Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Úpěnlivě jsem žádal o přerušení bombardování, vzpomínal papež František na začátek války na Ukrajině

Úpěnlivě jsem žádal o přerušení bombardování, vzpomínal papež František na začátek války na Ukrajině

31. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Ex libris: Úpěnlivě jsem žádal o přerušení bombardování, vzpomínal papež František na začátek války na Ukrajině

Ex libris: Úpěnlivě jsem žádal o přerušení bombardování, vzpomínal papež František na začátek války na Ukrajině

31. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Ex libris: Úpěnlivě jsem žádal o přerušení bombardování, vzpomínal papež František na začátek války na Ukrajině

Ex libris: Úpěnlivě jsem žádal o přerušení bombardování, vzpomínal papež František na začátek války na Ukrajině

31. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody VELIKONOČNÍ BIZÁR a šokující ceny řemeslníků | Kafečaj #12

VELIKONOČNÍ BIZÁR a šokující ceny řemeslníků | Kafečaj #12

31. 3. 2026

14 min

Obrázek epizody 31. 3. 2026: Jednání české a slovenské vlády - České hospodářství loni rostlo - Nahrávky rozhovorů maďarského ministra zahraničí s Lavrovem

31. 3. 2026: Jednání české a slovenské vlády - České hospodářství loni rostlo - Nahrávky rozhovorů maďarského ministra zahraničí s Lavrovem

31. 3. 2026

54 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Krajskou hygienickou stanici ve Zlíně povede nový ředitel. Přichází po obviněné Sedláčkové

Zprávy ze Zlínského kraje: Krajskou hygienickou stanici ve Zlíně povede nový ředitel. Přichází po obviněné Sedláčkové

31. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Krajskou hygienickou stanici ve Zlíně povede nový ředitel. Přichází po obviněné Sedláčkové

Krajskou hygienickou stanici ve Zlíně povede nový ředitel. Přichází po obviněné Sedláčkové

31. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Světem Bible: Sofoniáš (6/8): Sf 2,4-3,2

Světem Bible: Sofoniáš (6/8): Sf 2,4-3,2

31. 3. 2026

Obrázek epizody Světem Bible: Sofoniáš (6/8): Sf 2,4-3,2

Světem Bible: Sofoniáš (6/8): Sf 2,4-3,2

31. 3. 2026

Obrázek epizody Drahá paliva v Česku * MS v krasobruslení v Praze

Drahá paliva v Česku * MS v krasobruslení v Praze

31. 3. 2026

1 hod 15 min

Obrázek epizody Křehký podcast 3. s Eliškou Lechnerovou

Křehký podcast 3. s Eliškou Lechnerovou

31. 3. 2026

54 min

Obrázek epizody 49. Šardonej

49. Šardonej

31. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody PingCast Speciál# 33 s Nikitou Petrovovou - MISTRYNĚ ČR 2026

PingCast Speciál# 33 s Nikitou Petrovovou - MISTRYNĚ ČR 2026

31. 3. 2026

35 min

Obrázek epizody V rovnováze - Leona Šímová

V rovnováze - Leona Šímová

31. 3. 2026

2 hod 19 min

Obrázek epizody Všechno, co jste chtěli vědět o práci na hovno, už popsal David Graeber

Všechno, co jste chtěli vědět o práci na hovno, už popsal David Graeber

31. 3. 2026

1 hod 44 min

Obrázek epizody Všechno, co jste chtěli vědět o práci na hovno, už popsal David Graeber

Všechno, co jste chtěli vědět o práci na hovno, už popsal David Graeber

31. 3. 2026

1 hod 44 min

Obrázek epizody Moje tři zlaté standardy o vztazích a bynysu, které mi změnily život

Moje tři zlaté standardy o vztazích a bynysu, které mi změnily život

31. 3. 2026

13 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Růst ekonomiky pohledem ekonoma. Bude třeba zásah? Linka Budapešť-Moskva. Den vlajky? Hodnoty skautů

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Růst ekonomiky pohledem ekonoma. Bude třeba zásah? Linka Budapešť-Moskva. Den vlajky? Hodnoty skautů

31. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Růst ekonomiky pohledem ekonoma. Bude třeba zásah? Linka Budapešť-Moskva. Den vlajky? Hodnoty skautů

Růst ekonomiky pohledem ekonoma. Bude třeba zásah? Linka Budapešť-Moskva. Den vlajky? Hodnoty skautů

31. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Růst ekonomiky pohledem ekonoma. Bude třeba zásah? Linka Budapešť-Moskva. Den vlajky? Hodnoty skautů

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Růst ekonomiky pohledem ekonoma. Bude třeba zásah? Linka Budapešť-Moskva. Den vlajky? Hodnoty skautů

31. 3. 2026

19 min

31. 3. 2026

19 min

31. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Více autovraků chce likvidovat firma v Prostějově. Obyvatelé sepsali petici, obávají se zvýšeného h…

Zprávy ČRo Olomouc: Více autovraků chce likvidovat firma v Prostějově. Obyvatelé sepsali petici, obávají se zvýšeného h…

31. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Více autovraků chce likvidovat firma v Prostějově. Obyvatelé sepsali petici, obávají se zvýšeného h…

Více autovraků chce likvidovat firma v Prostějově. Obyvatelé sepsali petici, obávají se zvýšeného h…

31. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Milionář z tvrdé Ostravy. Od spaní na zemi k Řemeslnému Impériu – Marek Pščolka

Milionář z tvrdé Ostravy. Od spaní na zemi k Řemeslnému Impériu – Marek Pščolka

31. 3. 2026

1 hod 28 min