Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Američané a Pražské jaro 68

1.

Američané a Pražské jaro 68

17. 2. 2020

26 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: O předpovědi zářijových povodní jsem neměl pochyb, říká šéf českých meteorologů

2.

Zálety Aleny Zárybnické: O předpovědi zářijových povodní jsem neměl pochyb, říká šéf českých meteorologů

8. 12. 2024

28 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Strach z Podněstří žene hromadně moldavské studenty do zahraničí. Nejen on a nejen mladé

3.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Strach z Podněstří žene hromadně moldavské studenty do zahraničí. Nejen on a nejen mladé

13. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Vystřelilo mě to na Měsíc, komentuje Kateřina Kněžíková vystoupení s filharmoniky v Carnegie Hall

4.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Vystřelilo mě to na Měsíc, komentuje Kateřina Kněžíková vystoupení s filharmoniky v Carnegie Hall

8. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody V MONGOLSKU CORNFLAKES NA RAŇAJKY NEČAKAJ

5.

V MONGOLSKU CORNFLAKES NA RAŇAJKY NEČAKAJ

3. 1. 2021

41 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Kde si pochutnávala Krásnohorská nebo vyrůstala Švorcová? Poznejte choceňské hostince

6.

Východočeské výlety: Kde si pochutnávala Krásnohorská nebo vyrůstala Švorcová? Poznejte choceňské hostince

8. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Svatba z pohledu muže.

7.

Svatba z pohledu muže.

13. 5. 2022

1 hod 31 min

Obrázek epizody Na Lombok a dál - díl 17. (dny 32 a 33)

8.

Na Lombok a dál - díl 17. (dny 32 a 33)

9. 12. 2024

22 min

Obrázek epizody Tip Never Sol: Hudba kapely Zen Mother čte moje myšlenky a emoce

9.

Tip Never Sol: Hudba kapely Zen Mother čte moje myšlenky a emoce

11. 7. 2019

2 min

Obrázek epizody (Vý)letový režim #17: Maďarsko - O nedobrých langoších a životě v Budapešti

10.

(Vý)letový režim #17: Maďarsko - O nedobrých langoších a životě v Budapešti

9. 12. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Hlasujte v anketě Podcast roku pro Zálety Aleny Zárybnické

11.

Zálety Aleny Zárybnické: Hlasujte v anketě Podcast roku pro Zálety Aleny Zárybnické

14. 5. 2022

17 sec

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Kino Zvezda je v Bělehradu kulturní fenomén. Posledních deset let navíc funguje mimo zákon

12.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Kino Zvezda je v Bělehradu kulturní fenomén. Posledních deset let navíc funguje mimo zákon

10. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody V Bezpráví měl před 30 lety vyrůst skanzen totality

13.

V Bezpráví měl před 30 lety vyrůst skanzen totality

1. 3. 2020

24 min

Obrázek epizody Hausbot Petra Horkého 2019 (10) - Václav Cílek - geolog a filozof

14.

Hausbot Petra Horkého 2019 (10) - Václav Cílek - geolog a filozof

23. 1. 2021

26 min

Obrázek epizody #62 „Vzít si ze všeho hlavně to dobré.“ Tereza Maxová o začátcích v zahraničí, vytrvalosti, toleranci a lásce k domovu.

15.

#62 „Vzít si ze všeho hlavně to dobré.“ Tereza Maxová o začátcích v zahraničí, vytrvalosti, toleranci a lásce k domovu.

27. 6. 2022

1 hod

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Matatu v Keni supluje hromadnou dopravu. A můžete se v nich svézt s hvězdami, ale i politiky

16.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Matatu v Keni supluje hromadnou dopravu. A můžete se v nich svézt s hvězdami, ale i politiky

27. 6. 2022

3 min

Obrázek epizody Hausbot Petra Horkého 2019 (15) - František Vrábel - Datový analytik

17.

Hausbot Petra Horkého 2019 (15) - František Vrábel - Datový analytik

23. 1. 2021

26 min

Obrázek epizody Matatu v Keni supluje hromadnou dopravu. A můžete se v nich svézt s hvězdami, ale i politiky

18.

Matatu v Keni supluje hromadnou dopravu. A můžete se v nich svézt s hvězdami, ale i politiky

27. 6. 2022

3 min

Obrázek epizody 5. Lom Rudice, větrný mlýn Ostrov u Macochy, Macocha, Jedovnice

19.

5. Lom Rudice, větrný mlýn Ostrov u Macochy, Macocha, Jedovnice

27. 6. 2022

11 min

Obrázek epizody Na cestách s pádlem se učit improvizaci. Petr Čivrný o výpravách do JAR, Indie, USA a Mexika

20.

Na cestách s pádlem se učit improvizaci. Petr Čivrný o výpravách do JAR, Indie, USA a Mexika

21. 2. 2019

40 min

Obrázek epizody Pohled na Varšavu z paluby lodi zajišťují poslední dvě plavidla. Poláci na Vislu v metropoli zapomněli

21.

Pohled na Varšavu z paluby lodi zajišťují poslední dvě plavidla. Poláci na Vislu v metropoli zapomněli

28. 7. 2019

3 min

Obrázek epizody Alpské sushi je pouze z lokálních surovin, chválí svůj recept se zelím rakouský hoteliér

22.

Alpské sushi je pouze z lokálních surovin, chválí svůj recept se zelím rakouský hoteliér

1. 3. 2020

2 min

Obrázek epizody Hausbot Petra Horkého 2019 (11) - Whang Od Oggay - nejstarší tatérka světa

23.

Hausbot Petra Horkého 2019 (11) - Whang Od Oggay - nejstarší tatérka světa

23. 1. 2021

21 min

Obrázek epizody Tip Jakuba Pavlovského: Nová kniha Delphine de Vigan nastavuje čtenářům zrcadlo

24.

Tip Jakuba Pavlovského: Nová kniha Delphine de Vigan nastavuje čtenářům zrcadlo

28. 6. 2022

2 min

Obrázek epizody Casablanca: Dává mi to obrovský smysl. Lékárník Stanislav Havlíček vypráví o cestování na mise Lékařů bez hranic

25.

Casablanca: Dává mi to obrovský smysl. Lékárník Stanislav Havlíček vypráví o cestování na mise Lékařů bez hranic

28. 6. 2022

46 min