Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody „Doma v Nola“ New Orleans, aneb jak žít a prožívat atmosféru amerického jihu. A jak zlepšit náladu krajanům? #35

1.

„Doma v Nola“ New Orleans, aneb jak žít a prožívat atmosféru amerického jihu. A jak zlepšit náladu krajanům? #35

12. 1. 2021

50 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Dezert canelé už po staletí připravují v Bordeaux. S jeho původem souvisí víno i obchod s otroky

2.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Dezert canelé už po staletí připravují v Bordeaux. S jeho původem souvisí víno i obchod s otroky

29. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Dezert canelé už po staletí připravují v Bordeaux. S jeho původem souvisí víno i obchod s otroky

3.

Dezert canelé už po staletí připravují v Bordeaux. S jeho původem souvisí víno i obchod s otroky

29. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Te Araroa Nový Zéland - Cesta pro dobrou věc

4.

Te Araroa Nový Zéland - Cesta pro dobrou věc

23. 2. 2020

43 min

Obrázek epizody HYGGE

5.

HYGGE

13. 1. 2021

30 min

Obrázek epizody Nemošice jsou součástí Pardubic, ruch velkoměsta tam ale nedolehne

6.

Nemošice jsou součástí Pardubic, ruch velkoměsta tam ale nedolehne

29. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Námořnické kantýny v Antverpách schovaly před deštěm a zahřály

7.

Reportáže zahraničních zpravodajů: Námořnické kantýny v Antverpách schovaly před deštěm a zahřály

29. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody Hotelová karanténa v Bangkoku: jídlo na přání a starostlivá péče. Až se člověku nechce ven...

8.

Hotelová karanténa v Bangkoku: jídlo na přání a starostlivá péče. Až se člověku nechce ven...

13. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody Mexikopedie🌵🥑🌋Můj soud, zemětřesení, Porod a život v Mexiku.

9.

Mexikopedie🌵🥑🌋Můj soud, zemětřesení, Porod a život v Mexiku.

29. 5. 2022

48 min

Obrázek epizody Vítkův Cestopiss: Ve Venezuele jsem se vykupoval bitcoinem

10.

Vítkův Cestopiss: Ve Venezuele jsem se vykupoval bitcoinem

30. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody V Nedvězí mají Librův grunt i meteostanici

11.

V Nedvězí mají Librův grunt i meteostanici

19. 5. 2018

25 min

Obrázek epizody Výletní tip Ladislava Zibury: Projděte si uličky Nového Světa. Čeká na vás roubenka či Santiniho vila

12.

Výletní tip Ladislava Zibury: Projděte si uličky Nového Světa. Čeká na vás roubenka či Santiniho vila

15. 2. 2019

1 min

Obrázek epizody Tip Terezie Kovalové: Zajeďte na festival, třeba na Besedu u Bigbítu nebo Letní filmovou školu

13.

Tip Terezie Kovalové: Zajeďte na festival, třeba na Besedu u Bigbítu nebo Letní filmovou školu

16. 7. 2019

1 min

Obrázek epizody Pavla Černá: Jak se žije s rakovinou

14.

Pavla Černá: Jak se žije s rakovinou

23. 2. 2020

30 min

Obrázek epizody 1. díl (Slovenský ráj, Čičmany, Bojnický zámek, Velký rozsutec, Kostel svatého michaela archanděla)

15.

1. díl (Slovenský ráj, Čičmany, Bojnický zámek, Velký rozsutec, Kostel svatého michaela archanděla)

13. 1. 2021

8 min

Obrázek epizody Šumavské podcasty #7 - #WeLoveSumava

16.

Šumavské podcasty #7 - #WeLoveSumava

30. 5. 2022

34 min

Obrázek epizody Casablanca: Z Česka do Pákistánu a dál na východ. Po tom jsem odjakživa toužil, říká cestovatel Tonda Voldřich

17.

Casablanca: Z Česka do Pákistánu a dál na východ. Po tom jsem odjakživa toužil, říká cestovatel Tonda Voldřich

30. 5. 2022

55 min

Obrázek epizody Kolumbie: Země mnoha tváří | Lenka Kosmatová

18.

Kolumbie: Země mnoha tváří | Lenka Kosmatová

13. 1. 2021

1 hod 15 min

Obrázek epizody Z Česka do Pákistánu a dál na východ. Po tom jsem odjakživa toužil, říká cestovatel Tonda Voldřich

19.

Z Česka do Pákistánu a dál na východ. Po tom jsem odjakživa toužil, říká cestovatel Tonda Voldřich

30. 5. 2022

55 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Nevíte, co zase vařit? Inspirujte se třeba ve Španělsku. Vyhlášené šneky milují i malé děti

20.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Nevíte, co zase vařit? Inspirujte se třeba ve Španělsku. Vyhlášené šneky milují i malé děti

30. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody Ďáblova věž

21.

Ďáblova věž

23. 2. 2020

7 min

Obrázek epizody Taste of Prague Czech Podcast, Ep 29 - Miloš Danihelka z baru L'Fleur

22.

Taste of Prague Czech Podcast, Ep 29 - Miloš Danihelka z baru L'Fleur

14. 1. 2021

1 hod 4 min

Obrázek epizody Nevíte, co zase vařit? Inspirujte se třeba ve Španělsku. Vyhlášené šneky milují i malé děti

23.

Nevíte, co zase vařit? Inspirujte se třeba ve Španělsku. Vyhlášené šneky milují i malé děti

30. 5. 2022

3 min

Obrázek epizody 1. Naučná stezka Mokroš, Plumlovská přehrada, větrný mlýn Ruprechtov

24.

1. Naučná stezka Mokroš, Plumlovská přehrada, větrný mlýn Ruprechtov

30. 5. 2022

20 min

Obrázek epizody Výletní tip Pavla Sladkého: Obdivujte Krkonoše z Čápa. Cestu vám nepřekazí ani krutá slota

25.

Výletní tip Pavla Sladkého: Obdivujte Krkonoše z Čápa. Cestu vám nepřekazí ani krutá slota

15. 1. 2021

1 min