Obrázek epizody Světoznámý architekt Josip Plečnik se rád kochal svým dílem, ale pěšky. Neměl rád kola! Nebo měl?

1.

Světoznámý architekt Josip Plečnik se rád kochal svým dílem, ale pěšky. Neměl rád kola! Nebo měl?

27. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Ešus 23/5/2022: Jirka a Černobyl na kolečkách

2.

Ešus 23/5/2022: Jirka a Černobyl na kolečkách

27. 5. 2022

59 min

Obrázek epizody "V Kyrgyzstánu je pořád život takový, jaký byl u nás před 50 lety," vzkazuje z místa novinář a volební pozorovatel Tomáš Vlach

3.

"V Kyrgyzstánu je pořád život takový, jaký byl u nás před 50 lety," vzkazuje z místa novinář a volební pozorovatel Tomáš Vlach

11. 1. 2021

39 min

Obrázek epizody Taste of Prague Podcast, Ep. 80, o Londýně

4.

Taste of Prague Podcast, Ep. 80, o Londýně

27. 5. 2022

1 hod 4 min

Obrázek epizody Epizoda 61 - Tragédie na čínském jezeře Qingdao a její důsledky

5.

Epizoda 61 - Tragédie na čínském jezeře Qingdao a její důsledky

28. 5. 2022

13 min

Obrázek epizody #Kanárské ostrovy | Ter Hrubá: "Za celých těch pět měsíců na Tenerife jsem nebyla v moři."

6.

#Kanárské ostrovy | Ter Hrubá: "Za celých těch pět měsíců na Tenerife jsem nebyla v moři."

14. 7. 2019

43 min

Obrázek epizody Poslech na víkend: o Koněvovi, Žižkovi a jiných pomnících (nezkrácená verze)

7.

Poslech na víkend: o Koněvovi, Žižkovi a jiných pomnících (nezkrácená verze)

22. 2. 2020

30 min

Obrázek epizody Tip Juliany Maškrtnice: Navštivte nové pražské podniky s výběrovou kávou nebo belgickými hranolky

8.

Tip Juliany Maškrtnice: Navštivte nové pražské podniky s výběrovou kávou nebo belgickými hranolky

12. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody #Nigérie | Nikola Šašurová: "Po návratu do Česka mi přišlo, že všichni hrozně plýtvají vodou."

9.

#Nigérie | Nikola Šašurová: "Po návratu do Česka mi přišlo, že všichni hrozně plýtvají vodou."

29. 5. 2022

1 hod 6 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Mám raději zvířata než lidi, přiznává herečka Kateřina Marie Fialová

10.

Zálety Aleny Zárybnické: Mám raději zvířata než lidi, přiznává herečka Kateřina Marie Fialová

29. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody „Doma v Nola“ New Orleans, aneb jak žít a prožívat atmosféru amerického jihu. A jak zlepšit náladu krajanům? #35

11.

„Doma v Nola“ New Orleans, aneb jak žít a prožívat atmosféru amerického jihu. A jak zlepšit náladu krajanům? #35

12. 1. 2021

50 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Dezert canelé už po staletí připravují v Bordeaux. S jeho původem souvisí víno i obchod s otroky

12.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Dezert canelé už po staletí připravují v Bordeaux. S jeho původem souvisí víno i obchod s otroky

29. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Dezert canelé už po staletí připravují v Bordeaux. S jeho původem souvisí víno i obchod s otroky

13.

Dezert canelé už po staletí připravují v Bordeaux. S jeho původem souvisí víno i obchod s otroky

29. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Te Araroa Nový Zéland - Cesta pro dobrou věc

14.

Te Araroa Nový Zéland - Cesta pro dobrou věc

23. 2. 2020

43 min

Obrázek epizody HYGGE

15.

HYGGE

13. 1. 2021

30 min

Obrázek epizody Nemošice jsou součástí Pardubic, ruch velkoměsta tam ale nedolehne

16.

Nemošice jsou součástí Pardubic, ruch velkoměsta tam ale nedolehne

29. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Námořnické kantýny v Antverpách schovaly před deštěm a zahřály

17.

Reportáže zahraničních zpravodajů: Námořnické kantýny v Antverpách schovaly před deštěm a zahřály

29. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody Hotelová karanténa v Bangkoku: jídlo na přání a starostlivá péče. Až se člověku nechce ven...

18.

Hotelová karanténa v Bangkoku: jídlo na přání a starostlivá péče. Až se člověku nechce ven...

13. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody Mexikopedie🌵🥑🌋Můj soud, zemětřesení, Porod a život v Mexiku.

19.

Mexikopedie🌵🥑🌋Můj soud, zemětřesení, Porod a život v Mexiku.

29. 5. 2022

48 min

Obrázek epizody Vítkův Cestopiss: Ve Venezuele jsem se vykupoval bitcoinem

20.

Vítkův Cestopiss: Ve Venezuele jsem se vykupoval bitcoinem

30. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody V Nedvězí mají Librův grunt i meteostanici

21.

V Nedvězí mají Librův grunt i meteostanici

19. 5. 2018

25 min

Obrázek epizody Výletní tip Ladislava Zibury: Projděte si uličky Nového Světa. Čeká na vás roubenka či Santiniho vila

22.

Výletní tip Ladislava Zibury: Projděte si uličky Nového Světa. Čeká na vás roubenka či Santiniho vila

15. 2. 2019

1 min

Obrázek epizody Tip Terezie Kovalové: Zajeďte na festival, třeba na Besedu u Bigbítu nebo Letní filmovou školu

23.

Tip Terezie Kovalové: Zajeďte na festival, třeba na Besedu u Bigbítu nebo Letní filmovou školu

16. 7. 2019

1 min

Obrázek epizody Pavla Černá: Jak se žije s rakovinou

24.

Pavla Černá: Jak se žije s rakovinou

23. 2. 2020

30 min

Obrázek epizody 1. díl (Slovenský ráj, Čičmany, Bojnický zámek, Velký rozsutec, Kostel svatého michaela archanděla)

25.

1. díl (Slovenský ráj, Čičmany, Bojnický zámek, Velký rozsutec, Kostel svatého michaela archanděla)

13. 1. 2021

8 min