Obrázek epizody 12 - ROZHOVORY SE SÓLO CESTOVATELKAMI - Jana Hemrová Urbanová - Může si maminka malých dětí dovolit odjet sólo?

1.

12 - ROZHOVORY SE SÓLO CESTOVATELKAMI - Jana Hemrová Urbanová - Může si maminka malých dětí dovolit odjet sólo?

18. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody #Valdosta | Robert Čížek: "Ve městě, kde jsem bydlel, hromadná doprava v podstatě neexistovala."

2.

#Valdosta | Robert Čížek: "Ve městě, kde jsem bydlel, hromadná doprava v podstatě neexistovala."

1. 11. 2021

1 hod 7 min

Obrázek epizody Zpočátku po mně házeli kameny, vzpomíná egyptská cyklistka. Oceňovat úspěchy žen se Egypt teprve učí

3.

Zpočátku po mně házeli kameny, vzpomíná egyptská cyklistka. Oceňovat úspěchy žen se Egypt teprve učí

18. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Meetup Praha: Práce a studium v Kanadě

4.

Meetup Praha: Práce a studium v Kanadě

17. 12. 2019

57 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Pod městem Ramsgate jsou podzemní tunely, které byly nejrozsáhlejším leteckým krytem v celé zemi - podívat se do nich můžete v Reportážích zahraničních zpravodajů

5.

Reportáže zahraničních zpravodajů: Pod městem Ramsgate jsou podzemní tunely, které byly nejrozsáhlejším leteckým krytem v celé zemi - podívat se do nich můžete v Reportážích zahraničních zpravodajů

20. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Nechce se vám pořád přezouvat? O celoročních pneumatikách z dlouhodobých zkušeností

6.

Nechce se vám pořád přezouvat? O celoročních pneumatikách z dlouhodobých zkušeností

2. 11. 2021

23 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: 215 let od narození E. A. Poea: Život talentovaného sirotka přibližuje expozice v Richmondu

7.

Zápisník zahraničních zpravodajů: 215 let od narození E. A. Poea: Život talentovaného sirotka přibližuje expozice v Richmondu

21. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Americký C&O Canal: ráj pro cyklisty

8.

Americký C&O Canal: ráj pro cyklisty

18. 9. 2020

13 min

Obrázek epizody Tip Terezie Kovalové: Zajděte na koncert, nové desky pokřtí Amelie Siba nebo kapela Bratři

9.

Tip Terezie Kovalové: Zajděte na koncert, nové desky pokřtí Amelie Siba nebo kapela Bratři

2. 11. 2021

2 min

Obrázek epizody 64. Jičín

10.

64. Jičín

22. 1. 2024

6 min

Obrázek epizody Reportérka Julie Urbišová mluví o své knize Doma v Nola

11.

Reportérka Julie Urbišová mluví o své knize Doma v Nola

19. 5. 2019

4 min

Obrázek epizody Cestující pisálek! S pedagogem Jiřím Kalátem na Aljašku, do Grónska, ale i třeba z Berouna do Aše

12.

Cestující pisálek! S pedagogem Jiřím Kalátem na Aljašku, do Grónska, ale i třeba z Berouna do Aše

22. 1. 2024

36 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Anglie vinařskou velmocí? Místní víno je velmi suché, ale propadli mu už i vinaři z Champagne

13.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Anglie vinařskou velmocí? Místní víno je velmi suché, ale propadli mu už i vinaři z Champagne

2. 11. 2021

3 min

Obrázek epizody Tahiti voní jako školní jídelna. Havaj jako mokrá hlína, tvrdí cestovatel Jakub Neuman

14.

Tahiti voní jako školní jídelna. Havaj jako mokrá hlína, tvrdí cestovatel Jakub Neuman

22. 1. 2024

41 min

Obrázek epizody "Život v Turecku je jedno velké drama," říká Dana Kabataš z Alanye

15.

"Život v Turecku je jedno velké drama," říká Dana Kabataš z Alanye

19. 9. 2020

41 min

Obrázek epizody Casablanca: Dává mi to obrovský smysl. Lékárník Stanislav Havlíček vypráví o cestování na mise Lékařů bez hranic

16.

Casablanca: Dává mi to obrovský smysl. Lékárník Stanislav Havlíček vypráví o cestování na mise Lékařů bez hranic

28. 6. 2022

46 min

Obrázek epizody Hausbot Petra Horkého 2019 (13) - John Mattone - kouč Steva Jobse 1/2

17.

Hausbot Petra Horkého 2019 (13) - John Mattone - kouč Steva Jobse 1/2

23. 1. 2021

22 min

Obrázek epizody Dává mi to obrovský smysl. Lékárník Stanislav Havlíček vypráví o cestování na mise Lékařů bez hranic

18.

Dává mi to obrovský smysl. Lékárník Stanislav Havlíček vypráví o cestování na mise Lékařů bez hranic

28. 6. 2022

46 min

Obrázek epizody Dispečer Provozu Ploch z Ruzyně - Co se děje, když má přiletět Air Force One nebo Antonov An-225? Pavel Mašata

19.

Dispečer Provozu Ploch z Ruzyně - Co se děje, když má přiletět Air Force One nebo Antonov An-225? Pavel Mašata

28. 6. 2022

2 hod 11 min

Obrázek epizody O Američanech

20.

O Američanech

2. 3. 2020

1 min

Obrázek epizody Nepříjemné otázky o Afroameričanech

21.

Nepříjemné otázky o Afroameričanech

23. 1. 2021

19 min

Obrázek epizody Alena Zárybnická: Jednou z velkých ostud v životě je zmoklý meteorolog

22.

Alena Zárybnická: Jednou z velkých ostud v životě je zmoklý meteorolog

29. 6. 2022

26 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Moře je zaminované, tak jezdí obyvatelé Oděsy k slaným jezerům za město. Sůl se tam dřív i těžila

23.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Moře je zaminované, tak jezdí obyvatelé Oděsy k slaným jezerům za město. Sůl se tam dřív i těžila

29. 6. 2022

3 min

Obrázek epizody #Lisabon | Aneta Strohova: "Lisabon je láska mýho života."

24.

#Lisabon | Aneta Strohova: "Lisabon je láska mýho života."

24. 1. 2021

1 hod 11 min

Obrázek epizody Moře je zaminované, tak jezdí obyvatelé Oděsy k slaným jezerům za město. Sůl se tam dřív i těžila

25.

Moře je zaminované, tak jezdí obyvatelé Oděsy k slaným jezerům za město. Sůl se tam dřív i těžila

29. 6. 2022

3 min