Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Matka se dožadovala zpráv ze školy, ale neposlouchala je. Omeletky Haliny Pawlowské o vzpomínkách

Matka se dožadovala zpráv ze školy, ale neposlouchala je. Omeletky Haliny Pawlowské o vzpomínkách

28. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Omeletky: Matka se dožadovala zpráv ze školy, ale neposlouchala je. Omeletky Haliny Pawlowské o vzpomínkách

Omeletky: Matka se dožadovala zpráv ze školy, ale neposlouchala je. Omeletky Haliny Pawlowské o vzpomínkách

28. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Setkání s Romanem Holým mi změnilo život, vypráví Matěj Ruppert. Kapela Monkey Business slaví 26 let

Setkání s Romanem Holým mi změnilo život, vypráví Matěj Ruppert. Kapela Monkey Business slaví 26 let

28. 3. 2026

31 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Setkání s Romanem Holým mi změnilo život, vypráví Matěj Ruppert. Kapela Monkey Business slaví 26 let

Host Lenky Vahalové: Setkání s Romanem Holým mi změnilo život, vypráví Matěj Ruppert. Kapela Monkey Business slaví 26 let

28. 3. 2026

31 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Setkání s Romanem Holým mi změnilo život, vypráví Matěj Ruppert. Kapela Monkey Business slaví 26 let

Host Lenky Vahalové: Setkání s Romanem Holým mi změnilo život, vypráví Matěj Ruppert. Kapela Monkey Business slaví 26 let

28. 3. 2026

31 min

28. 3. 2026

31 min

Obrázek epizody Makronky lákají barevností, ale jejich chuť nese krém, říká cukrářka z Berouna Adéla Mervartová

Makronky lákají barevností, ale jejich chuť nese krém, říká cukrářka z Berouna Adéla Mervartová

28. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Makronky lákají barevností, ale jejich chuť nese krém, říká cukrářka z Berouna Adéla Mervartová

Středočeská setkání: Makronky lákají barevností, ale jejich chuť nese krém, říká cukrářka z Berouna Adéla Mervartová

28. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Makronky lákají barevností, ale jejich chuť nese krém, říká cukrářka z Berouna Adéla Mervartová

Středočeská setkání: Makronky lákají barevností, ale jejich chuť nese krém, říká cukrářka z Berouna Adéla Mervartová

28. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody 1. Růst ve vztahu s Bohem: Jak jsem na tom?

1. Růst ve vztahu s Bohem: Jak jsem na tom?

28. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Zastavení v krajině: Wolkerův kříž na Svatém Kopečku

Zastavení v krajině: Wolkerův kříž na Svatém Kopečku

28. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Havelka: Dejvické divadlo na Jižním Městě? Daří se nám nebýt otroky tradice ani jména a zkoušet nově

Host Radiožurnálu: Havelka: Dejvické divadlo na Jižním Městě? Daří se nám nebýt otroky tradice ani jména a zkoušet nově

28. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody Havelka: Dejvické divadlo na Jižním Městě? Daří se nám nebýt otroky tradice ani jména a zkoušet nově

Havelka: Dejvické divadlo na Jižním Městě? Daří se nám nebýt otroky tradice ani jména a zkoušet nově

28. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody Havelka: Dejvické divadlo na Jižním Městě? Daří se nám nebýt otroky tradice ani jména a zkoušet nově

Havelka: Dejvické divadlo na Jižním Městě? Daří se nám nebýt otroky tradice ani jména a zkoušet nově

28. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Havelka: Dejvické divadlo na Jižním Městě? Daří se nám nebýt otroky tradice ani jména a zkoušet nově

Host Radiožurnálu: Havelka: Dejvické divadlo na Jižním Městě? Daří se nám nebýt otroky tradice ani jména a zkoušet nově

28. 3. 2026

29 min

28. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody Peniaze môžu kúpiť šťastie len do určitej výšky. Skúmajú sa aj vzťahy, dobročinnosť či korupcia, hovorí vedkyňa o rebríčkoch šťastných krajín

Peniaze môžu kúpiť šťastie len do určitej výšky. Skúmajú sa aj vzťahy, dobročinnosť či korupcia, hovorí vedkyňa o rebríčkoch šťastných krajín

28. 3. 2026

32 min

Obrázek epizody Honzák: Evropská společnost je jako přežraný lev. Zlenivěla

Honzák: Evropská společnost je jako přežraný lev. Zlenivěla

28. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Superhedvábí z housenek bylo po sto let snem, nyní poprvé míří do nemocnic i luxusních módních domů

Superhedvábí z housenek bylo po sto let snem, nyní poprvé míří do nemocnic i luxusních módních domů

28. 3. 2026

6 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Honzák: Evropská společnost je jako přežraný lev. Zlenivěla

Osobnost Plus: Honzák: Evropská společnost je jako přežraný lev. Zlenivěla

28. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Svět zvířat: V Tisé můžete narazit na krav plemene Galloway. Jsou jako jedna rodina, dodává jejich chovatelka

Svět zvířat: V Tisé můžete narazit na krav plemene Galloway. Jsou jako jedna rodina, dodává jejich chovatelka

28. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Honzák: Evropská společnost je jako přežraný lev. Zlenivěla

Osobnost Plus: Honzák: Evropská společnost je jako přežraný lev. Zlenivěla

28. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Svět zvířat: V Tisé můžete narazit na krav plemene Galloway. Jsou jako jedna rodina, dodává jejich chovatelka

Svět zvířat: V Tisé můžete narazit na krav plemene Galloway. Jsou jako jedna rodina, dodává jejich chovatelka

28. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody Recepty a inspirace na Velikonoce

Recepty a inspirace na Velikonoce

28. 3. 2026

32 min

Obrázek epizody Kuchařské čarování: Recepty a inspirace na Velikonoce

Kuchařské čarování: Recepty a inspirace na Velikonoce

28. 3. 2026

32 min