Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pavel Švagr: Zápůjčka ropy ze státních rezerv s válkou v Íránu nesouvisí

Pavel Švagr: Zápůjčka ropy ze státních rezerv s válkou v Íránu nesouvisí

31. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Dluhy, lži a hádky. Jaro 26 na Ukrajině. Jak je to doopravdy?

Dluhy, lži a hádky. Jaro 26 na Ukrajině. Jak je to doopravdy?

31. 3. 2026

47 min

Obrázek epizody Pavel Zacha v životní formě, Vegas mění trenéra. Edmonton podepsal českého obránce | Icing #238

Pavel Zacha v životní formě, Vegas mění trenéra. Edmonton podepsal českého obránce | Icing #238

31. 3. 2026

1 hod 9 min

Obrázek epizody Rozhovor Rádia 7 s Václavem Kadlecem | 25. výročí založení TWR-CZ

Rozhovor Rádia 7 s Václavem Kadlecem | 25. výročí založení TWR-CZ

31. 3. 2026

52 min

Obrázek epizody S Petrem Fedorem o sloučení muzeí

S Petrem Fedorem o sloučení muzeí

31. 3. 2026

30 min

Obrázek epizody ZUŠkast 17: Josef Štěpánek

ZUŠkast 17: Josef Štěpánek

31. 3. 2026

34 min

Obrázek epizody #24: Analýza, přímo k datům

#24: Analýza, přímo k datům

31. 3. 2026

36 min

Obrázek epizody Asie v souvislostech 77 - 3/2026 - Nová éra: Představení knihy o Číně Aleše Karmazina

Asie v souvislostech 77 - 3/2026 - Nová éra: Představení knihy o Číně Aleše Karmazina

31. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Dorozumívání a porozumění

Dorozumívání a porozumění

31. 3. 2026

30 min

Obrázek epizody Módní návrhářka Františka Čížková podle Liběny Rochové

Módní návrhářka Františka Čížková podle Liběny Rochové

31. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Módní návrhářka Františka Čížková podle Liběny Rochové

Úžasné životy: Módní návrhářka Františka Čížková podle Liběny Rochové

31. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Módní návrhářka Františka Čížková podle Liběny Rochové

31. 3. 2026

23 min

31. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody "Obelhal jsem 19 hotelů na Slovensku. Moje další adresa byla vězeňská cela." / ZPOVĚĎ TRESTANCE (SK)

"Obelhal jsem 19 hotelů na Slovensku. Moje další adresa byla vězeňská cela." / ZPOVĚĎ TRESTANCE (SK)

31. 3. 2026

2 hod 6 min

Obrázek epizody Chtěli byste znát svou budoucnost? | Odpovídáme na otázky

Chtěli byste znát svou budoucnost? | Odpovídáme na otázky

31. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Proč mají Češi stále méně sexu? O komunikaci v posteli a mýtech o HPV se sexuoložkou

Proč mají Češi stále méně sexu? O komunikaci v posteli a mýtech o HPV se sexuoložkou

31. 3. 2026

34 min

Obrázek epizody 🎙️ O jízdenku se postará váš telefon: Jak FAIRTIQ mění MHD v Česku

🎙️ O jízdenku se postará váš telefon: Jak FAIRTIQ mění MHD v Česku

31. 3. 2026

48 min

Obrázek epizody #224+ JDE NA MĚ JARO - STORIES NAPROSTO O VŠEM 😅

#224+ JDE NA MĚ JARO - STORIES NAPROSTO O VŠEM 😅

31. 3. 2026

1 hod 1 min

Obrázek epizody Mikuláš Minář: Macinka dělá z lidí hlupáky. Babiše extremisté drží pod krkem a my jsme rukojmí - Prostor X podcast

Mikuláš Minář: Macinka dělá z lidí hlupáky. Babiše extremisté drží pod krkem a my jsme rukojmí - Prostor X podcast

31. 3. 2026

50 min

Obrázek epizody BLOG - Kdo podléhá phishingu nejčastěji? Statistiky v tom mají jasno.

BLOG - Kdo podléhá phishingu nejčastěji? Statistiky v tom mají jasno.

31. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Bagřík Béďa: Záhada strašidelného tunelu

Bagřík Béďa: Záhada strašidelného tunelu

31. 3. 2026

9 min

Obrázek epizody Válka královen II - Utrpení krále Jana

Válka královen II - Utrpení krále Jana

31. 3. 2026

20 min

Obrázek epizody Polohovací stoly, výukové centrum pro mediky i komplexní péče. V Liberci otevřela ortopedická klini…

Polohovací stoly, výukové centrum pro mediky i komplexní péče. V Liberci otevřela ortopedická klini…

31. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Polohovací stoly, výukové centrum pro mediky i komplexní péče. V Liberci otevřela ortopedická klini…

Zprávy pro Liberecký kraj: Polohovací stoly, výukové centrum pro mediky i komplexní péče. V Liberci otevřela ortopedická klini…

31. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody #45: Pákistán - 13.díl MINISÉRIE O CESTOVÁNÍ

#45: Pákistán - 13.díl MINISÉRIE O CESTOVÁNÍ

31. 3. 2026

1 hod 20 min