Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Epizoda 04 - Hory a údolí - Evropa

Epizoda 04 - Hory a údolí - Evropa

5. 6. 2026

21 min

Obrázek epizody Obdornice na komunikaci Vendula Krejčová: Tréma je energie, se kterou se musíte naučit spolupracovat

Obdornice na komunikaci Vendula Krejčová: Tréma je energie, se kterou se musíte naučit spolupracovat

5. 6. 2026

11 min

Obrázek epizody Menšík vs. Zverev: Statistiky z Paříže odhalují slabinu českého tenisty, také sil musí mít méně

Menšík vs. Zverev: Statistiky z Paříže odhalují slabinu českého tenisty, také sil musí mít méně

5. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody První důlní ferrata v Česku vznikla v historickém dole Pepř v Jílovém. Od 14. století se v něm těži…

První důlní ferrata v Česku vznikla v historickém dole Pepř v Jílovém. Od 14. století se v něm těži…

5. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: První důlní ferrata v Česku vznikla v historickém dole Pepř v Jílovém. Od 14. století se v něm těži…

Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: První důlní ferrata v Česku vznikla v historickém dole Pepř v Jílovém. Od 14. století se v něm těži…

5. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Happy Run slaví 10 let. Letos pomůže tříletému Viktorkovi na cestě k chůzi

Happy Run slaví 10 let. Letos pomůže tříletému Viktorkovi na cestě k chůzi

5. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Příběhy z Vysočiny: Happy Run slaví 10 let. Letos pomůže tříletému Viktorkovi na cestě k chůzi

Příběhy z Vysočiny: Happy Run slaví 10 let. Letos pomůže tříletému Viktorkovi na cestě k chůzi

5. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Skateboarding bolí, mlátit sebou o beton chce nadšení, směje se Jan Bašný. Zamíří Češi na olympiádu?

Skateboarding bolí, mlátit sebou o beton chce nadšení, směje se Jan Bašný. Zamíří Češi na olympiádu?

5. 6. 2026

21 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Skateboarding bolí, mlátit sebou o beton chce nadšení, směje se Jan Bašný. Zamíří Češi na olympiádu?

Pražákům je hej: Skateboarding bolí, mlátit sebou o beton chce nadšení, směje se Jan Bašný. Zamíří Češi na olympiádu?

5. 6. 2026

21 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Skateboarding bolí, mlátit sebou o beton chce nadšení, směje se Jan Bašný. Zamíří Češi na olympiádu?

Pražákům je hej: Skateboarding bolí, mlátit sebou o beton chce nadšení, směje se Jan Bašný. Zamíří Češi na olympiádu?

5. 6. 2026

21 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Stark: Parta v reprezentaci pro mě byla jako druhá rodina. Zabejčenost z cyklistiky používám všude

Kilometry Jiřího Ježka: Stark: Parta v reprezentaci pro mě byla jako druhá rodina. Zabejčenost z cyklistiky používám všude

5. 6. 2026

54 min

Obrázek epizody Stark: Parta v reprezentaci pro mě byla jako druhá rodina. Zabejčenost z cyklistiky používám všude

Stark: Parta v reprezentaci pro mě byla jako druhá rodina. Zabejčenost z cyklistiky používám všude

5. 6. 2026

54 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Stark: Parta v reprezentaci pro mě byla jako druhá rodina. Zabejčenost z cyklistiky používám všude

Kilometry Jiřího Ježka: Stark: Parta v reprezentaci pro mě byla jako druhá rodina. Zabejčenost z cyklistiky používám všude

5. 6. 2026

54 min

5. 6. 2026

54 min

Obrázek epizody Extra 014 - Antifoam

Extra 014 - Antifoam

5. 6. 2026

18 min

Obrázek epizody Zvěřinec s MVDr. Karolínou Štoselovou

Zvěřinec s MVDr. Karolínou Štoselovou

5. 6. 2026

32 min

Obrázek epizody Zvěřinec: Zvěřinec s MVDr. Karolínou Štoselovou

Zvěřinec: Zvěřinec s MVDr. Karolínou Štoselovou

5. 6. 2026

32 min

5. 6. 2026

32 min

5. 6. 2026

32 min

Obrázek epizody Vizitka: Václav Macháček-Rieger: Palacký byl velký především svým vizionářstvím

Vizitka: Václav Macháček-Rieger: Palacký byl velký především svým vizionářstvím

5. 6. 2026

40 min

Obrázek epizody Vizitka: Václav Macháček-Rieger: Palacký byl velký především svým vizionářstvím

5. 6. 2026

40 min

5. 6. 2026

40 min

Obrázek epizody Václav Macháček-Rieger: Palacký byl velký především svým vizionářstvím

Václav Macháček-Rieger: Palacký byl velký především svým vizionářstvím

5. 6. 2026

40 min

Obrázek epizody #62 Návyková minisérie 3: Nenaplněný návyk a co s tím

#62 Návyková minisérie 3: Nenaplněný návyk a co s tím

5. 6. 2026

16 min

Obrázek epizody Experti: Lepší penzijko je správný krok, ale taky promarněná příležitost

Experti: Lepší penzijko je správný krok, ale taky promarněná příležitost

5. 6. 2026

37 min