzeum připomíná výročí malíře a ilustrátora

4. 3. 2025

7 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Matatu v Keni supluje hromadnou dopravu. A můžete se v nich svézt s hvězdami, ale i politiky

10.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Matatu v Keni supluje hromadnou dopravu. A můžete se v nich svézt s hvězdami, ale i politiky

27. 6. 2022

3 min

Obrázek epizody Hausbot Petra Horkého 2019 (15) - František Vrábel - Datový analytik

11.

Hausbot Petra Horkého 2019 (15) - František Vrábel - Datový analytik

23. 1. 2021

26 min

Obrázek epizody Petr Tlapák: Amazonie mě uzdravila, nastal čas splatit dluh

12.

Petr Tlapák: Amazonie mě uzdravila, nastal čas splatit dluh

4. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Matatu v Keni supluje hromadnou dopravu. A můžete se v nich svézt s hvězdami, ale i politiky

13.

Matatu v Keni supluje hromadnou dopravu. A můžete se v nich svézt s hvězdami, ale i politiky

27. 6. 2022

3 min

Obrázek epizody Petr Tlapák: Amazonie mě uzdravila, nastal čas splatit dluh

14.

Petr Tlapák: Amazonie mě uzdravila, nastal čas splatit dluh

4. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Je jí šest a váží tunu. Hlavní hvězdou zemědělského veletrhu v Paříži se stala kráva Oupette

15.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Je jí šest a váží tunu. Hlavní hvězdou zemědělského veletrhu v Paříži se stala kráva Oupette

5. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Na cestách s pádlem se učit improvizaci. Petr Čivrný o výpravách do JAR, Indie, USA a Mexika

16.

Na cestách s pádlem se učit improvizaci. Petr Čivrný o výpravách do JAR, Indie, USA a Mexika

21. 2. 2019

40 min

Obrázek epizody Pohled na Varšavu z paluby lodi zajišťují poslední dvě plavidla. Poláci na Vislu v metropoli zapomněli

17.

Pohled na Varšavu z paluby lodi zajišťují poslední dvě plavidla. Poláci na Vislu v metropoli zapomněli

28. 7. 2019

3 min

Obrázek epizody Alpské sushi je pouze z lokálních surovin, chválí svůj recept se zelím rakouský hoteliér

18.

Alpské sushi je pouze z lokálních surovin, chválí svůj recept se zelím rakouský hoteliér

1. 3. 2020

2 min

Obrázek epizody Hausbot Petra Horkého 2019 (11) - Whang Od Oggay - nejstarší tatérka světa

19.

Hausbot Petra Horkého 2019 (11) - Whang Od Oggay - nejstarší tatérka světa

23. 1. 2021

21 min

Obrázek epizody Tip Jakuba Pavlovského: Nová kniha Delphine de Vigan nastavuje čtenářům zrcadlo

20.

Tip Jakuba Pavlovského: Nová kniha Delphine de Vigan nastavuje čtenářům zrcadlo

28. 6. 2022

2 min

Obrázek epizody Casablanca: Dává mi to obrovský smysl. Lékárník Stanislav Havlíček vypráví o cestování na mise Lékařů bez hranic

21.

Casablanca: Dává mi to obrovský smysl. Lékárník Stanislav Havlíček vypráví o cestování na mise Lékařů bez hranic

28. 6. 2022

46 min

Obrázek epizody Hausbot Petra Horkého 2019 (13) - John Mattone - kouč Steva Jobse 1/2

22.

Hausbot Petra Horkého 2019 (13) - John Mattone - kouč Steva Jobse 1/2

23. 1. 2021

22 min

Obrázek epizody Dává mi to obrovský smysl. Lékárník Stanislav Havlíček vypráví o cestování na mise Lékařů bez hranic

23.

Dává mi to obrovský smysl. Lékárník Stanislav Havlíček vypráví o cestování na mise Lékařů bez hranic

28. 6. 2022

46 min

Obrázek epizody O Američanech

24.

O Američanech

2. 3. 2020

1 min

Obrázek epizody Nepříjemné otázky o Afroameričanech

25.

Nepříjemné otázky o Afroameričanech

23. 1. 2021

19 min